Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТо и ловЪТ е битка ... и то мнооо'о съществителна ...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБенджи, съкровище!
Хич не ми се спори с мистър Куельо, щото човекът все пак е капацитет у някои области.
Ама освен за лов, индианците се гримират и кога влизат у битка ..., така че не се знае, знае ли се на каква крехка, изискана и деликатна дама / оборудвана със съответното въоръжение/ мое на попаднеш в даден момент.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Хич не ми се спори с мистър Куельо, щото човекът все пак е капацитет у някои области.
Ама освен за лов, индианците се гримират и кога влизат у битка ..., така че не се знае, знае ли се на каква крехка, изискана и деликатна дама / оборудвана със съответното въоръжение/ мое на попаднеш в даден момент.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНи щъ да помириша алкохол, ни щъ да се кача у кола.
Друг път, за един път, толкуз път - никой път /особено при тез дневни температури/.
Наздраве!
Имаше един виц ..
Жена била на селски мач и споделя....
- Мъжа го биха, мен ме таковаха...
Аз сакам пак да ходим , но мъжа не ще.....
пп Не е точно твоя случай, но по жалбите си приличате....
пп Наздраве !Last edited by 4i40; 16.06.2015, 14:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКъде се покри, бе Вълчо?Ходи да търсиш тренер за мърсисайдци ли ..... ?
Аз съм на маврудче в момента и на меланхолия клоняща към депресия ......
Бех се скрил у складо, щото големия мой лебед ме мъчеше да му вапцам новиа хапартамент - Цецо звънна от Београд, че ще отпущи некои и друг леф. Иначе редовно фърлях по едно око туканка и тайничко си сръбвах от конюктурното питие. Сега дедо се оглежда като "гларус" към края на плажния денИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеСайдер с джин става ли?
За цялата добра тукашна компания наздраве!
Аз съм на маврудче в момента и на меланхолия клоняща към депресия ......Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете, че ми изгоре душата .......
За цялата добра тукашна компания наздраве!И това ще мине ...
Коментар
Коментар