If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бенджи, съкровище!
Хич не ми се спори с мистър Куельо, щото човекът все пак е капацитет у някои области.
Ама освен за лов, индианците се гримират и кога влизат у битка ..., така че не се знае, знае ли се на каква крехка, изискана и деликатна дама / оборудвана със съответното въоръжение/ мое на попаднеш в даден момент.
Наздраве!
То и ловЪТ е битка ... и то мнооо'о съществителна ...
Бенджи, съкровище!
Хич не ми се спори с мистър Куельо, щото човекът все пак е капацитет у някои области.
Ама освен за лов, индианците се гримират и кога влизат у битка ..., така че не се знае, знае ли се на каква крехка, изискана и деликатна дама / оборудвана със съответното въоръжение/ мое на попаднеш в даден момент.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
[QUOTE=Вълчо-34;1059829430]......Цецо звънна от Београд, че ще отпущи некои и друг леф. ..../QUOTE]
К'во праи тоя серсем?Не се обажда нещо.Сърди ли се к'во ли ......
Къде се покри, бе Вълчо?Ходи да търсиш тренер за мърсисайдци ли ..... ?
Аз съм на маврудче в момента и на меланхолия клоняща към депресия ......
Мани, за оня пристанищен град не ми се мисли....
Бех се скрил у складо, щото големия мой лебед ме мъчеше да му вапцам новиа хапартамент - Цецо звънна от Београд, че ще отпущи некои и друг леф. Иначе редовно фърлях по едно око туканка и тайничко си сръбвах от конюктурното питие. Сега дедо се оглежда като "гларус" към края на плажния ден
Коментар