Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
http://www.dnes.bg/mish-mash/2015/06...raktera.265882
За съжаление от моят любим плод не става качествено алкохолно питие, но ... не може всичко все да е наред
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Наздраве Кръчма...!
Пих една голяма ракияи една чаша бира и едвам се крепя на стола....
Беше много гадна седмица....Утре ще ви мисля от дивото....
Ще ви копая с мотиката и кося с косата....
За всекиго по нещо !
Ще му дремна 2 часа ....и после ще видя какво е обсесията....( нещо усещам , че Бенджи ми изпитва интелегенцията..)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Любов
Да сънуваш
човека
до когото спиш ....!..... макар че и oбсесията има същите симптоми
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Любов
Да сънуваш
човека
до когото спиш ....!
пп Успешен ден и да не дремете днес.....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqМисля , че въпросните учени, спешно се нуждаят от прилагане на резултата от изследванията им.в крайна сметка , са доказали нАучно, че имало ефект
пп "Роди ме мамо с късмет, па ме хвърли в научен институт...."
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеMи що да не е справедливо?Така не се губи енергията в природата ...
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМдъъъ, животът не е справедливОт едно и също действие, жените поумняват, а мъжете тотално оглупяват
.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОт едно и също действие, жените поумняват, а мъжете тотално оглупяват
.
Мечо
Коментар
-
Лека Нощ - с нещо романтично!
Angel Of The City - Cobra Soundtrack - https://www.youtube.com/watch?v=d4CCg4dYe0AДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар