If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
П.П. Ментата ясно - листа, валерианата - то се знае, че е корени
За глогът обаче, ще трябва да поясниш - цвят, листа или плод да ти сложим у отварата!?
Ако може пълна чаша с тройна комбинация ( мента, глог, валериана.....), че днес направо съм бесен............................................. .................................................. .........
П.П. Ментата ясно - листа, валерианата - то се знае, че е корени
За глогът обаче, ще трябва да поясниш - цвят, листа или плод да ти сложим у отварата!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ако може пълна чаша с тройна комбинация ( мента, глог, валериана.....), че днес направо съм бесен............................................. .................................................. .........
Чиче успокой се.Пожелавам ти спокоен и успешен ден.Да ти върви през целия ден
Така си е рибо....
Човек само яденето, пийването и третото ще му остане като спомен в този живот......
За жалост, за третото се осъзнах много късно и то като съм пийнал и хапнал...
като сега....
пп Само трябва да се внимава "ВРАГЪТ", да не те види много засмян пред компа.......
...червата скрибуцат!!!В долапа се валят огризгани късчета хляб!!!Питам се,защо ли живея,ебал съм му мамата аз на тоя живот!!!
Така си е рибо....
Човек само яденето, пийването и третото ще му остане като спомен в този живот......
За жалост, за третото се осъзнах много късно и то като съм пийнал и хапнал...
като сега....
пп Само трябва да се внимава "ВРАГЪТ", да не те види много засмян пред компа.......
Коментар