Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМддддааа... оня див копнеж по Филипините и едрите звезди на Фамагуста.
пп За жалост от годините, тези асоциации идват след 300 мл червено вино...
Наздраве !!! И да ви цунка 4и4о по косите.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТук грее слънце и хората ходят по ризи
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе, бре. Мъглата ми се стори кат пекинския смог.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве!
Голяма мъгла у Голямато село. Шъ рече човек, че е в Пекин.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЩо, много дръпнати ли ти се виждат !? Щот не си попаднала на Чичо и Бенджи.. най-вероятно
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеГледам, .. енергия излишна имаш ...
да земеш да нацепиш дърва ?
че днес ща праа мноооо скара ...
Бира ща са лей !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве!
Голяма мъгла у Голямато село. Шъ рече човек, че е в Пекин.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНали ...Ше я споделъ с тебе, съкровище. Наздраве.
Голяма мъгла у Голямато село. Шъ рече човек, че е в Пекин.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНа това му се вика приказка, съкровище.Ше я споделъ с тебе, съкровище. Наздраве.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа мене ром..... бутилка.....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБутилка ром .... от големите ... днес ше се пие щом нема да се търгува .....
...
добре.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеРомб у тилка ?
Кокой туй утилка ?
Нещо утилизация ?
елИ ?Life won't wait for you.
Коментар
Коментар