If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дано не ви разваля празника, ама според църковния календар и устав, Игнажден беше вчера.
Според църковния устав, ако Игнажден (20 декември) се падало неделя, тогава се мести един ден напред. Справка
Ми, нали това казвам и аз, бре! Изтеглили са празника вчера и аз не можах да ползвам изконното си право да разваля рахатлъка на една камара народ за цялата 2016 година
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро ! А аз се чудя , на кой да не се натреса
Ама и не смея никой да каня , че все не уцелвам нужният човек , за да ми е блага годината
Сигурно родата пак ще го отнесе . https://www.youtube.com/watch?v=RYOW5uoyKl0
Ооо, Лелче, добре дошла !
На който и да се натресеш, все ще е на кяр. !!!
За жалост качествените "човеци" сме кът и вече за нищо не ставаме....
Да де, но нейните сладки не изглеждат като тези.....Сега ще ѝ отправя една градивна критика......:D
Първом се увери, че e оставила точилката на мястото й.
Днес се глася аз за Игнажден, чудейки се на кого да се натреса на гости, че 2016 година да му ведра и спокойна /досущ като моят благ характер/. Пък то онези учени господа БПЦ да били взелЕ решение да го дръпнат деня фчера
При толкоз банкети и коктейли съм го изтървала това ценно указание; Бая народ се отърва, дет са вика , между капките.
Наздраве!
Някои си пиете виното и коняка а я си пием антибиотика.....
Днес ще бъда много кисел.....Събирам багаж за вилата а жената застанала на вратата с точилката ( дето прави коледните сладки ухаещи на канела, мед и шоколад) и нож в ръцете и вика - "един от двамата ще излезне от вратата, но с краката напред...."
С възрастта човек отстъпва.....
Приятен ден !
Мдаммм, една жена като държи точилката, не винаги я използва за коледните сладки!.
Коментар