IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    я ,кръчмата станала сладкарница,ми една боза тогава моля
    Боза за жена ти ....

Коментар

• я ,кръчмата станала сладкарница,ми една боза тогава моля
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Бих добавила и крем брюле
        Наздраве!
        Целувки пълни със сметана и отгоре плодове - за предпочитане пресни ягоди ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Умирам за макарони на фурна, крам-карамел и крем ванилия с разбити на въздух белтъци и сметана.....
          Бих добавила и крем брюле
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Мразя ванилия, крем-карамел и макарони на фурна!

Умирам за макарони на фурна, крам-карамел и крем ванилия с разбити на въздух белтъци и сметана.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
              карамел, ванилия и опушено.
              Мразя ванилия, крем-карамел и макарони на фурна!
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Добро утро !

Сгушили сте се на топло и едно каве не черпите.
                Обикалям сутринта по зеленото и гледам храстите се пънат да цъфтят....
                Не е лошо..Шъ садим доматите април месец....

Приятен ден !
                Така като гледам, до края на месеца форзицията ша цъфне.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Добро утро !

Сгушили сте се на топло и едно каве не черпите.
                  Обикалям сутринта по зеленото и гледам храстите се пънат да цъфтят....
                  Не е лошо..Шъ садим доматите април месец....

Приятен ден !

Коментар

• Наздраве!

Пасторът Илайджа Крейг е признат за създател на бърбъна. На него се дължи и отлежаването на бърбъна в нови, опушени бъчви от бял дъб. Elijah Craig е 12 годишен Small Batch Bourbon, от най-старата бърбън дестилерия в света – Heaven Hill. Рецептата на Elijah Craig е същата, по която го е правил създателят му преди повече от 230 години. Elijah Craig е 47% и има наситен тъмен цвят, изключителен аромат на мед, карамел, ванилия и опушено, с плътна структура и изключително мек вкус.
                    Attached Files
                    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                      Аз за поемата на живота споменавам. Добре че са те стреснали най-после. Беше се разпуснала по некви си чайчета, кавета, винце. е, сега ще обърнеш на твърдо. Препоръчвам домашна ракийка, но да не е от най-ударните.
                      Остави се ... Снощи давих притеснението с Метакса. Та затова днес съм на кеф и си правя психоанализ - да ми е съвестно поне два, три дни. Щото бързо ми минава
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

П.П. Вземи ги пускай големи тез картинки, че ма тресе напрежението до де ги "отворя"
                        Малограмотно и мързеливо момче съм аз. Едва се справям с настоящия формат на картинките, а ти искаш да се излагам на широк екран.

Коментар

Тянката я няма по мерената реч и римите
                          В момента релаксирам и си правя психоанализ. Щото вчера ми натриха носа, а не ми се беше случвало от 2007 година. Единственото успокоително в случая е, че ритника беше от ат, а не от магаре
                          Наздраве!

П.П. Вземи ги пускай големи тез картинки, че ма тресе напрежението до де ги "отворя"
                          Аз за поемата на живота споменавам. Добре че са те стреснали най-после. Беше се разпуснала по некви си чайчета, кавета, винце. е, сега ще обърнеш на твърдо. Препоръчвам домашна ракийка, но да не е от най-ударните.
                          Attached Files
                          Last edited by Trakatrak'; 17.02.2016, 12:44.

Коментар

Добро утро !
                            Не знам..Като станах, беше тръгнала за работа....
                            Тянка сигурно отстрелва дивеч на два крака от рано сабахлян...
                            Малиййй, тези палачинки с банани и ягоди ми разбиха храносмилането !!!
                            Шъ те помоля да не пускаш такива изкушения по туй време....Преди 2 часа съм закусил и вече съм гладен........( добре, че не само с яденето е така...)

Приятен ден !
                            Подлярче съм аз! Като го нема нещо на масата, взема го пусна да ви тормоза и вас. А ако го има на масата може пак го пусна за тормоз.
                            П.п. Значи с леля се събрахте? Ма коя леля, оная от Казанлък ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Добро утро групата,убаво време,айде на тифирич
                              Ти може, но за бебока е рано....

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                                Да вий сладка утринта. Леля късно ляга, но пък Чичо може да е станал. За Тянка ясно, посреща зората и вдъхновена пише поема.
                                Добро утро !
                                Не знам..Като станах, беше тръгнала за работа....
                                Тянка сигурно отстрелва дивеч на два крака от рано сабахлян...
                                Малиййй, тези палачинки с банани и ягоди ми разбиха храносмилането !!!
                                Шъ те помоля да не пускаш такива изкушения по туй време....Преди 2 часа съм закусил и вече съм гладен........( добре, че не само с яденето е така...)

Приятен ден !

Коментар

Working...
                                X