Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБих добавила и крем брюле
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Умирам за макарони на фурна, крам-карамел и крем ванилия с разбити на въздух белтъци и сметана.....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеМразя ванилия, крем-карамел и макарони на фурна!
Умирам за макарони на фурна, крам-карамел и крем ванилия с разбити на въздух белтъци и сметана.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениекарамел, ванилия и опушено.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Сгушили сте се на топло и едно каве не черпите.
Обикалям сутринта по зеленото и гледам храстите се пънат да цъфтят....
Не е лошо..Шъ садим доматите април месец....
Приятен ден !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Наздраве!
Пасторът Илайджа Крейг е признат за създател на бърбъна. На него се дължи и отлежаването на бърбъна в нови, опушени бъчви от бял дъб. Elijah Craig е 12 годишен Small Batch Bourbon, от най-старата бърбън дестилерия в света – Heaven Hill. Рецептата на Elijah Craig е същата, по която го е правил създателят му преди повече от 230 години. Elijah Craig е 47% и има наситен тъмен цвят, изключителен аромат на мед, карамел, ванилия и опушено, с плътна структура и изключително мек вкус."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАз за поемата на живота споменавам. Добре че са те стреснали най-после. Беше се разпуснала по некви си чайчета, кавета, винце. е, сега ще обърнеш на твърдо. Препоръчвам домашна ракийка, но да не е от най-ударните.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеП.П. Вземи ги пускай големи тез картинки, че ма тресе напрежението до де ги "отворя"
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТянката я няма по мерената реч и римите
В момента релаксирам и си правя психоанализ. Щото вчера ми натриха носа, а не ми се беше случвало от 2007 година. Единственото успокоително в случая е, че ритника беше от ат, а не от магаре
Наздраве!
П.П. Вземи ги пускай големи тез картинки, че ма тресе напрежението до де ги "отворя"Last edited by Trakatrak'; 17.02.2016, 12:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Не знам..Като станах, беше тръгнала за работа....
Тянка сигурно отстрелва дивеч на два крака от рано сабахлян...
Малиййй, тези палачинки с банани и ягоди ми разбиха храносмилането !!!
Шъ те помоля да не пускаш такива изкушения по туй време....Преди 2 часа съм закусил и вече съм гладен........( добре, че не само с яденето е така...)
Приятен ден !
П.п. Значи с леля се събрахте? Ма коя леля, оная от Казанлък ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро групата,убаво време,айде на тифирич
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеДа вий сладка утринта. Леля късно ляга, но пък Чичо може да е станал. За Тянка ясно, посреща зората и вдъхновена пише поема.
Не знам..Като станах, беше тръгнала за работа....
Тянка сигурно отстрелва дивеч на два крака от рано сабахлян...
Малиййй, тези палачинки с банани и ягоди ми разбиха храносмилането !!!
Шъ те помоля да не пускаш такива изкушения по туй време....Преди 2 часа съм закусил и вече съм гладен........( добре, че не само с яденето е така...)
Приятен ден !
Коментар
Коментар