IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Днес голям празник - 29 февруари, един на мама и на тати календари за четири години. Разрешено е яко почерпване, щото до другия път има1460 дни. Ако на Чичин днес му беше годишнината от бракуването, щеше да е рахат 3 от 4 години и да не му се налага да се присеща с униние за първите срещи.
    Честит рожден ден !
    Да си жив и здрав ! Радост и късмет около тебе !
    Лично "магаре" си, на специален ден си роден ! Рядко черпиш, но се помни !

пп Тянка има конкуренция...

Коментар

Днес голям празник - 29 февруари, един на мама и на тати календари за четири години. Разрешено е яко почерпване, щото до другия път има1460 дни. Ако на Чичин днес му беше годишнината от бракуването, щеше да е рахат 3 от 4 години и да не му се налага да се присеща с униние за първите срещи.
      Наздраве! Да си жив и здрав!
      Ама и твоята не е лесна. Бая време те държи пубертета
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Днес голям празник - 29 февруари, един на мама и на тати календари за четири години. Разрешено е яко почерпване, щото до другия път има1460 дни. Ако на Чичин днес му беше годишнината от бракуването, щеше да е рахат 3 от 4 години и да не му се налага да се присеща с униние за първите срещи.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          В грипно време ям мръвки и пия тръпчиво вино. Много добре се чувства имунитета ми от подобен род профилактики.
          Наздраве!
          Аз са чудя от какво така си се увълчила? Жената по-малко месо се налага да яде, за да не вземе се сметне за главатар на глутницата. Иначе кво става - Меги Тачър. Хапвай си месце предимно за мезе. Двойно наздраве - за пиенето и за мезето.

Коментар

Ей ти кана сироп от бъз, щото в това грипно време требе се живее здравословно. Прочетох, че след запивка имунитетът падал за 24 часа. Наздраве!
            В грипно време ям мръвки и пия тръпчиво вино. Много добре се чувства имунитета ми от подобен род профилактики.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

Поне да беше налял и кана бяло вино към кекса
              Наздраве!
              Ей ти кана сироп от бъз, щото в това грипно време требе се живее здравословно. Прочетох, че след запивка имунитетът падал за 24 часа. Наздраве!
              Attached Files

Коментар

Домашен трицветен кекс за компанията. Дано ви се затвори устата и вече не протестирате, че малко се пие в тази държава.
                Поне да беше налял и кана бяло вино към кекса
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Чаша Хенеси!?

И нещо сладко в добавка
                  Наздраве!
                  Домашен трицветен кекс за компанията. Дано ви се затвори устата и вече не протестирате, че малко се пие в тази държава.
                  Attached Files

Коментар

• И аз. Два часа и половина бях в нирвана и сега ми е все едно дали ми се пие или не
                    Тия монаси наистина са уникални, въпреки че вече са се комерсиализирали. Духът на Шаолин е жив. Респект!

И все пак наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      Още ли се пие тук?
                      не знам, аз сега влизам

Коментар

• Още ли се пие тук?
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Ааааа, не, жълт картон си е направо обида. Мисля че си заработих червен за долна клевета и манипулация на фактите. Лелята не е чак дотам заядлива, ама се опитвам да я подведа в размяна на любезности, за да й е по-сладка вечерта над чашката. Наздраве!

Чаша Хенеси!?

И нещо сладко в добавка
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Ааааа, не, жълт картон си е направо обида. Мисля че си заработих червен за долна клевета и манипулация на фактите. Лелята не е чак дотам заядлива, ама се опитвам да я подведа в размяна на любезности, за да й е по-сладка вечерта над чашката. Наздраве!

Коментар

Да им живо и здраво и като леля си заядливо. Уааааааа...
                              Мечо

Коментар

И аз черпя с вино!
                                Тази сутрин племенницата /дъщеря на братовчед ми/ роди момченце.
                                Да им е живо и здраво!
                                Наздраве!
                                Да им живо и здраво и като леля си заядливо. Уааааааа...

Коментар

Working...
                                X