Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСя ... и АЗ и 4i40 като прочетохме твоя въодушевен коментар за 29.02. решихме, че тогаз си се появил на белия свят. Затова и те поздравихме. Дет се вика - грешка на виртуалното комуникиранИ.
В тая връзка разделих 40, 50 и повече години на 4 и от всякъде се получаваше тийн възраст, сиреч пубертет
Колкото до оная дата ... За мен никога не е била от такова огромно значени, както при повечето дами. Отношението на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието през 364-те дни на годината е такова, че съвсем спокойно приемам факта, дето забравя на тази единствена дата да ми поднесе букет огнени хризантеми
Наздраве!Как може да разберете така превратно? Аз за деня 29 февруари писах, че е един на мама и на тати календари. Нима мязам на зодия Риби?
Допълвам биричката с антураж:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМи, помислих, че ме пращаш в крехка младежка възраст по повод моята констатация към чичото на форума, че за малко изпуснал веднъж на четири години.. Дет се вика - грешка на виртуалното комуникиранИ.
В тая връзка разделих 40, 50 и повече години на 4 и от всякъде се получаваше тийн възраст, сиреч пубертет
Колкото до оная дата ... За мен никога не е била от такова огромно значени, както при повечето дами. Отношението на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието през 364-те дни на годината е такова, че съвсем спокойно приемам факта, дето забравя на тази единствена дата да ми поднесе букет огнени хризантеми
Наздраве!Last edited by tnm; 01.03.2016, 13:07.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИдва време за бира, а вие още се обяснявате....
Тракащия само с мене се оправдава.....
Хай наздраве !
Наздраве за бабичката белорумена с биричка бела и червена!
Тянке, и на теб така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМай не си оветрял от снощи!?
Къде видя в моя коментар да споменавам брак и последващото от това развитие на нещата?
Наздраве, де!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеСега забелязвам, че Тянка се засегнала. Тянке, отношението към паметната дата на бракуването строго диференцира мъже и жени. Първите със стрес в очите от спомена за началото на "под игото", пък вторите с умиление от припомняне на мига "де му стъпила на врата".Знам, знам, че жените не си падат по майтапа с тази дата, но аз затова и се майтапя. Бъзикът е успешен и ползотворен кога нацелва болна тема и я лекува със смех.
!?
Къде видя в моя коментар да споменавам брак и последващото от това развитие на нещата?
Наздраве, де!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве! Да си жив и здрав!
Ама и твоята не е лесна. Бая време те държи пубертетаЗнам, знам, че жените не си падат по майтапа с тази дата, но аз затова и се майтапя. Бъзикът е успешен и ползотворен кога нацелва болна тема и я лекува със смех.
Коментар
-
Така,
и ТАЗИ година, подобно на минали такива, Баба Ви Марта ПАК дойде !!!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ всичким !!!
Заведението ще стартира съответната почерпка след провеждане на необходимата подготовка на кухненските и хладилни мощности...
Отивам до СКЛАДА !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧестит рожден ден !
Да си жив и здрав ! Радост и късмет около тебе !
Лично "магаре" си, на специален ден си роден ! Рядко черпиш, но се помни !
пп Тянка има конкуренция...
Коментар
Коментар