IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Въъххх, още един дар от Бога ...

Аз си мислех, че съм единствен, а то и други имало....

Някои дами сме родени с късмет
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Въъххх, още един дар от Бога ...

Аз си мислех, че съм единствен, а то и други имало....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Ся ... и АЗ и 4i40 като прочетохме твоя въодушевен коментар за 29.02. решихме, че тогаз си се появил на белия свят. Затова и те поздравихме. Дет се вика - грешка на виртуалното комуникиранИ.
        В тая връзка разделих 40, 50 и повече години на 4 и от всякъде се получаваше тийн възраст, сиреч пубертет

Колкото до оная дата ... За мен никога не е била от такова огромно значени, както при повечето дами. Отношението на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието през 364-те дни на годината е такова, че съвсем спокойно приемам факта, дето забравя на тази единствена дата да ми поднесе букет огнени хризантеми

Наздраве!
        Браво на момчето! Забраван!!! Как може да разберете така превратно? Аз за деня 29 февруари писах, че е един на мама и на тати календари. Нима мязам на зодия Риби?
        Допълвам биричката с антураж:
        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
          Ми, помислих, че ме пращаш в крехка младежка възраст по повод моята констатация към чичото на форума, че за малко изпуснал веднъж на четири години.
          Ся ... и АЗ и 4i40 като прочетохме твоя въодушевен коментар за 29.02. решихме, че тогаз си се появил на белия свят. Затова и те поздравихме. Дет се вика - грешка на виртуалното комуникиранИ.
          В тая връзка разделих 40, 50 и повече години на 4 и от всякъде се получаваше тийн възраст, сиреч пубертет

Колкото до оная дата ... За мен никога не е била от такова огромно значени, както при повечето дами. Отношението на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието през 364-те дни на годината е такова, че съвсем спокойно приемам факта, дето забравя на тази единствена дата да ми поднесе букет огнени хризантеми

Наздраве!
          Last edited by tnm; 01.03.2016, 13:07.
          Мечо

Коментар

Идва време за бира, а вие още се обяснявате....
            Тракащия само с мене се оправдава.....
            Хай наздраве !
            Удобен си за обосновка, тъй като търпиш всеква постановка.
            Наздраве за бабичката белорумена с биричка бела и червена!
            Тянке, и на теб така.
            Attached Files

Коментар

• Идва време за бира, а вие още се обяснявате....
              Тракащия само с мене се оправдава.....
              Хай наздраве !

Коментар

Май не си оветрял от снощи!?
                Къде видя в моя коментар да споменавам брак и последващото от това развитие на нещата?
                Наздраве, де!
                Ми, помислих, че ме пращаш в крехка младежка възраст по повод моята констатация към чичото на форума, че за малко изпуснал веднъж на четири години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                  Сега забелязвам, че Тянка се засегнала. Тянке, отношението към паметната дата на бракуването строго диференцира мъже и жени. Първите със стрес в очите от спомена за началото на "под игото", пък вторите с умиление от припомняне на мига "де му стъпила на врата". Знам, знам, че жените не си падат по майтапа с тази дата, но аз затова и се майтапя. Бъзикът е успешен и ползотворен кога нацелва болна тема и я лекува със смех.
                  Май не си оветрял от снощи!?
                  Къде видя в моя коментар да споменавам брак и последващото от това развитие на нещата?
                  Наздраве, де!
                  Мечо

Коментар

Наздраве! Да си жив и здрав!
                    Ама и твоята не е лесна. Бая време те държи пубертета
                    Сега забелязвам, че Тянка се засегнала. Тянке, отношението към паметната дата на бракуването строго диференцира мъже и жени. Първите със стрес в очите от спомена за началото на "под игото", пък вторите с умиление от припомняне на мига "де му стъпила на врата". Знам, знам, че жените не си падат по майтапа с тази дата, но аз затова и се майтапя. Бъзикът е успешен и ползотворен кога нацелва болна тема и я лекува със смех.

Коментар

• Така,
                      и ТАЗИ година, подобно на минали такива, Баба Ви Марта ПАК дойде !!!
                      МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ всичким !!!
                      Заведението ще стартира съответната почерпка след провеждане на необходимата подготовка на кухненските и хладилни мощности...
                      Отивам до СКЛАДА !!!
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Честита Баба Марта !

Бели и червени,
                        слънчеви - засмени...

Наздраве !

Коментар

• Баба Марта бързала, бързала,
                          на децата мартеници вързала,
                          на майките им очи обърнала,
                          на бащи им крака завързала!

Честита благолюта бабичка, да сте живи-здрави, почерпени, засмени!
                          Attached Files
                          Last edited by Trakatrak'; 01.03.2016, 10:02.

Коментар

• Честита Баба Марта!

Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Малко се пие в тази държава! На 29 февруари още никой не е зинал, че налива и надига. Ще има да чакате 4 години. Айде от мен една мента, че да ви тръгне на ментеж следващите 4 години като сте такива притеснителни.
                              Attached Files

Коментар

Честит рожден ден !
                                Да си жив и здрав ! Радост и късмет около тебе !
                                Лично "магаре" си, на специален ден си роден ! Рядко черпиш, но се помни !

пп Тянка има конкуренция...
                                Ти пък, може ли ме пишеш в тоз изгубен ден. Аз съм Теле, аз съм Говедо на ръба с Близнака, а също съм тринадесетата зодия Паяк. И нарочно днес не почерпих, да не вземе се фанеш за изключението.

Коментар

Working...
                                X