If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да бе, да....
Една горчива печалба, няма да ми се отрази зле....Португалия ме зове и Куба тоже ( но за там само си мечтая, че много ми е гадно да летя).....
Вече хич не ми се работи !
Дали да не напусна работа ?
Днес, като си пих бирата, си мислих за нещастието на младите жени....
Оказва се, че липсата на качествен генетичен материал е вече пандемия...
30 % от младежите до 25г са с неопределена сексуалност, 30 % злоупотребяват с анаболи, медикаменти или наркотици, 30 % са с някакви недъзи и остават само 10 % атове....
Трябва да се помага на младите, трябва......
Наздраве !
Тая работа остави на нас. Ти си гледай голямата маса и глезотийките по нея. Който пие за млади жени не мисли, щото се разсейва. Дръж агнето за два задни крака да не избега, агнешкото с плитчици ше го фанем ний.
Да бе, да....
Една горчива печалба, няма да ми се отрази зле....Португалия ме зове и Куба тоже ( но за там само си мечтая, че много ми е гадно да летя).....
30 % от младежите до 25г са с неопределена сексуалност, 30 % злоупотребяват с анаболи, медикаменти или наркотици, 30 % са с някакви недъзи и остават само 10 % атове....
Трябва да се помага на младите, трябва......
Наздраве !
Ти точно в тая тема ли реши да споделиш горното
Нямам предвид че няма млади жени тука, а че младежите са кът
Наздраве на шайката пропаднали спекуланти, де се отбиват в кръчмата да тешат душата за загубата на борсата и да бършат очи и уста, че като се навлажни едното, барем и другото. Сипете си по един реабилитиран абсент и ще ви просветне, че животът не се състои само от печалби, пък и по сладко да губиш, да губиш и накрая, хоп, две-три мазни печалби. Маймунска година!
Да бе, да....
Наздраве на шайката пропаднали спекуланти, де се отбиват в кръчмата да тешат душата за загубата на борсата и да бършат очи и уста, че като се навлажни едното, барем и другото. Сипете си по един реабилитиран абсент и ще ви просветне, че животът не се състои само от печалби, пък и по сладко да губиш, да губиш и накрая, хоп, две-три мазни печалби. Маймунска година!
Някои хора, живот си живеят....Като им омръзне кавето на Балкана отиват в Чужденеция, после до гръцко..... мъка....
Аз бях два дни на вилата.....Жената кът ме изпраща ми вика - поздрави на любимата....
Изтръпнах....Кога разбра...Получих сърцетуп ....
"И да не работиш много", ми вика.....
"Аааа, за вилата ставало въпрос..." плюх си в пазвата....куршум си лях....
Заровил съм се в земята и минава едно хлапе....
- Чичоо, ти що само работиш, а дядо мързелува, като сме тук....
- Чичовото, щот дядо ти е умен, а аз глупак ......
Погледна ме стреснато....Изглежда беше казал на дядото, щото идва да ми се извинява....На мен ми беше ужасно весело.....
Отивам да пия бира....
Наздраве !
Палавникът той
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Някои хора, живот си живеят....Като им омръзне кавето на Балкана отиват в Чужденеция, после до гръцко..... мъка....
Аз бях два дни на вилата.....Жената кът ме изпраща ми вика - поздрави на любимата....
Изтръпнах....Кога разбра....Получих сърцетуп ....
"И да не работиш много", ми вика.....
"Аааа, за вилата ставало въпрос..." плюх си в пазвата....куршум си лях....
Заровил съм се в земята и минава едно хлапе....
- Чичоо, ти що само работиш, а дядо мързелува, като сме тук....
- Чичовото, щот дядо ти е умен, а аз глупак ......
Погледна ме стреснато....Изглежда беше казал на дядото, щото идва да ми се извинява....На мен ми беше ужасно весело.....
Голямо мъртвило у Кръчмата. На огромно празнуване сте го ударилЕ.
То, и аз така. Префърлих няколко прохода, преминах през няколко хабитата и отидох на пия въртяно кафе у Златоград.
Организаторите на събитието предложиха да прескочим у гръцко, ма аз го дадох националист и твърдо рекох: НЕ!
Наздраве!
Мечо
Твърде много се пие в тая държава..... вода. В документалка за Средновековието открехнаха, че тогава водата не се много пиела, щото в повечето градове не се доставяла чиста такава и от нея плъзвали заразите. За утоляване на жаждата се пиело редко винце. Ала като го чопкаш цял ден и половината град ходел пиен. Наздраве за чистата българска вода и за българските изворчета и ручейчета песнопойни.
Браво на момчето! Забраван!!! Как може да разберете така превратно? Аз за деня 29 февруари писах, че е един на мама и на тати календари. Нима мязам на зодия Риби?
Допълвам биричката с антураж:
Е, аз да не мязам на Скорпион!? Ама 4i40 рече и отсече.
Наздраве!
Мечо
Коментар