If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро, Кръчма !
Нещо се стеле подозрителна тишина Да не са ви налегнали разтройства от различни видове? Като например - празниците свършиха , задават се делници ...
Наздраве!
Аз открих, че почти до носът ми има къс автентична Италия и се сдобих с истинско късо кафе Удари ме в петите и сега ще маам гащи из града , разнасяйки подаръци
Готин ден!
Одеве те четох, каква радост те налегнала вчера, че си се обърнал на кифла Та се сетих, че като кацнах, реших да си правя и аз шопинг терапия Та вместо телефон , според първоначалният план , се сдобих с пералня, дето само не може да ми носи пантофите , като се прибера . Сега медитирам, чудейки се на решението си ...
В самолета пътувах до Азис . Ама разбрах , десет минути преди да кацнем, когато единственият му фен в цял самолет българи, дойде да иска автограф . Получи , ама му отказаха обща снимка с обяснението, че като видели хората, всички щяли да искат! Мислех да му кажа, така по съседски , да не преиграва и да достави взаимна радост - на единственият си фен и на себе си, почесвайки егото си , че някой му обърнал внимание
Наздраве!
Ахахаа ми песента за пералнята я пусках вече та може да я намериш назад някъде около мултифункционалните устройства.
Одеве те четох, каква радост те налегнала вчера, че си се обърнал на кифла Та се сетих, че като кацнах, реших да си правя и аз шопинг терапия Та вместо телефон , според първоначалният план , се сдобих с пералня, дето само не може да ми носи пантофите , като се прибера . Сега медитирам, чудейки се на решението си ...
В самолета пътувах до Азис . Ама разбрах , десет минути преди да кацнем, когато единственият му фен в цял самолет българи, дойде да иска автограф . Получи , ама му отказаха обща снимка с обяснението, че като видели хората, всички щяли да искат! Мислех да му кажа, така по съседски , да не преиграва и да достави взаимна радост - на единственият си фен и на себе си, почесвайки егото си , че някой му обърнал внимание
Коментар