IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение

Лелче с толко малко яйца за къде се буташ...
    Ти па, какво се огледа в мойта паничка, като в твойта преобладават китките

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Нее, не, не и пак нее..

Само чисти помисли и добри намерения ....

Коя от яйцеклетките в купата да зяносам...?

Наздраве !

Която хванеш
      Наздраве!

пп. И кво ми е на помислите ?! Богоугодни и человеколюбиви са!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
        [ATTACH=CONFIG]n3463205[/ATTACH]

Воистина Воскресе!

Шъ се чукаме ли?
        Да сте здрави и усмихнати!
        Лелче с толко малко яйца за къде се буташ...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Во истина воскресе, майна! И за чичо се отнася, опазил го Господ Както рече чичо - и каноните да пазим, и комините да чистим, а всичко е добре, щом завърши добре и т.н. Нали няма пожар, а за финал и дъжд се е излял - Божа работа))
          ps. Гледате ли великденския концерт на Андреа Бочели ?)), върви афтърканонично
          Гледам повторението....
          Бо(ти)чели е перфектен в чувсвеността на пеенето...Когато едно от възприятието липсва, другите компенсират...Рисува с музика...

пп Прецаканото гледа по малките часове...Щот е младо и държеливо...
          Ееее, подремва и в колата до изгрев слънце, но лошо няма....Важното е, че държи на пиене....
          Last edited by 4i40; 28.04.2019, 18:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
            [ATTACH=CONFIG]n3463205[/ATTACH]

Воистина Воскресе!

Шъ се чукаме ли?
            Нее, не, не и пак нее..

Само чисти помисли и добри намерения ....

Коя от яйцеклетките в купата да зяносам...?

Наздраве !

Коментар

• Click image for larger version

Name:	images.jpeg
Views:	1
Size:	6.5 КБ
ID:	3463205

Воистина Воскресе!

Шъ се чукаме ли?

Коментар

• Христос Воскресе!
                Живи и здрави всичките посетители на питейното заведение и техните роднини и близки хора!
                Наздраве!

П.П. Днес щастлив ден за родата. Дочакахме, както казва една българска сентенции, бик да суче от теле - празничният обяд е заслуга на моя племеник. Аз само го приготвих.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Коментар

• Христос Возкресе !

Да сте живи, здрави и с благи намерения !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                      Христос воскресе , братя и сестри ! Радвайте се и се веселете и вършете богоугодни и человеколюбиви дела !
                      Во истина воскресе, майна! И за чичо се отнася, опазил го Господ Както рече чичо - и каноните да пазим, и комините да чистим, а всичко е добре, щом завърши добре и т.н. Нали няма пожар, а за финал и дъжд се е излял - Божа работа))
                      ps. Гледате ли великденския концерт на Андреа Бочели ?)), върви афтърканонично

Коментар

• Христос воскресе , братя и сестри ! Радвайте се и се веселете и вършете богоугодни и человеколюбиви дела !

Коментар

• Чиче земи си един климатик, че тея работи са опасни...

Коментар

• Добро утро !
                            Да ви оди по вода....
                            Бях два дни в Дивото, че сезона се откри.....Поработих както подобава на едно добиче и сладко задрямах под бумтежа на печката....
                            По някое време ми се присънва жена в бяло с лек загадъчен дим около нея...
                            Усещам чуден аромат, но нещо не е баш така...Отварям уши и чувам неестествено пращене в печката...Поглеждам - кюнеца в горната си част червен........Стаята задимена на половина - на 20 см от носа ми.....
                            Веднага си спомних всите инструктажи за действие при бедствия и аварии...
                            Ставам по гол задник и отварям прозорците, вземам документите и телефона и излизам от вилата, обличайни се в движение ( от леглото до терасата са 10м - явно доста съм бързал....
                            Поглеждам покрива цял, влизам вътре - чува се пукане, шум и горене в тръбите, но всичко е ок...Зяпах половин час и всичко утихна...
                            Явно са се запалили саждите....
                            Каноните трябва да се спазват и работата трябва да се остави да поотлежи...
                            Голям дъжд се изсипа, добре че се прибрах по-рано ....

Светли празници и добри намерения !
                            Last edited by 4i40; 28.04.2019, 10:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Най-обичам да ме слагат под общ знаменател или да вкарват разни групи. Изглежда, и ти си в плен на определени стереотипи.

Миналата година ходих на едно тържествено събитие. В нета проверих продукцията на известна българска марка за дамско облекло с магазин у хабитата. Харесах си три рокли. В магазина ги имаше и трите.

Облякох първата, но нещо не ми пасна. Във втората се почувствах в свои води. Третата въобще не я премерих, защото реших, че няма нужда.

Излизайки от магазина, на съседната витрина видях обувки в цветова гама, която подхождаше на тоалета ми. Попитах за моя номер и след като ги примерих ги купих.

Цялата тупурдия ми отне не повече от половин час. Както споделих в предишния си коментар, мразя да пазарувам и ако е наложително, гледам да се справя набързо със задача.

Наздраве!

П.П. Може да ти споделя обаче, колко време избирахме сакото и ризата за по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, както и колана на по-кльощавата 1/3-та.
                              Добре, минаваш ае... така се пазарува минаваш фиксираш готиното и земаш най-якото без чуденици... А като не можеш да решиш между две земаш и двете кардинално решение

Наздраве

и така очила порше и силует и колани хуго бос и пиер карден + 2 други , тениска на пепе джинс + две некви други , панталон неква нова марка, кецове пуми и чанта самсунайт. Са как да не се кефя кажи... нов човек направо.

За първи път съм като кифла, но се изкефих , а фонда и аз съм човек е ликвидиран ама с голям кеф.

ПП нема какво да споделяш явно е трагично положението. Давай ме за пример, ще се родиш с избирането на 2 те трети. Най важно кат се чудят взимат и двете и нема чуденици.
                              Last edited by pepe1234; 27.04.2019, 19:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                                Това е щот сички жени сте така и не знаете какво искате. Аз днес за няколко часа 2 чифта слънчеви очила 3 тениски 1 панталон 1 кецове 4 колана и идна чантичка.
                                И за да се доразмажа от кеф
                                https://youtu.be/Zzyfcys1aLM
                                Най-обичам да ме слагат под общ знаменател или да вкарват разни групи. Изглежда, и ти си в плен на определени стереотипи.

Миналата година ходих на едно тържествено събитие. В нета проверих продукцията на известна българска марка за дамско облекло с магазин у хабитата. Харесах си три рокли. В магазина ги имаше и трите.

Облякох първата, но нещо не ми пасна. Във втората се почувствах в свои води. Третата въобще не я премерих, защото реших, че няма нужда.

Излизайки от магазина, на съседната витрина видях обувки в цветова гама, която подхождаше на тоалета ми. Попитах за моя номер и след като ги примерих ги купих.

Цялата тупурдия ми отне не повече от половин час. Както споделих в предишния си коментар, мразя да пазарувам и ако е наложително, гледам да се справя набързо със задача.

Наздраве!

П.П. Може да ти споделя обаче, колко време избирахме сакото и ризата за по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, както и колана на по-кльощавата 1/3-та.
                                Last edited by tnm; 27.04.2019, 19:04.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X