If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Во истина воскресе, майна! И за чичо се отнася, опазил го Господ Както рече чичо - и каноните да пазим, и комините да чистим, а всичко е добре, щом завърши добре и т.н. Нали няма пожар, а за финал и дъжд се е излял - Божа работа))
ps. Гледате ли великденския концерт на Андреа Бочели ?)), върви афтърканонично
Гледам повторението....
Бо(ти)чели е перфектен в чувсвеността на пеенето...Когато едно от възприятието липсва, другите компенсират...Рисува с музика...
пп Прецаканото гледа по малките часове...Щот е младо и държеливо...
Ееее, подремва и в колата до изгрев слънце, но лошо няма....Важното е, че държи на пиене....
Христос Воскресе!
Живи и здрави всичките посетители на питейното заведение и техните роднини и близки хора!
Наздраве!
П.П. Днес щастлив ден за родата. Дочакахме, както казва една българска сентенции, бик да суче от теле - празничният обяд е заслуга на моя племеник. Аз само го приготвих.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Христос воскресе , братя и сестри ! Радвайте се и се веселете и вършете богоугодни и человеколюбиви дела !
Во истина воскресе, майна! И за чичо се отнася, опазил го Господ Както рече чичо - и каноните да пазим, и комините да чистим, а всичко е добре, щом завърши добре и т.н. Нали няма пожар, а за финал и дъжд се е излял - Божа работа))
ps. Гледате ли великденския концерт на Андреа Бочели ?)), върви афтърканонично
Добро утро !
Да ви оди по вода....
Бях два дни в Дивото, че сезона се откри.....Поработих както подобава на едно добиче и сладко задрямах под бумтежа на печката....
По някое време ми се присънва жена в бяло с лек загадъчен дим около нея...
Усещам чуден аромат, но нещо не е баш така...Отварям уши и чувам неестествено пращене в печката...Поглеждам - кюнеца в горната си част червен........Стаята задимена на половина - на 20 см от носа ми.....
Веднага си спомних всите инструктажи за действие при бедствия и аварии...
Ставам по гол задник и отварям прозорците, вземам документите и телефона и излизам от вилата, обличайни се в движение ( от леглото до терасата са 10м - явно доста съм бързал....
Поглеждам покрива цял, влизам вътре - чува се пукане, шум и горене в тръбите, но всичко е ок...Зяпах половин час и всичко утихна...
Явно са се запалили саждите....
Каноните трябва да се спазват и работата трябва да се остави да поотлежи...
Голям дъжд се изсипа, добре че се прибрах по-рано ....
Най-обичам да ме слагат под общ знаменател или да вкарват разни групи. Изглежда, и ти си в плен на определени стереотипи.
Миналата година ходих на едно тържествено събитие. В нета проверих продукцията на известна българска марка за дамско облекло с магазин у хабитата. Харесах си три рокли. В магазина ги имаше и трите.
Облякох първата, но нещо не ми пасна. Във втората се почувствах в свои води. Третата въобще не я премерих, защото реших, че няма нужда.
Излизайки от магазина, на съседната витрина видях обувки в цветова гама, която подхождаше на тоалета ми. Попитах за моя номер и след като ги примерих ги купих.
Цялата тупурдия ми отне не повече от половин час. Както споделих в предишния си коментар, мразя да пазарувам и ако е наложително, гледам да се справя набързо със задача.
Наздраве!
П.П. Може да ти споделя обаче, колко време избирахме сакото и ризата за по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, както и колана на по-кльощавата 1/3-та.
Добре, минаваш ае... така се пазарува минаваш фиксираш готиното и земаш най-якото без чуденици... А като не можеш да решиш между две земаш и двете кардинално решение
Наздраве
и така очила порше и силует и колани хуго бос и пиер карден + 2 други , тениска на пепе джинс + две некви други , панталон неква нова марка, кецове пуми и чанта самсунайт. Са как да не се кефя кажи... нов човек направо.
За първи път съм като кифла, но се изкефих , а фонда и аз съм човек е ликвидиран ама с голям кеф.
ПП нема какво да споделяш явно е трагично положението. Давай ме за пример, ще се родиш с избирането на 2 те трети. Най важно кат се чудят взимат и двете и нема чуденици.
Това е щот сички жени сте така и не знаете какво искате. Аз днес за няколко часа 2 чифта слънчеви очила 3 тениски 1 панталон 1 кецове 4 колана и идна чантичка.
И за да се доразмажа от кеф https://youtu.be/Zzyfcys1aLM
Най-обичам да ме слагат под общ знаменател или да вкарват разни групи. Изглежда, и ти си в плен на определени стереотипи.
Миналата година ходих на едно тържествено събитие. В нета проверих продукцията на известна българска марка за дамско облекло с магазин у хабитата. Харесах си три рокли. В магазина ги имаше и трите.
Облякох първата, но нещо не ми пасна. Във втората се почувствах в свои води. Третата въобще не я премерих, защото реших, че няма нужда.
Излизайки от магазина, на съседната витрина видях обувки в цветова гама, която подхождаше на тоалета ми. Попитах за моя номер и след като ги примерих ги купих.
Цялата тупурдия ми отне не повече от половин час. Както споделих в предишния си коментар, мразя да пазарувам и ако е наложително, гледам да се справя набързо със задача.
Наздраве!
П.П. Може да ти споделя обаче, колко време избирахме сакото и ризата за по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, както и колана на по-кльощавата 1/3-та.
Коментар