If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Таз вечер отново се оказах дежурна по дебело псе. По едно време животното реши, че трябва да ме действа както по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието, седна срещу мен и започна да лае. Ама не твърде настоятелно, щото знаеше, че може да отнесе някои чехъл
Досажда ми така петнадесетина минути и най-накрая постигна своето. Станахме и тръгнахме да се разхождаме. След около километър тежък преход по гладкия асфалт, стигнахме до един павилион със скара за кебапчета и хранителен магазин до него.
Там пребивава доста добре охранен котарак, любимец на продавачите. Едните го хранят с кюфтета и кебапчета, другите - със салам. Късат му ги на малки парченца, сакън, тлъстия котарангенс да не се задави.
Обикновено, когато усети приближаването на дебелото псе, котарака се оттегля с достойнство и съска от терасата на втория етаж. Обаче този път смени тактиката.
Точно дунди, не слагало хапка в устата си близо половин час, се приближи, предвкусвайки пира и наглия шишко му игра една лапа Директно в деликатния нос.
Последва отдръпване, скимтене, жалване на мен и на околните и си тръгнахме. Сега се е скрило зад дивана и ближе рани
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Позволихме добрият тон да бъде заместен от арогантност, избиване на комплекси и липса на уважение към инакомислещите. И това скапа като цяло атмосферата на темата.
Или както обичам да казвам - липсата на етика, доведе до загуба на естетика.
Малко музика за събуждане https://www.youtube.com/watch?v=HKzRygDTllM
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар