Сипете ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХмм, ся ... Като знаеш каква еснафска кръв циркулира из вените ми, смяташ ли, че няма да търся най-високата цена?
Наздраве!
П.П. Сутринта ходихме да търсим възмездие от котарака, ама го нямаше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеИскаш да кажеш, че сме все една стока и в Етъра може ни продадеш като цървули, а не като трофейни рога.?
Наздраве!
П.П. Сутринта ходихме да търсим възмездие от котарака, ама го нямаше.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА ... за мен всички сте една и съща мишена. Няма привилегировани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТова се нарича възползване и злоупотреба с доверие. Тракалото се урежда с ракийки после гледа сеир от трибуната.. Няма привилегировани.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Понякога женското начало в мен е твърде силно застъпено.
Благодаря за почерпката!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТракащия хитрее.....
Праща ме на бойното поле а той се черпи с кайсиева ракия....
пп Хитър гарван ... Да не му се види трътката в скоро време.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМи щото аз съм тълкувателя на късия разказ. Като историк знам, че който разказва историята той избира интерпретацията.
А пък халвата така по-убава, че фъстъкът само се шмуга в междузъбията. И кога те черпат, яж, недей търси кусури на черпавката, щото все ще намериш такива и си развалиш дена.
Понякога женското начало в мен е твърде силно застъпено.
Благодаря за почерпката!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕ, па .. що на 4i40 ами не твоята!?
Мани я таз халва с фъстъци.
Да не ти се свил смок в кесията, та не черпиш с халва с добавени орехи ил бадеми?
А пък халвата така по-убава, че фъстъкът сам се шмуга в междузъбията.И кога те черпат, яж, недей търси кусури на черпавката, щото все ще намериш такива и си развалиш дена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКакви намеци? Написано е в пряк текст. Старото куче Чиче Поленденче съдрано по муцунката от мачорката Тонка Харитонка и ближе рани, докато тя облизва дългите ноктя на лапата си, напоена с кръвчица. Да я не сбъркаш с кървавица, че сама ше се ухапеш..
Черпа целия форум с бяла халва за хамкане. Да видим кой ще захапе късметя за борсовата година.!?
Мани я таз халва с фъстъци.
Да не ти се свил смок в кесията, та не черпиш с халва с добавени орехи ил бадеми?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Какви намеци? Написано е в пряк текст. Старото куче Чиче Поленденче съдрано по муцунката от мачорката Тонка Харитонка и ближе рани, докато тя облизва дългите ноктя на лапата си, напоена с кръвчица. Да я не сбъркаш с кървавица, че сама ше се ухапеш..
Черпа целия форум с бяла халва за хамкане. Да видим кой ще захапе късметя за борсовата година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАко нещо някого съм засегнал, дано ми прости. На всички също да ви е простено, макар че съвсем не съм от обидчивите, ми във всяка нападка виждам възможност. Само дето не понасям интригантите, които действат зад гърба ми, щото нямам възможност за достоен отговор или да извлека полза от атаките.
Чичин, тая Тянка нещо вчера победоносно писала къс разказ за съкрушеното и унизено псе от неква си котка. Нещо намеква да не я бъзикаме, че да не подвиваме опашка. Писателка!Карабинерка!:D И на ней да й простено, задето от хладния ум и разгорещените препирни премина към вадене на хладно оръжие - приклада на карабината, и към горещи смеси във врящ котел.
Простено да ти е Чадо, предположението.....
Коментар
-
Ако нещо някого съм засегнал, дано ми прости. На всички също да ви е простено, макар че съвсем не съм от обидчивите, ми във всяка нападка виждам възможност. Само дето не понасям интригантите, които действат зад гърба ми, щото нямам възможност за достоен отговор или да извлека полза от атаките.
Чичин, тая Тянка нещо вчера победоносно писала къс разказ за съкрушеното и унизено псе от неква си котка. Нещо намеква да не я бъзикаме, че да не подвиваме опашка. Писателка!Карабинерка!
И на ней да й простено, задето от хладния ум и разгорещените препирни премина към вадене на хладно оръжие - приклада на карабината, и към горещи смеси във врящ котел.
Коментар
Коментар