IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Поздрав за Амстердамм!

Никой не вярва на генерала.Разумните помнят как Първанов подкрепи натовските атаки срещу Сърбия през далечната 95 г. и после като кукла на конци, президент застана на проруски позиции...

https://www.youtube.com/watch?v=u7e1BQFVHWg

Да му мислят младите младите след като Тръмп ликвидира нато! Глупаците дори поканили предварително килъри защото били уверени в победата й. И сега пред новите тръмп-реалности отлагат срещата за 2017 г. .
    Не цапай ентелигентната атмосфера на Кръчмата с политика!
    Имате си тема, там си чешете езиците. Тук пием.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      А бре Тракащия, след онзи неизвестен за мен музикант, дет си пуснал в темата ( само и само да покажеш колко съм неук ), сега си
      намерил идиотски имотикони дет ми се хилят насреща....

Штъ наказвам....

пп Нямам корем, двойна брадичка и синини под очите......
      Познат ти е защото гласът му звучеше от много места. И не го пуснах аз, ми леля преди мен реагира, а аз само допълвах. Иначе щях го пусна в мюзик-темата. Но и там се погрижиха. Емотиконите специално за теб ги издирих, че много ги тачиш. Това е то грижа за Човека.

Коментар

• Поздрав за Амстердамм!

ВЗГЛЯД: Светлана Стефановна, почему Радев решил вдруг агитировать в пользу сближения с Россией? Он еще совсем недавно сам был во власти, последние два года он командовал ВВС. Допустим, он тогда не имел права выступать по этому поводу публично. Но, по вашей версии, он и раньше придерживался таких взглядов?

Светлана Шаренкова: Он всегда настаивал на том, чтобы наши страны сотрудничали. Это ведь входит в национальные интересы Болгарии. Для него эти взгляды не новые. Это его мировоззрение. В связи со своей профессиональной подготовкой и особенностью работы Румен Радев всегда выступал за нормальные отношения с Россией. Кстати, Радев командовал ВВС, а болгарские истребители, как известно, советского и российского производства.
        Никой не вярва на генерала.Разумните помнят как Първанов подкрепи натовските атаки срещу Сърбия през далечната 95 г. и после като кукла на конци, президент застана на проруски позиции...

https://www.youtube.com/watch?v=u7e1BQFVHWg

Да му мислят младите младите след като Тръмп ликвидира нато! Глупаците дори поканили предварително килъри защото били уверени в победата й. И сега пред новите тръмп-реалности отлагат срещата за 2017 г. .
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

А бре Тракащия, след онзи неизвестен за мен музикант, дет си пуснал в темата ( само и само да покажеш колко съм неук ), сега си

Штъ наказвам....

е, какво имаш тогава
          Начи, Талианите са много силни в мезето, ама в пиенето никакви ги няма. Е, снощи пих Кианти с някакво прасешко коремче на ниска температура правено с ябълкова редукция и сос джин, после едно бяло вино, дето не му запомних името, с тон татаки и кралски скариди темпура със сос от портокалово-джинджифолова мацаница. Ама накрая ми писна и като му викнах един голям Джеймисън и сервитьорчето ме изгледа кръвнишки, ама после се оказа комшия (мамалигар), та се разбрахме. Жената рече, че съм бил простак и ме остави да оправям сметката, ама кеф цена няма
          Ай, Българи-юнаци
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
            Нема да кориш достойния мъж с коремче, двойна брадичка, торбички и синилки под очичките, с разчорлян перчем, замяташ глава надесно-налево, койт са блещи в огледалото сутринта след запоя.

Штъ наказвам....

Коментар

Тези гледки най ме депресират....( след онази в огледалото.... )

Наздраве !
              Нема да кориш достойния мъж с коремче, двойна брадичка, торбички и синилки под очичките, с разчорлян перчем, замятащ глава надесно-налево, койт са блещи в огледалото сутринта след запоя.

Коментар

За лек не ми се свиди.....

пп Сетих се къде и кога ти бях обещал дюлевица.....

- Ако отидеш да гласуваш.( независимо за кого - но не за коя... )

От състоянието ти разбирам, че съм икономисал бутилката....

пп 5-6 кила разлика ще ти се отразят добре...

Наздраве !
                Не съм им ходил.
                Last edited by Andi11; 13.11.2016, 20:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Сал ще я зяносам
                  За лек не ми се свиди.....

пп Сетих се къде и кога ти бях обещал дюлевица.....

- Ако отидеш да гласуваш.( независимо за кого - но не за коя... )

От състоянието ти разбирам, че съм икономисал бутилката....

пп 5-6 кила разлика ще ти се отразят добре...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Добър вечер, уважаеми пиянки!
                    Днес ходиф на разходка из Тревненския Балкан. Нагледах се на прекрасни, старинни къщи изградени от камък, плет и кирпич - просторни, с огромни дамове и плевни, но празни.
                    Жалко за печалните, мълчаливи и изоставени български домове.
                    Наздраве!
                    Тези гледки най ме депресират....( след онази в огледалото.... )

Наздраве !

Коментар

Препечени филйки, лимон, препечени филийки, чай, лимон
                      Наааамажи малце масълце. Не се излагай. Дори да те повтори.
                      Отвара от листа сушени от мушмула, ме открехнаха.

Коментар

Да не си просран бре ...?

пп А дюлева дал шъ та оправи..?
                        Сал ще я зяносам

Коментар

В твоят случай, може и парче сиренИ.
                          Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Добър вечер, уважаеми пиянки!
                            Днес ходиф на разходка из Тревненския Балкан. Нагледах се на прекрасни, старинни къщи изградени от камък, плет и кирпич - просторни, с огромни дамове и плевни, но празни.
                            Жалко за печалните, мълчаливи и изоставени български домове.
                            Наздраве!
                            Мдддааа, ти нас ни уважаваш, ама ние още не сме уважили твоята маса. Когато я сложиш.
                            Един познат си взе цяла махличка в Свогенския Балкан и реставрира 4-5 къщички. Твой ред е.

Коментар

Да не си просран бре ...?

пп А дюлева дал шъ та оправи..?

Коментар

• Препечени филйки, лимон, препечени филийки, чай, лимон

Коментар

Working...
                                X