If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наздраве и с нещо Талианско (в случая Мандаринчело, че в пиенето никакви ги няма). И малко прошуто+40 месечен пармезан съм домъкнал, а салатката я овкусявам със зейтинец с трюфели и истинско балсамико от Модена. Ай, за победата Над Беларус де, да не си помислите, че е политагитация
Бреййй и трюфели даже! Нема ли некоя масловка за теб си я приготвиш на тиган, ми чакаш на прасета ти търсят аромата на храната?
Добър вечер, уважаеми пиянки!
Днес ходиф на разходка из Тревненския Балкан. Нагледах се на прекрасни, старинни къщи изградени от камък, плет и кирпич - просторни, с огромни дамове и плевни, но празни.
Жалко за печалните, мълчаливи и изоставени български домове.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Наздраве и с нещо Талианско (в случая Мандаринчело, че в пиенето никакви ги няма). И малко прошуто+40 месечен пармезан съм домъкнал, а салатката я овкусявам със зейтинец с трюфели и истинско балсамико от Модена. Ай, за победата Над Беларус де, да не си помислите, че е политагитация
И черен хайвер ша и ходи си мисля... Наздраве де, за 1 на мъка...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Пиенето е забранено в изборния ден.....Затова темата трябва да се заключи.....
Стоййййййй, шегувам се........
Сутринта тръгнах към вилата, но колата се мъчи и се клати наляво - надясно....
От вятъра е ....Предположих....
Спирам и като отворих вратата пантите щяха да се обърнат....
Изпитах много интересен физиологичен феномен.....Като си отворя устата, вятъра влиза през единия отвор и директно излиза през другия....
Шегувам се....но за 3-4 часа така ме продуха, че половин часов горещ душ не може да ме оправи....
Чакам с нетърпение да отвори Кръчмата и да ударя 2х30 за изборната победа....
Ще пробвам нова салата - кресон, рукола и магданоз на ситно, с много зехтин и оцет...
Наздраве !
Както те е продухало, тая салатка да не мине твърде ускорено от единия отвор до другия без да я усетиш. Я, промажи екстериториалния коридор с огнена, крепка смазка.
Изпитах много интересен физиологичен феномен.....Като си отворя устата, вятъра влиза през единия отвор и директно излиза през другия....
Шегувам се....но за 3-4 часа така ме продуха, че половин часов горещ душ не може да ме оправи....
Ще пробвам нова салата - кресон, рукола и магданоз на ситно, с много зехтин и оцет...
Наздраве !
Тази салата вземи я пасирай, да стане нещо като песто и я използвай за сос на печеното месо. За салата сложи трушийка и сланина.
Гледах едно видео, което спира дъха с гледките на природата и онемях пред силата на духа на тези хора, приели по някакъв ...истински начин живота ... Едно българско село, забравено от света
Аз пък снощи (е не сам де) ходих на кръчма - много яка механа с перфектна кухня, а после на концерт на Кикимора в един нощен клуб... Уникално изживяване с хитове на Пърпъл, Рейнбоу, Уайтснейк, AC/DC, и техни авторски парчета, в смесица с Бифитър, тоник и страхотно обкръжение сред присъстващите на концерта! Нищо напомнящо за чалгата в какъвто и да е неин вид
Коментар