IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Освен да лупате карти белот, друго кво правите....???
    Стига с тоя белот бе! Единствената игра на карти, която се играе в обратна посока.
    Елате при мен да ви науча на интелигентска игра.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Aaaa, там на бая форумци ще начешат задниците.....

Наздраве !

пп ракийката се разнесе по морното тяло и очото започна да се затваря....

Шъ му дремна час, че голям хилеш ще пада ....
      Ше изпуснеш въведението, същината, фанфарите и илюминациите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        сопри се, бре - ако не беше леля ми от Шумен да дойде да помага на майка ми да гледа децата, знаеш ли къде щях да ида най-много - ми до секцията да гласувам, ама пак с количката
        Нали това ти викам - големи са в мезето, ама в пиЙнето ич ги нЕма Та затова и там ходя да похапна, наистина са супер, и си нося и за дома. Иначе зеЙтина не го тача, аз салатата си я правя само с българско олио и до такава степен съм на тема българско, че даже не си купувам олио като Калиакра (беше ми лщюбимо преди), щото се изнесоха оттук
        А ти гледай пържолите да са от нашенска свинкя - ей, едно време каква Смядовска луканка имаше, малииии, пръстите да си оближеш. Та така, сега съм си сипал една троен припек сливовица (не ги тача много плодовите, ама тази ми е подарък-домошарка) от едни приятели от Троян. И те викат (тука ТНМ-то да рече, че аз не съм специалист), че сливовата само от нашенски сливи, ама да не били Стенлей, а от нашенския си, дребен сорт, била по-хубава.
        Уф, айде, че се отплеснах - да погледна нашите бездарни фуДбалери, че да се натопорча за мощен седесарски (така де, пак подобен) шут в 20.00
        Свинско нашенско има на няколко фирмени магазина, ама сливова не мога да пия. Такива лоши спомени имам от нея, че месеци наред само да я помириша и отивам да драйфам. А аз не съм със слаб стомах... Сега по малко мога да я приема, ама нема кеф, а кат нема кеф що да се мъча?

Коментар

сопри се, бре - ако не беше леля ми от Шумен да дойде да помага на майка ми да гледа децата, знаеш ли къде щях да ида най-много - ми до секцията да гласувам, ама пак с количката
          .........................:

Направо ме разсъни....

Начи.... леля ти, майка ти, жената и ти гледате децата .....

Алоуууу, да не си отворил детска ясла бре.... ???

Освен да лупате карти белот, друго кво правите....???

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
            Аааа, зелениот домат от трушийката ще да му приляга на черния етикет.
            Верно? Ей сига ша пробам. То вече глътнах над 100 само с безалкохолно, та след вторите сто почвам да не усещам каква пърцуца люскам. Пък и го пия с мого много лед. По амирикански.

Коментар

Наздраве !

По-едрата 1/3-та пълноправен член току що се оттегли, ама речи, да сведа до знанието му резултатите по некое време.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Че грапа за теб няма ли, бе, маскара? И стига с тия "Българи - юнаци!", че после да не се червят юнаците. Полека и кротко.
                не им тача ракиите - ракия само нашенска, това грапите са л@йняна работа, поне за мен - сръбски, талиански, австрийски ментаци. Нашата ракия рулз, ама ха
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Че то дали женати ша опрай сметката или ти, ква е разликата?
                  Ама сметката няма да е била малка. Като ти гледам менюто.. кианти, някакви темпури, джинджифили, скариди...
                  Па ний в провинцията плюскаме някакви пържоли... И някакви тъпи уискита. Никакъв стил, ебати. Ша зема да си напрая салата от рукола. Ама да не повръщам после?
                  Абе я да си резна полвин кило домати със зехтин, сирене и лучец. Ама дали шя върви с черния етикет на бутилката, или да подправям със хайвер?
                  Тъпааа, тъпа провинция.
                  Нали това ти викам - големи са в мезето, ама в пиЙнето ич ги нЕма Та затова и там ходя да похапна, наистина са супер, и си нося и за дома. Иначе зеЙтина не го тача, аз салатата си я правя само с българско олио и до такава степен съм на тема българско, че даже не си купувам олио като Калиакра (беше ми лщюбимо преди), щото се изнесоха оттук
                  А ти гледай пържолите да са от нашенска свинкя - ей, едно време каква Смядовска луканка имаше, малииии, пръстите да си оближеш. Та така, сега съм си сипал една троен припек сливовица (не ги тача много плодовите, ама тази ми е подарък-домошарка) от едни приятели от Троян. И те викат (тука ТНМ-то да рече, че аз не съм специалист), че сливовата само от нашенски сливи, ама да не били Стенлей, а от нашенския си, дребен сорт, била по-хубава.
                  Уф, айде, че се отплеснах - да погледна нашите бездарни фуДбалери, че да се натопорча за мощен седесарски (така де, пак подобен) шут в 20.00
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Мисла, че моркова по ща му тича.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Не цапай ентелигентната атмосфера на Кръчмата с политика!
                      Имате си тема, там си чешете езиците. Тук пием.
                      Наздраве!

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Ама сметката няма да е била малка. Като ти гледам менюто.. кианти, някакви темпури, джинджифили, скариди...
                        Па ний в провинцията плюскаме някакви пържоли... И някакви тъпи уискита. Никакъв стил, ебати. Ша зема да си напрая салата от рукола. Ама да не повръщам после?
                        Абе я да си резна полвин кило домати със зехтин, сирене и лучец. Ама дали шя върви с черния етикет на бутилката, или да подправям със хайвер?
                        Тъпааа, тъпа провинция.

Коментар

Тези гледки най ме депресират....( след онази в огледалото.... )

Наздраве !
                          Затова съм на червено вино
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

е, какво имаш тогава
                            Начи, Талианите са много силни в мезето, ама в пиенето никакви ги няма. Е, снощи пих Кианти с някакво прасешко коремче на ниска температура правено с ябълкова редукция и сос джин, после едно бяло вино, дето не му запомних името, с тон татаки и кралски скариди темпура със сос от портокалово-джинджифолова мацаница. Ама накрая ми писна и като му викнах един голям Джеймисън и сервитьорчето ме изгледа кръвнишки, ама после се оказа комшия (мамалигар), та се разбрахме. Жената рече, че съм бил простак и ме остави да оправям сметката, ама кеф цена няма
                            Ай, Българи-юнаци
                            Че грапа за теб няма ли, бе, маскара? И стига с тия "Българи - юнаци!", че после да не се червят юнаците. Полека и кротко.
                            П.п. Я, наште повели!
                            Last edited by Trakatrak'; 13.11.2016, 20:33.

Коментар

Мдддааа, ти нас ни уважаваш, ама ние още не сме уважили твоята маса. Когато я сложиш.
                              Един познат си взе цяла махличка в Свогенския Балкан и реставрира 4-5 къщички. Твой ред е.
                              Ща разселвам фчелите. Колкото по-диво, толку по-добре. Ама ми е мъчно, като гледам разрухата.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

е, какво имаш тогава
                                Начи, Талианите са много силни в мезето, ама в пиенето никакви ги няма. Е, снощи пих Кианти с някакво прасешко коремче на ниска температура правено с ябълкова редукция и сос джин, после едно бяло вино, дето не му запомних името, с тон татаки и кралски скариди темпура със сос от портокалово-джинджифолова мацаница. Ама накрая ми писна и като му викнах един голям Джеймисън и сервитьорчето ме изгледа кръвнишки, ама после се оказа комшия (мамалигар), та се разбрахме. Жената рече, че съм бил простак и ме остави да оправям сметката, ама кеф цена няма
                                Ай, Българи-юнаци
                                Тъпааа, тъпа провинция.

Коментар

Working...
                                X