IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Да не те гласят за служебен премиер ...?
    ехаааа, форумът щеше да разбере, а пък Кръчмата - най-вече Друг път, като с колелото е работата
    П.С. Един форумец стана депутат едно време от герП, ама иначе е готин съфорумник, който му се търси и сам ще си види кой е - не го познавам лично
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      цъкнал съм го, а утре имам важна среща, та ако може да стискате палци.
      Да не те гласят за служебен премиер ...?
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Сипете и цъкнете ВЕФ-а ......
        P.S. .... и една бутилка за Грую относно шуменските моми .....
        цъкнал съм го, а утре имам важна среща, та ако може да стискате палци.
        А за момите - от скъпото, ама не съм дорасъл още за него, но нищо, нека да имаме амбиции, момите следват амбициозните, поне така казват

P.S. И 4i40 да почерпи, ама е скръндза, за не едната акция в 1CZ - и да многоиляди там
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Сипете и цъкнете ВЕФ-а ......
          P.S. .... и една бутилка за Грую относно шуменските моми .....
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Ма ти мен уважаваш ли ме.
            Правилният отговор от Казармата,след серия от кушии е - "Не те ебавам,ама те уважавам!"

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            На Багрянов свинекомплекса и още един в Радко Димитриево. Там са натурални български. Ама фуражът дали не е ГМО?
            Стопаните му са комунисти,а дали има ГМО?! Ами има - германско при това....

Строго секретна справка на германската служба за сигурност за състава на правителството на Иван Багрянов и евентуалната му вътрешна и външна политика

Берлин, 04 август 1944 г.

http://www.kanatangra.wallst.ru/sydy...hp?p=bagrjanov
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

знам ги аз - Брадърс комерс, нали Туй Шуменския регион си ми е слабост - 4 моми съм имал оттам, включая първата, с която разбрах едни неща за цял живот
              Аз така не мога пия узо/мастика - само като го помириша, и отивам да драйфам, а иначе доста държа на пиЙене и на други неща, ама да не се хваля
              Иначе без кеф нищо не става. Да пием за кефа. Наздраве
              Не е само Брадърса Груйо. Те дори не са ми приоритет. На Багрянов свинекомплекса и още един в Радко Димитриево. Там са натурални български. Ама фуражът дали не е ГМО?
              Ай, наздраве! Да живей холестерола!
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

е, шом и ти го казваш, значи не са ме излъгали А това караджейката не е ли вид воденица? Или греша? Иначе ракията е добра, макар аз също да не харесвам плодови ракии, а съм пил всякакви, при това домашни - крушова, дюлева, кайсиева, смокинова, малинова - абе каква ли не, даже си спомням една от портокали - бяха я правили от едни помощи с портокали, които Гърция (ЕС) ни бяха пратили през 1997, пък те всичките се бяха развалили, ама ги радваха на хората
                Наздраве, днес поне е хубав поводът
                Да, има воденица караджейка, но има и такъв сорт сини сливи. Навремето по високите части на Предбалкана са сеели точно такива - караджейки и маджаркини, защото са били непретенциозни към плодородието на почвата.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Грую ме разсъни....Цялата рода и три домашни помощнички гледат две деца.....

Брат ( Пит ) Грую трева да пасе...
                  Тея деца като от разказче на О Хенри излезли. Тейко им неслучайно забегнал по Талянско избегне терора.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Свинско нашенско има на няколко фирмени магазина, ама сливова не мога да пия. Такива лоши спомени имам от нея, че месеци наред само да я помириша и отивам да драйфам. А аз не съм със слаб стомах... Сега по малко мога да я приема, ама нема кеф, а кат нема кеф що да се мъча?
                    знам ги аз - Брадърс комерс, нали Туй Шуменския регион си ми е слабост - 4 моми съм имал оттам, включая първата, с която разбрах едни неща за цял живот
                    Аз така не мога пия узо/мастика - само като го помириша, и отивам да драйфам, а иначе доста държа на пиЙене и на други неща, ама да не се хваля
                    Иначе без кеф нищо не става. Да пием за кефа. Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      За виното има термин "тероар". Ама то май за всички плодове и зеленчуци трябва да важи.
                      За ракията - бърдачки, синя и жълта афъзка, караджейка. Важен е вкусът, аромата, сочността и захарността, разбира се. Стенлеят има големина, костилката му се маха лесно, но ракията няма хубав аромат. Поне не е като този от старите сортове.
                      Наздраве!

П.П. Смядовската луканка се правеше с мръви от полудиви прасита. Пуснати свободно из смядовските, преславските и върбишките гори, да папат жълъд и трюфели, та затова такова вкусно им беше месото.
                      е, шом и ти го казваш, значи не са ме излъгали А това караджейката не е ли вид воденица? Или греша? Иначе ракията е добра, макар аз също да не харесвам плодови ракии, а съм пил всякакви, при това домашни - крушова, дюлева, кайсиева, смокинова, малинова - абе каква ли не, даже си спомням една от портокали - бяха я правили от едни помощи с портокали, които Гърция (ЕС) ни бяха пратили през 1997, пък те всичките се бяха развалили, ама ги радваха на хората
                      Наздраве, днес поне е хубав поводът

Коментар

Ми той затова се развежда, бре Щото 6 чавета и жена без ц.ци (да не се обиди някой, ама Анджелина е пример как може да се сринеш от най-горе до най-долу), как да ти кажа
                        А лелята дойде, за да гледа децата в наше отсъствие, иначе майка ми си е от постоянното присъствие в нас, ама тя гледа и чавето на сестра ми, тя е на 9, та така. Що да си създавам пробелми, като мога да си ги реша лесно, а и така децата растат с много хора и не са вързани за полата на майка си и да тръсят само нея - ей сега се прибрахме и те не ни отразиха много-много, даже се позачудиха кои сме Та така, посталал съм си и за следващи разходки, че децата скоро няма да летят, не искам да им причинявам подобно нещо, пък и на себе си не искам да го причинявам

Коментар

Гигов, знаеш че те уважавам....Ма ти мен уважаваш ли ме....

Туканка съм сложил горна граница - 2 х 30 гр....

С тез 2х100 направо ме неглижира ....Я бързо се поправи .....

пп А бре, я кажи...представяш ли си какво шоу ще настане ( плюс рев, сълзи, сополи и оставки ) ако се запази тази огромна разлика ...?

Тнм, тази вечер кръчмата и политиката са едно и също....Няма вече ХЪШОВЕ....
                          4и4о, знайш чи та уважавам, ама това 2х30 грама.... Разбирам да е 2х300 пърцуца. Това го издържам без да завалям, само мезето да е читаво, нещо кат свински ребърца, пържола по генералски.... А пък таквиз чашки по 30 у дома нема.
                          Ай наздраве! 4и4о, ти мен уважаваш ли ма?
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

сопри се, бре - ако не беше леля ми от Шумен да дойде да помага на майка ми да гледа децата, знаеш ли къде щях да ида най-много - ми до секцията да гласувам, ама пак с количката
                            Нали това ти викам - големи са в мезето, ама в пиЙнето ич ги нЕма Та затова и там ходя да похапна, наистина са супер, и си нося и за дома. Иначе зеЙтина не го тача, аз салатата си я правя само с българско олио и до такава степен съм на тема българско, че даже не си купувам олио като Калиакра (беше ми лщюбимо преди), щото се изнесоха оттук
                            А ти гледай пържолите да са от нашенска свинкя - ей, едно време каква Смядовска луканка имаше, малииии, пръстите да си оближеш. Та така, сега съм си сипал една троен припек сливовица (не ги тача много плодовите, ама тази ми е подарък-домошарка) от едни приятели от Троян. И те викат (тука ТНМ-то да рече, че аз не съм специалист), че сливовата само от нашенски сливи, ама да не били Стенлей, а от нашенския си, дребен сорт, била по-хубава.
                            Уф, айде, че се отплеснах - да погледна нашите бездарни фуДбалери, че да се натопорча за мощен седесарски (така де, пак подобен) шут в 20.00
                            За виното има термин "тероар". Ама то май за всички плодове и зеленчуци трябва да важи.
                            За ракията - бърдачки, синя и жълта афъзка, караджейка. Важен е вкусът, аромата, сочността и захарността, разбира се. Стенлеят има големина, костилката му се маха лесно, но ракията няма хубав аромат. Поне не е като този от старите сортове.
                            Наздраве!

П.П. Смядовската луканка се правеше с мръви от полудиви прасита. Пуснати свободно из смядовските, преславските и върбишките гори, да папат жълъд и трюфели, та затова такова вкусно им беше месото.
                            Last edited by tnm; 13.11.2016, 20:55.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                              Ше изпуснеш въведението, същината, фанфарите и илюминациите.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Верно? Ей сига ша пробам. То вече глътнах над 100 само с безалкохолно, та след вторите сто почвам да не усещам каква пърцуца люскам. Пък и го пия с мого много лед. По амирикански.
                                Гигов, знаеш че те уважавам....Ма ти мен уважаваш ли ме....

Туканка съм сложил горна граница - 2 х 30 гр....

С тез 2х100 направо ме неглижира ....Я бързо се поправи .....

пп А бре, я кажи...представяш ли си какво шоу ще настане ( плюс рев, сълзи, сополи и оставки ) ако се запази тази огромна разлика ...?

Тнм, тази вечер кръчмата и политиката са едно и също....Няма вече ХЪШОВЕ....

Коментар

Working...
                                X