IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Не щеш гарсон да ставаш, а? Пък пиячка искаш. То така и баба знае. Мисли му за ква ште вземем.
    Ко речи...
    Тнм, баба ли щяла да става....???

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Уффф, аман от таблети и умни талафони. Една приказка не може да завърже човек

П.П. Тцъ, мързи ма. Ща чакам някой друг да се излъже.
      Не щеш гарсон да ставаш, а? Пък пиячка искаш. То така и баба знае. Мисли му за ква ште вземем.

Коментар

• Добро утро !

Светъл ден, слънце грее, шумата се стопли....
        Тракащия може да постели одеалото на теферич и да отвори шампанското....
        И да чака....

Наздраве !

Коментар

• Ко има за пиене?
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Няма съм много по лафа щот съм на малък екран. А ти се навдигни и бутилка ром сложи в проблясъците на обедната маса.
            Уффф, аман от таблети и умни талафони. Една приказка не може да завърже човек

П.П. Тцъ, мързи ма. Ща чакам някой друг да се излъже.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Смятам да ти правя компания и да си лафим, докат се намери някой, желаещ да изпълнява келнерските функции.
              Да не скучаеш, ми е мисълта
              Няма съм много по лафа щот съм на малък екран. А ти се навдигни и бутилка ром сложи в проблясъците на обедната маса.

Коментар

Светъл ден! Слънчице изгре. Некой да се жертва да налее и с поднос и бела кърпа да поднесе на огряната маса.
                Смятам да ти правя компания и да си лафим, докат се намери някой, желаещ да изпълнява келнерските функции.
                Да не скучаеш, ми е мисълта
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Светъл ден! Слънчице изгре. Некой да се жертва да налее и с поднос и бела кърпа да поднесе на огряната маса.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Добро утро !

На апатични ми мязате......

Дюлевицата свърши ( бутилката ...) и се появи надпис "гроздова от 2006...."

Става .....

Наздраве !
                    Компа ми замръзнал. Прати старата гроздова го сгрее, че се мъча на малък екран.

Коментар

• Добро утро !

На апатични ми мязате......

Дюлевицата свърши ( бутилката ...) и се появи надпис "гроздова от 2006...."

Става .....

Наздраве !

Коментар

• Я да ми измодерирате една голяма стралджанска със зелена салата,че.....
                        Аааа ма ха.....
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          цъкнал съм го, а утре имам важна среща, та ако може да стискате палци.
                          А за момите - от скъпото, ама не съм дорасъл още за него, но нищо, нека да имаме амбиции, момите следват амбициозните, поне така казват

P.S. И 4i40 да почерпи, ама е скръндза, за не едната акция в 1CZ - и да многоиляди там
                          Добро утро !

Кооо ? Неее !

Засега печалбите са виртуални, затова само обещавам...

След 2-3 месеца като продам една тогава....След още 2-3 м пак ще черпя... след още 2-3 месеца пак и така докато има ....

пп Но ако почнат да дават дивидент може и да не продавам... ( хич не знам кво да правя......)

пп Само не разбирам за какво и защо са се заяждали "пияниците" в кръчмата...? Нещо не мога да повярвам ....

Тази тема е " Тема свободна от модерация "....Свобода...Свобода....!!!

Наздраве !
                          Last edited by 4i40; 14.11.2016, 15:29.

Коментар

e, кЪ преди 7 години беше това, после се покри, напоследък обаче пише - читав човек изглежда, поне по писанията, какво е търсил там, идея си нямам.
                            Абе, наздраве
                            ПропуснАл съм го и т'ва си е .... Наздраве ..... Днес някои пият от мъка, други от радост а аз пия от обед ....
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              E това съм го пропуснАл ....
                              e, кЪ преди 7 години беше това, после се покри, напоследък обаче пише - читав човек изглежда, поне по писанията, какво е търсил там, идея си нямам.
                              Абе, наздраве
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

П.С. Един форумец стана депутат едно време от герП, ама иначе е готин съфорумник, който му се търси и сам ще си види кой е - не го познавам лично
                                E това съм го пропуснАл ....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X