If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма та черпа! Шти сипа от запасите на Колето.
Наздраве!
П.П Кво туй време, бре!? Слънцето едно такова мътно, облаците се слели със снега, че и вятър, че и температурите бая минусови.
Тцъ, юргана си топлосух и аз си кротувам под него. В такава обстановка най-много едно ромче, ако Кака или Грахчо почерпат. Пардон, каката не черпи, та ше я пратя при теб осребриш ромчето. Ъ---ъ...
Няма та черпа! Шти сипа от запасите на Колето.
Наздраве!
П.П Кво туй време, бре!? Слънцето едно такова мътно, облаците се слели със снега, че и вятър, че и температурите бая минусови.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро !
Кво става в Кръчмата ?
Ни за пиене, ни за ядене, ни за убавина в този студ се хортува.....
Даже се чудя дали и "Наздраве" да викам......Тракащия ще вземе да си полее юргана......
Но той вино не пие, така че :
Наздраве !
Тцъ, юргана си топлосух и аз си кротувам под него. В такава обстановка най-много едно ромче, ако Кака или Грахчо почерпат. Пардон, каката не черпи, та ше я пратя при теб осребриш ромчето. Ъ---ъ...
Добро утро !
Кво става в Кръчмата ?
Ни за пиене, ни за ядене, ни за убавина в този студ се хортува.....
Даже се чудя дали и "Наздраве" да викам......Тракащия ще вземе да си полее юргана......
Всичките ножове тъпи....Няма кой да ме замести да ги наточи.....
Така че, мъчението ще бъде дълго....
Дъската за рязане скрий. Гледам, не се фалиш с баниците на жена ти, вероватно отдавна си изгорил по погрешка точилката. Пък ако имаш железно чуканче на хавнчето, не мога та мисла. Чекай, да им не давам повече идеи.
Дремнах 3 ч и станах гладен, много гладен.....
Оказа се, че няма ляб....Само отворих прозореца за да проверя как е вятъра и казах - Ще ям пасти !
И червено вино - 100гр.....
Наздраве !
Ще го докараш ти до домашна революция. Ще потърся портативна гилотина услужа на жена ти.
Въх, ходих на пазар. Не правете това вкъщи. На пазаря в Красно село имаше само една сергия със замръзнали туршии и кисело зеле. Напазарувах плодове расли на кокъл в Партньори и сега се чудя вино ли да отварям или да сваря чай да сложа капка, две в рома или коняка.
Наздраве!
Ми нали щеше да мислиш, бре....
Или ти си кът на Тнм мъжа....Мисли, мисли и като го погледне Тянка "нежно" в очите, бързо се съгласява с всичко.....
Дремнах 3 ч и станах гладен, много гладен.....
Оказа се, че няма ляб....Само отворих прозореца за да проверя как е вятъра и казах - Ще ям пасти !
И червено вино - 100гр.....
Коментар