If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен 4i40 го раздава авантюрист - прави рисковани изказвания и се чуди кога ще се появи ляла с точилката и ще въведе ред и дисциплина у помислите му.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тука съм Емеля. Все по-ретко навлизам... Надяаам са, да не ми окепазите кръчмЕто, докат ме нема...
ама много ми изтъпЕха троловете, дето залеха форома и нямам настроение за посещение ...
Добре дошъл.....
Начи кът се питахме с ТНМ преди време къде си, не отговаряше, а на Емил отговаряш.....Шъ го сметна кът лична причина.....
Наздраве Колчо !
Как е дечкото ?
Наздраве-маринован чернокоп муцах,сега рибата иска да плува,подух се от вода...
Де е Колето бре,мъчно мии за него....
Тука съм Емеля. Все по-ретко навлизам... Надяаам са, да не ми окепазите кръчмЕто, докат ме нема...
ама много ми изтъпЕха троловете, дето залеха форома и нямам настроение за посещение ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Нещо твърде дълго се забавихте в малката стаичка. Каке, сладкото от рози се апва веднъж, два пъти с най-маленкая лъжичка, а не на неколко маха с дървената лъжица от баба.
Навън кораво, крепко време. За малко да опраскам торбите с припасите като се лъзнах на капак на канала. Добре че съм млад, гъфкаф, реактивен. Не като Чичин. Наздраве!
Ко рече....?
Реактивен ли ?
Не смея да си представя.....
Наздраве !
пп Тнм, аз на каве по чаша не гледам....Утайката се сипва около пъпа и се гледа....Нещо като жертвоприношението върху свещенния камък....
Нещо твърде дълго се забавихте в малката стаичка. Каке, сладкото от рози се апва веднъж, два пъти с най-маленкая лъжичка, а не на неколко маха с дървената лъжица от баба.
Навън кораво, крепко време. За малко да опраскам торбите с припасите като се лъзнах на капак на канала. Добре че съм млад, гъфкаф, реактивен. Не като Чичин. Наздраве!
Бедствам, свато. От фчера като е заваляло, не е спирало.
[ATTACH=CONFIG]n3157336[/ATTACH]
П.П. Trakatrak', понеже специалист - да донесе чашите с бяло сладко, пък като си изпием кафето, 4i40 ще ни гледа и ще ни каже дали ще надиплим пачките.
Не ве е срам! Хората трети ден бедстват под юргана, че от студ не могат се порадват на снега като децата, пък те туцко каве ще ми пият и за каймета ще си гледат. Ай да хапнете от мен по едно сладко от рози дано подейства по предназначение и от малката масичка направо да изтърчите до малката стаичка.
Моргеееен.
А бре да не сте затрупани нейде.
Кака,туско кавенце молим.
Бедствам, свато. От фчера като е заваляло, не е спирало.
П.П. Trakatrak', понеже специалист - да донесе чашите с бяло сладко, пък като си изпием кафето, 4i40 ще ни гледа и ще ни каже дали ще надиплим пачките.
Мечо
Чакай, да се съвзема, де!!! На шушулка станаф при таз метеорологическа абстановка.
[ATTACH=CONFIG]n3157209[/ATTACH]
Наздраве!
Както биха рекли благодарниците: Мерси! За теб чашата, за мен шишето. Пък нека ме боли. Наздраве!
П.п. Как се работи у тоя студ, не ми е ясно. Преди двадесет години беше пак такъв мраз та подминах Парламента и пропуснах да стана свидетел на историята. Кой да знае, че се готвел погром.
Добро утро !
Кво става в Кръчмата ?
Ни за пиене, ни за ядене, ни за убавина в този студ се хортува..... Даже се чудя дали и "Наздраве" да викам......Тракащия ще вземе да си полее юргана......
Но той вино не пие, така че :
Наздраве !
Мдъъ, трябва си прецизен в словореда, щото "фенките" ти не спят.
Наздраве!
Мечо
Коментар