Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
УжасТ. Че то при 5 минути, кое по-напред!?
Наздраве!
П.П. Леката кола даде фира, напреко на това, че е у гаража. По-едрата 1/3-та кара джип, а по-кльощавата 1/3-та го мързи да обръща внимание на колата, кат времето не е подходящо за използването й.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Даже не искам да си помисля за какво си мислиш....
Уточнявам !!!
Жената прави торта един път на седмица...Кът съм ядосан и правя лека забележка от рода на :
"Много е маскарпонето, може да го разредиш с цедено мляко"..или ..."Много е сладка,а аз съм на диета"....
Малиййййй....Ако имаше алтернатор, щеше да фръкне....
пп Кът се замислих сега, ако е това което си мислиш, направо ме обиждаш......
Наздраве !
Пак натрупа три пръста сняг...Маа му и време....
П.П. Леля много тий отпуснала дупките на коланя. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието нивга не прай забележки, щото знай, че ако напрай, ще си приготвя после сичко сам.
В зората на нашта брачна връзка ми рече, че не мога да му гладя дрехите, както той, кат личен гвардеец, може. Нали не мислиш, че съм се научила!? Неее, той продължава да си ги глади. Ама се научи да е премерен в думите си, когат иска да му е леко у живота.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
УжасТ. Че то при 5 минути, кое по-напред!?
Наздраве!
П.П. Леката кола даде фира, напреко на това, че е у гаража. По-едрата 1/3-та кара джип, а по-кльощавата 1/3-та го мързи да обръща внимание на колата, кат времето не е подходящо за използването й.
Уточнявам !!!
Жената прави торта един път на седмица...Кът съм ядосан и правя лека забележка от рода на :
"Много е маскарпонето, може да го разредиш с цедено мляко"..или ..."Много е сладка,а аз съм на диета"....
Малиййййй....Ако имаше алтернатор, щеше да фръкне....
пп Кът се замислих сега, ако е това което си мислиш, направо ме обиждаш......
Наздраве !
Пак натрупа три пръста сняг...Маа му и време....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКола и жена не се ли припалват често....
Кака,сипи чайче с кУрабийки
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобре правиш....
Аз гледам да пия по едно всеки ден и ако е възможно да припаля жената за 5 мин всяка седмица.....
За колата кога остане време ....
Наздраве !
Наздраве!
П.П. Леката кола даде фира, напреко на това, че е у гаража. По-едрата 1/3-та кара джип, а по-кльощавата 1/3-та го мързи да обръща внимание на колата, кат времето не е подходящо за използването й.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
Едно време направих грешката да чакам да спре да вали, да започне да се топи снегът и тогава да се занимавам с колата. От много време насам обаче я чистя всеки ден и я паля по 5 минути всеки ден, дори да не я карам. И този навик ми е спестявал доста проблеми.
Аз гледам да пия по едно всеки ден и ако е възможно да припаля жената за 5 мин всяка седмица.....
За колата кога остане време ....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Чистих сняг и разкопах колата....Ни вопъл ни стон от акумулатора...Мъка....
Уморих се и сега ми се пие нещо сгряващо....
Наздраве !От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобре не влязох снощи у Кръчмата, че щях да си разваля съня с тез непрекъснати щения на Trakatrak'.
Наздраве!
Коментар
Коментар