IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аре бе, нема ли ядем чорба? Цела нощ кесим със зеещо канче. И се питам: Ще ми набиват ли канчето.... с черпак пълен с чорба.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ааа, разбрах...И за дебелото псе да има.......

Досега се рових да търся в мрежата чорба с такова име...Няма....

Айде стига с тези яденета....

От седмица почти гладувам а съм сложил кило......Все съм гладен да го ....

Наздраве !
      Една от вариациите й. Аз не я приготвям точно по тази рецепта, ма мъ мързи да пиша.
      http://recepti.gotvach.bg/r-40850-%D...80%D0%B1%D0%B0
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Прасишка чорба е, бре!!! Кой ти яде у пещерата постно!? Празът е само за аромат.
        Наздраве!
        Ааа, разбрах...И за дебелото псе да има.......

Досега се рових да търся в мрежата чорба с такова име...Няма....

Айде стига с тези яденета....

От седмица почти гладувам а съм сложил кило......Все съм гладен да го ....

Наздраве !

Коментар

Голям праз.....Колкото и да е голям, праз е.....
          Колкото и да е вкусна, от праз е....
          Права си ! Не съм ял чорба с такова име ...Празена, зеленчукова и т.н. обичам, но си е от треволяци.....

Аз ако не дам съвет, съм за смет....

Наздраве !
          Прасишка чорба е, бре!!! Кой ти яде у пещерата постно!? Празът е само за аромат.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

Много смело изказване. Другият път, кога нагазиш у хабитата ..., очите ти да бъдат на четири.
            Наздраве!
            Малеййй, пак я закъсах. Тамън си рекох, че ме фанала амнистията.

Коментар

И как тъй даваш съвети, кога през живота си такваз чорба не си опитвал!?
              Наздраве!
              Голям праз.....Колкото и да е голям, праз е.....
              Колкото и да е вкусна, от праз е....
              Права си ! Не съм ял чорба с такова име ...Празена, зеленчукова и т.н. обичам, но си е от треволяци.....

Аз ако не дам съвет, съм за смет....

Наздраве !

Коментар

Сложи кило телешко нарязано на ситно, десетина сушени сливи , 2 лъжици брашно и чаша червено вино, за да става за ядене.....

пп Не ти правя забележка а давам невинен съвет......:p
                Казус карабина!

Коментар

Сложи кило телешко нарязано на ситно, десетина сушени сливи , 2 лъжици брашно и чаша червено вино, за да става за ядене.....

пп Не ти правя забележка а давам невинен съвет......
                  И как тъй даваш съвети, кога през живота си такваз чорба не си опитвал!?
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Да не стане от куркудена чорба на прокудена жена. Ама тоя мек гвардеец дори не може нахока жена си като хората. Скука! Не случайно 2/3 от вашто домакинство смята, че в концлагера.
                    Днес ма черпиха за нов телевизор със 7-годишен Хавана клуб. За сетен път установих, че не може се сравнява с Никарагуата. Ай черпи една Каня, че да ти върви чорбата.
                    Много смело изказване. Другият път, кога нагазиш у хабитата ..., очите ти да бъдат на четири.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

( без коментар...)

Тракащия, стига мята партенки с този Никарагуански ром....

Беше писал преди време каква амброзия е и аз кът тиква започнах да го търся по магазините.....Не бяха чували за такъв....

пп Ако го намериш ме викни да почерпиш....

Наздраве !
                      Има го по на запад. Кажи на щерката ти донесе от некой безмитен по летищата. Кубинския има твърде силен странен привкус, който мен не ме кефи.

Коментар

Правя куркудена чорба у момента. Тоз праз златен го направили да струва.
                        Наздраве!

пп Не ти правя забележка а давам невинен съвет......

Коментар

Да не стане от куркудена чорба на прокудена жена. Ама тоя мек гвардеец дори не може нахока жена си като хората. Скука! Не случайно 2/3 от вашто домакинство смята, че в концлагера.
                          Днес ма черпиха за нов телевизор със 7-годишен Хавана клуб. За сетен път установих, че не може се сравнява с Никарагуата. Ай черпи една Каня, че да ти върви чорбата.
                          ( без коментар...)

Тракащия, стига мята партенки с този Никарагуански ром....

Беше писал преди време каква амброзия е и аз кът тиква започнах да го търся по магазините.....Не бяха чували за такъв....

пп Ако го намериш ме викни да почерпиш....

Наздраве !

Коментар

Наздраве!

Коментар

Кое, кое, ми дава й указания какво да сготви следващата седмица и си ляга.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Хайде, хайде ..., не си чак толку тънкообиден.

П.П. Леля много тий отпуснала дупките на коланя. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието нивга не прай забележки, щото знай, че ако напрай, ще си приготвя после сичко сам.
                                В зората на нашта брачна връзка ми рече, че не мога да му гладя дрехите, както той, кат личен гвардеец, може. Нали не мислиш, че съм се научила!? Неее, той продължава да си ги глади. Ама се научи да е премерен в думите си, когат иска да му е леко у живота.
                                Наздраве!
                                Льельеййййй............ Искам леля, не искам кака!

Коментар

Working...
                                X