Аре бе, нема ли ядем чорба? Цела нощ кесим със зеещо канче. И се питам: Ще ми набиват ли канчето.... с черпак пълен с чорба.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ааа, разбрах...И за дебелото псе да има.......
Досега се рових да търся в мрежата чорба с такова име...Няма....
Айде стига с тези яденета....
От седмица почти гладувам а съм сложил кило......Все съм гладен да го ....
Наздраве !
http://recepti.gotvach.bg/r-40850-%D...80%D0%B1%D0%B0
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Прасишка чорба е, бре!!! Кой ти яде у пещерата постно!? Празът е само за аромат.
Наздраве!
Досега се рових да търся в мрежата чорба с такова име...Няма....
Айде стига с тези яденета....
От седмица почти гладувам а съм сложил кило......Все съм гладен да го ....
Наздраве !
Коментар
-
Голям праз.....Колкото и да е голям, праз е.....
Колкото и да е вкусна, от праз е....
Права си ! Не съм ял чорба с такова име ...Празена, зеленчукова и т.н. обичам, но си е от треволяци.....
Аз ако не дам съвет, съм за смет....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Много смело изказване. Другият път, кога нагазиш у хабитата ..., очите ти да бъдат на четири.
Наздраве!
Коментар
-
И как тъй даваш съвети, кога през живота си такваз чорба не си опитвал!?
Наздраве!
Колкото и да е вкусна, от праз е....
Права си ! Не съм ял чорба с такова име ...Празена, зеленчукова и т.н. обичам, но си е от треволяци.....
Аз ако не дам съвет, съм за смет....
Наздраве !
Коментар
-
Сложи кило телешко нарязано на ситно, десетина сушени сливи , 2 лъжици брашно и чаша червено вино, за да става за ядене.....
пп Не ти правя забележка а давам невинен съвет......:p
Коментар
-
Сложи кило телешко нарязано на ситно, десетина сушени сливи , 2 лъжици брашно и чаша червено вино, за да става за ядене.....
пп Не ти правя забележка а давам невинен съвет......
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Да не стане от куркудена чорба на прокудена жена. Ама тоя мек гвардеец дори не може нахока жена си като хората. Скука! Не случайно 2/3 от вашто домакинство смята, че в концлагера.
Днес ма черпиха за нов телевизор със 7-годишен Хавана клуб. За сетен път установих, че не може се сравнява с Никарагуата. Ай черпи една Каня, че да ти върви чорбата.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение( без коментар...)
Тракащия, стига мята партенки с този Никарагуански ром....
Беше писал преди време каква амброзия е и аз кът тиква започнах да го търся по магазините.....Не бяха чували за такъв....
пп Ако го намериш ме викни да почерпиш....
Наздраве !
Коментар
-
Правя куркудена чорба у момента. Тоз праз златен го направили да струва.
Наздраве!
пп Не ти правя забележка а давам невинен съвет......
Коментар
-
Да не стане от куркудена чорба на прокудена жена. Ама тоя мек гвардеец дори не може нахока жена си като хората. Скука! Не случайно 2/3 от вашто домакинство смята, че в концлагера.
Днес ма черпиха за нов телевизор със 7-годишен Хавана клуб. За сетен път установих, че не може се сравнява с Никарагуата. Ай черпи една Каня, че да ти върви чорбата.( без коментар...)
Тракащия, стига мята партенки с този Никарагуански ром....
Беше писал преди време каква амброзия е и аз кът тиква започнах да го търся по магазините.....Не бяха чували за такъв....
пп Ако го намериш ме викни да почерпиш....
Наздраве !
Коментар
-
Правя куркудена чорба у момента. Тоз праз златен го направили да струва.
Наздраве!
Днес ма черпиха за нов телевизор със 7-годишен Хавана клуб. За сетен път установих, че не може се сравнява с Никарагуата. Ай черпи една Каня, че да ти върви чорбата.
Коментар
-
Кое, кое, ми дава й указания какво да сготви следващата седмица и си ляга.
Мечо
Коментар
-
Хайде, хайде ..., не си чак толку тънкообиден.
П.П. Леля много тий отпуснала дупките на коланя. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието нивга не прай забележки, щото знай, че ако напрай, ще си приготвя после сичко сам.
В зората на нашта брачна връзка ми рече, че не мога да му гладя дрехите, както той, кат личен гвардеец, може. Нали не мислиш, че съм се научила!? Неее, той продължава да си ги глади. Ама се научи да е премерен в думите си, когат иска да му е леко у живота.
Наздраве!
Коментар
Коментар