Сипете ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Аз като черпа - черпа. Утре големи маси очаквайте пълни с.............................. гости. Ако успеете ги изместите ще се вредите. Уааааааааа!!! Тежко, че и реални гости ще се завтекат. Мия чинии, чаши, утре и ушите ще измия.Въобще сложна зимна обстанофка се задава.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Тази зима няма ли да падне малко сняг, че само за ядене и пиене мислите.....
Не за друго, но малко да се поразкършите, да напрегнете кълки и кунки, да зачервите бузки и разкопчаете блузки....
Наздраве !
Наздраве!Last edited by tnm; 16.01.2017, 21:37.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Стига плюва, ми запрятай ръкавите и се гласи за утре! Целият ден - закуска, обед и вечеря - да си на крак и да черпиш.
Наздраве!Въобще сложна зимна обстанофка се задава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Абселютна ЛЪЖА !!!
Шкембето, ТУК, ... НИКОГА няма да свърши и изстине !!!
Къкто и бирата. НЕМА да преключи, ели да се стопли ...
ЗАПОМНЕТЕ гО !!!
дА
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Абе, какви хрантутници сте вие, бе!? 2 и 1/2 лапачи и малко симпатично кученце с намордник да изядете цяла бака чорба. Да не тренирате малкия за връщане на наборната служба? Ми тогава и миличкото псе го тренирайте по двестеметровата пътека, че тях пък ще ги мобилизират да пазат югоизточната граница и да лазат под бележитата ограда след пробилите я диверсанти. Наздраве за сухите тренировки! И за мокрите, и за мокрите!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеОбичам шкембечорба,верно ли свършила
ЗАПОМНЕТЕ гО !!!
дАХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеОбичам шкембечорба,верно ли свършила
ЗАПОМНЕТЕ гО !!!
дАХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Свърши. Таз чорба, задно с шкембе чорбата и тетевенската саламура имат голяма ликвидност у пещерата.
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
-
Свърши. Таз чорба, задно с шкембе чорбата и тетевенската саламура имат голяма ликвидност у пещерата.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАре бе, нема ли ядем чорба? Цела нощ кесим със зеещо канче. И се питам: Ще ми набиват ли канчето.... с черпак пълен с чорба.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар