IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сипете ....
    Last edited by B.Graham; 16.01.2017, 21:26.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Аз като черпа - черпа. Утре големи маси очаквайте пълни с.............................. гости. Ако успеете ги изместите ще се вредите. Уааааааааа!!! Тежко, че и реални гости ще се завтекат. Мия чинии, чаши, утре и ушите ще измия.Въобще сложна зимна обстанофка се задава.
      Тоз празник ми от любим по-любим.Ще зема си го направя професионален. Единственият светиня, дет му се празнува деня в тежък мързел. Всяква работа е строго забранена.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Добро утро !

Тази зима няма ли да падне малко сняг, че само за ядене и пиене мислите.....

Не за друго, но малко да се поразкършите, да напрегнете кълки и кунки, да зачервите бузки и разкопчаете блузки....

Наздраве !
        Хубава зима се вихри навънка. В нейна чест навлякох дългото кожено палто, обух си ботушите и сложих ръкавиците ... после си пъхнах ръцете у джобовете и излязох да подишам чист въздух няколко часа. С ръце у джобовете найш как хубаво се пада!?
        Наздраве!
        Last edited by tnm; 16.01.2017, 21:37.
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Стига плюва, ми запрятай ръкавите и се гласи за утре! Целият ден - закуска, обед и вечеря - да си на крак и да черпиш.
          Наздраве!
          Аз като черпа - черпа. Утре големи маси очаквайте пълни с.............................. гости. Ако успеете ги изместите ще се вредите. Уааааааааа!!! Тежко, че и реални гости ще се завтекат. Мия чинии, чаши, утре и ушите ще измия.Въобще сложна зимна обстанофка се задава.

Коментар

• Добро утро !

Тази зима няма ли да падне малко сняг, че само за ядене и пиене мислите.....

Не за друго, но малко да се поразкършите, да напрегнете кълки и кунки, да зачервите бузки и разкопчаете блузки....

Наздраве !

Коментар

• Вай Коле жив да си,сипи,с много чейс
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Абселютна ЛЪЖА !!!
                Шкембето, ТУК, ... НИКОГА няма да свърши и изстине !!!
                Къкто и бирата. НЕМА да преключи, ели да се стопли ...
                ЗАПОМНЕТЕ гО !!!
                дА
                Добре си пофторил, че некои тука ги гони дименцията и веке забравят.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Абе, какви хрантутници сте вие, бе!? 2 и 1/2 лапачи и малко симпатично кученце с намордник да изядете цяла бака чорба. Да не тренирате малкия за връщане на наборната служба? Ми тогава и миличкото псе го тренирайте по двестеметровата пътека, че тях пък ще ги мобилизират да пазат югоизточната граница и да лазат под бележитата ограда след пробилите я диверсанти. Наздраве за сухите тренировки! И за мокрите, и за мокрите!
                  Стига плюва, ми запрятай ръкавите и се гласи за утре! Целият ден - закуска, обед и вечеря - да си на крак и да черпиш.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    Обичам шкембечорба,верно ли свършила
                    Абселютна ЛЪЖА !!!
                    ЗАПОМНЕТЕ гО !!!
                    дА
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добре, де, ето ги!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Обичам шкембечорба,верно ли свършила
                        Абселютна ЛЪЖА !!!
                        ЗАПОМНЕТЕ гО !!!
                        дА
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Обичам шкембечорба,верно ли свършила
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Свърши. Таз чорба, задно с шкембе чорбата и тетевенската саламура имат голяма ликвидност у пещерата.
                            Наздраве!
                            ...се мъката с таз гурме чорба....

Наздраве !

Коментар

Свърши. Таз чорба, задно с шкембе чорбата и тетевенската саламура имат голяма ликвидност у пещерата.
                              Наздраве!
                              Абе, какви хрантутници сте вие, бе!? 2 и 1/2 лапачи и малко симпатично кученце с намордник да изядете цяла бака чорба. Да не тренирате малкия за връщане на наборната служба? Ми тогава и миличкото псе го тренирайте по двестеметровата пътека, че тях пък ще ги мобилизират да пазат югоизточната граница и да лазат под бележитата ограда след пробилите я диверсанти. Наздраве за сухите тренировки! И за мокрите, и за мокрите!

Коментар

Аре бе, нема ли ядем чорба? Цела нощ кесим със зеещо канче. И се питам: Ще ми набиват ли канчето.... с черпак пълен с чорба.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X