IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За добрият Мамун !
    Лошото да го отминава !
    Да черпи и повтаря !
    Амин !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

[ATTACH=CONFIG]n3159573[/ATTACH]

Наздраве!

П.П. Свършили отпуската, съкровище?
      Скоро свършва .... ама да не беше почавАла, баси ..... само проблеми ..... ще пийна двойно от това дето го предлагаш .... даже тройно ....
      Life won't wait for you.

Коментар

• Имам тука един Бахур....,не е лош...
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Наздраве!
          Бъдете живи и здрави!
          Бъдете добри и знайте, че има и по-лоши неща!!
          Аз правя един виртуален курбан. Може би никога няма да кажа що, но бях толкова близо на 4 пъти в един ден до тази с косата.
          Като пусна една теория на вероятностите...... Явно не съм лош човек, колкото и външно на такъв да приличам.
          Наздраве за Антововците утре и за Атанасовците вдругиден!!!
          Мамун, поискай от майката на малкия шебек една безопасна карфица и си я сложи от вътрешната страна на ревера /или някъде, къде никой я не види/
          Жив и здрав да си и да почерпиш дружките си в реална кръчма.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Ма сега модерно две имена лични да имаш, второто по-дълго от първото. Така по-лична ставаш. Също модерно пасти наместо леб да се руча, па били те от листа, люспи, семки и стевия. Пък от леб се пълнеело.
            Да, бе ... Да черпя на Св. Татяна и на Св. Антон. Твърдо - нье!
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

Тцъ!!! Тянка ми прилепна кат рокля хот котюр на Пиер Карден - мяза ми, че ми прилича.
              Наздраве!
              Ма сега модерно две имена лични да имаш, второто по-дълго от първото. Така по-лична ставаш. Също модерно пасти наместо леб да се руча, па били те от листа, люспи, семки и стевия. Пък от леб се пълнеело.

Коментар

Вземи се прекръсти на Тянка-Антоанета. И като Чичин яж пасти кога те мързи да си омесиш леба, А той ще копай ями по пътя ти и кога хлътнеш шти вика "пропаднала жена", та дано си пропаднеш по него. Санкюлот!
                Тцъ!!! Тянка ми прилепна кат рокля хот котюр на Пиер Карден - мяза ми, че ми прилича.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Сипете ....
                  Click image for larger version

Name:	images?q=tbn:ANd9GcR6JpUN1bgEgluThxaJBWwII1vwR8Yf6wLy0UkdVSxuCIFk6w6b.jpeg
Views:	1
Size:	6.1 КБ
ID:	3159573

Наздраве!

П.П. Свършили отпуската, съкровище?

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Наздраве!
                    Бъдете живи и здрави!
                    Аз правя един виртуален курбан. Може би никога няма да кажа що, но бях толкова близо на 4 пъти в един ден до тази с косата.
                    Като пусна една теория на вероятностите...... Явно не съм лош човек, колкото и външно на такъв да приличам.
                    Не ни стрескай, де. Я, как си бърборим за фалшиви почерпки. Пък ти ни спрегаш реални колизии. Сипи си едно големо и забрави.

Коментар

• Наздраве!
                      Бъдете живи и здрави!

Коментар

• Ааа, сетих се...( водата завря )

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

За кво черпиш и каниш на масата ?
                          Кът се замисля, в този сняг и студ можеш да черпиш и с пиле мляко....
                          Просто няма как да се стигне до масата...

Наздраве и да си жив и здрав !
                          Утре, утре, имай търпение. Утре ще е слънчево, тропическо, океанско почерпване. Носете си бански.

Коментар

Тоз празник ми от любим по-любим.Ще зема си го направя професионален. Единственият светиня, дет му се празнува деня в тежък мързел. Всяква работа е строго забранена.
                            Наздраве!
                            Вземи се прекръсти на Тянка-Антоанета. И като Чичин яж пасти кога те мързи да си омесиш леба, А той ще копай ями по пътя ти и кога хлътнеш шти вика "пропаднала жена", та дано си пропаднеш по него. Санкюлот!

Коментар

Аз като черпа - черпа. Утре големи маси очаквайте пълни с.............................. гости. Ако успеете ги изместите ще се вредите. Уааааааааа!!! Тежко, че и реални гости ще се завтекат. Мия чинии, чаши, утре и ушите ще измия.Въобще сложна зимна обстанофка се задава.
                              За кво черпиш и каниш на масата ?
                              Кът се замисля, в този сняг и студ можеш да черпиш и с пиле мляко....
                              Просто няма как да се стигне до масата...

Наздраве и да си жив и здрав !

Коментар

Хубава зима се вихри навънка. В нейна чест навлякох дългото кожено палто, обух си ботушите и сложих ръкавите ... после си пъхнах ръцете у джобовете и излязох да подишам чист въздух няколко часа. С ръце у джобовете найш как хубаво се пада!?
                                Наздраве!
                                Ииии, сега....
                                С туй описание на коженото палто и замечтаните разходки, не може човек да не си помисли, как да вдигне една паднала жена.....

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X