If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наздраве!
Бъдете живи и здрави!
Бъдете добри и знайте, че има и по-лоши неща!! Аз правя един виртуален курбан. Може би никога няма да кажа що, но бях толкова близо на 4 пъти в един ден до тази с косата.
Като пусна една теория на вероятностите...... Явно не съм лош човек, колкото и външно на такъв да приличам.
Наздраве за Антововците утре и за Атанасовците вдругиден!!!
Мамун, поискай от майката на малкия шебек една безопасна карфица и си я сложи от вътрешната страна на ревера /или някъде, къде никой я не види/
Жив и здрав да си и да почерпиш дружките си в реална кръчма.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ма сега модерно две имена лични да имаш, второто по-дълго от първото. Така по-лична ставаш. Също модерно пасти наместо леб да се руча, па били те от листа, люспи, семки и стевия. Пък от леб се пълнеело.
Да, бе ... Да черпя на Св. Татяна и на Св. Антон. Твърдо - нье!
Наздраве!
Мечо
Тцъ!!! Тянка ми прилепна кат рокля хот котюр на Пиер Карден - мяза ми, че ми прилича.
Наздраве!
Ма сега модерно две имена лични да имаш, второто по-дълго от първото. Така по-лична ставаш. Също модерно пасти наместо леб да се руча, па били те от листа, люспи, семки и стевия. Пък от леб се пълнеело.
Вземи се прекръсти на Тянка-Антоанета. И като Чичин яж пасти кога те мързи да си омесиш леба, А той ще копай ями по пътя ти и кога хлътнеш шти вика "пропаднала жена", та дано си пропаднеш по него. Санкюлот!
Тцъ!!! Тянка ми прилепна кат рокля хот котюр на Пиер Карден - мяза ми, че ми прилича.
Наздраве!
Мечо
Наздраве!
Бъдете живи и здрави!
Бъдете добри и знайте, че има и по-лоши неща!!
Аз правя един виртуален курбан. Може би никога няма да кажа що, но бях толкова близо на 4 пъти в един ден до тази с косата.
Като пусна една теория на вероятностите...... Явно не съм лош човек, колкото и външно на такъв да приличам.
Не ни стрескай, де. Я, как си бърборим за фалшиви почерпки. Пък ти ни спрегаш реални колизии. Сипи си едно големо и забрави.
Наздраве!
Бъдете живи и здрави!
Бъдете добри и знайте, че има и по-лоши неща!!
Аз правя един виртуален курбан. Може би никога няма да кажа що, но бях толкова близо на 4 пъти в един ден до тази с косата.
Тоз празник ми от любим по-любим.Ще зема си го направя професионален. Единственият светиня, дет му се празнува деня в тежък мързел. Всяква работа е строго забранена.
Наздраве!
Вземи се прекръсти на Тянка-Антоанета. И като Чичин яж пасти кога те мързи да си омесиш леба, А той ще копай ями по пътя ти и кога хлътнеш шти вика "пропаднала жена", та дано си пропаднеш по него. Санкюлот!
Аз като черпа - черпа. Утре големи маси очаквайте пълни с.............................. гости. Ако успеете ги изместите ще се вредите. Уааааааааа!!! Тежко, че и реални гости ще се завтекат. Мия чинии, чаши, утре и ушите ще измия.Въобще сложна зимна обстанофка се задава.
За кво черпиш и каниш на масата ?
Кът се замисля, в този сняг и студ можеш да черпиш и с пиле мляко....
Просто няма как да се стигне до масата...
Хубава зима се вихри навънка. В нейна чест навлякох дългото кожено палто, обух си ботушите и сложих ръкавите ... после си пъхнах ръцете у джобовете и излязох да подишам чист въздух няколко часа. С ръце у джобовете найш как хубаво се пада!?
Наздраве!
Ииии, сега....
С туй описание на коженото палто и замечтаните разходки, не може човек да не си помисли, как да вдигне една паднала жена.....
Коментар