If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази квалификация си я спестих да не давам повод за хапливи забележки. Щото съм още млад, убав, глупав, но затова пък мързелив. Къде ще ходя по други колиби кат съм си поел крепката доза. Само да мръзна и изтрезнявам по пътя. Остарявам! Но бавно и незабележимо, щото нема къде да се отбележи на гладката мозъчна кора. Наздраве!
Оправдания!!! Ко ти пречи да си поркаш, докат се местиш!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Остаряваш. В по-млада възраст сигур би споделил въодушевлението си от сливането на празниците и радостта от прехвърлянето на питиета и мезетата у другата пещера.
Наздраве!
П.П. Честит имен ден на именниците!
Тази квалификация си я спестих да не давам повод за хапливи забележки. Щото съм още млад, убав, глупав, но затова пък мързелив. Къде ще ходя по други колиби кат съм си поел крепката доза. Само да мръзна и изтрезнявам по пътя. Остарявам! Но бавно и незабележимо, щото нема къде да се отбележи на гладката мозъчна кора. Наздраве!
Аз разчиствам гостите и масите. Добре че и акулите помогнаха. Ти щом се обаждаш, явно бързо плуваш. Пък Атанасов ден го посрещнахме у 0.00.01 часа. И Атанас имаше. Добре че не се пренесахме у тях.
Остаряваш. В по-млада възраст сигур би споделил въодушевлението си от сливането на празниците и радостта от прехвърлянето на питиета и мезетата у другата пещера.
Наздраве!
Добро утро !
Честит Атанасов ден на празнуващите !
Трябва да проверя производните имена, че Фчера съм забравил 2-3 ....
Кът гледам навън как си отива зимата, ми идва да заспя зимен сън....
Шъ помоля Тракащия да грабва лопатите, че не може само от маса на маса, трябва и да се работи....
Наздраве !
Аз разчиствам гостите и масите. Добре че и акулите помогнаха. Ти щом се обаждаш, явно бързо плуваш. Пък Атанасов ден го посрещнахме у 0.00.01 часа. И Атанас имаше. Добре че не се пренесахме у тях.
Добро утро !
Честит Атанасов ден на празнуващите !
Трябва да проверя производните имена, че Фчера съм забравил 2-3 ....
Кът гледам навън как си отива зимата, ми идва да заспя зимен сън....
Шъ помоля Тракащия да грабва лопатите, че не може само от маса на маса, трябва и да се работи....
Честито имен ден на всички с имената Антон, Антоан, Антонио, Антоний, Тони, Тончо, Дончо, Антоанета, Антония, Тонка, Дона, Донка, Дрона, опаааа, пардон, обърках се, последните празнуват на Дена на въздухоплаването.
Черпааааа.... И понеже съм народен човек, много гости с трапеза всекиму според вкусовете.
Тези са скромни и огромни:
[ATTACH=CONFIG]n3159679[/ATTACH]
Тези са нахални, но пък епохални! Конгениално! [ATTACH=CONFIG]n3159680[/ATTACH]
Тези са веселяци-смотаняци. Рекох им, че менюто раци и перки от акули. Ей, сега след малко пристигат.
Чиче да седа при тез и да чека. После ще видим кой най бързо плува. [ATTACH=CONFIG]n3159681[/ATTACH]
А тези пък тренират за банкета след кога ми връчат Нобела: [ATTACH=CONFIG]n3159682[/ATTACH]
Викам, да сложим 4i40 на фтора маса. Пък после с теб ща му носим портокале, ябълтке и менерална вода в болницата
П.П. Да ти е живо и здраво името!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Честито имен ден на всички с имената Антон, Антоан, Антонио, Антоний, Тони, Тончо, Дончо, Антоанета, Антония, Тонка, Дона, Донка, Дрона, опаааа, пардон, обърках се, последните празнуват на Дена на въздухоплаването.
Черпааааа.... И понеже съм народен човек, много гости с трапеза всекиму според вкусовете.
Тези са скромни и огромни:
Тези са нахални, но пък епохални! Конгениално!
Тези са веселяци-смотаняци. Рекох им, че менюто раци и перки от акули. Ей, сега след малко пристигат.
Чиче да седа при тез и да чека. После ще видим кой най бързо плува.
А тези пък тренират за банкета след кога ми връчат Нобела:
Коментар