If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Яйца със суджук. Ама без вино, щото но път пих бира с картофки сиренца и дробчета с приятел. След постите за първи път от много време паднах под 100. Ся ме е страх да погледна кантара.
Добро утро !
Вие милост нямате ли ..???
Аз пазя диета, а само за вкусотии ми пишете....
Издеватели !
Айде, от Тнм съм свикнал, но Тракащия ме разочарова....
Наздраве !
пп Аз отивам да хапна нещо дребно.....
Честно казано и аз се опитвам следпразнично да изпосталея, та с вкусните картинки засищам телесните стенания. Към 4 кила за десетина дни. Ако преувеличавам, то е за да те дразня. Но не, не преувеличавам.
Кво чакате, бе, Тянка черпи! Всички на масата и тропайте с лъжиците докато поднесе ферментиралия компот. Щото иначе тя стипца и ще мине метър със сутрешния грог.[/QUOTE]
Виж ся, Тракащия...
Дай да не прекаляваме....
Един път на ден стига....
Шъ вземе да си разбие съня и да се изприщи от толкуз черпене...
Наздраве !
Хич не я щади! Знаеш ли колко търговци са олекнали от нея по проходите? А колко тайника има за задигнатото тежко вино и концентрирания му вариант, де в кърпа се връзва. А колко бутове по габърски й висят под стрехите. И колко каймета крие под полите? Да вика готвачите и гарсоните, че да го отпочваме.
[QUOTE=Trakatrak';n3158471]Кво чакате, бе, Тянка черпи! Всички на масата и тропайте с лъжиците докато поднесе ферментиралия компот. Щото иначе тя стипца и ще мине метър със сутрешния грог.[/QUOTE]
Виж ся, Тракащия...
Дай да не прекаляваме....
Един път на ден стига....
Шъ вземе да си разбие съня и да се изприщи от толкуз черпене...
Кво чакате, бе, Тянка черпи! Всички на масата и тропайте с лъжиците докато поднесе ферментиралия компот. Щото иначе тя стипца и ще мине метър със сутрешния грог.
О, Та-Та-Тянке, припозна си празника все пак. Честит нов имен ден! А при нас си е все същия студ без слънце. Писна ми!
Студено е, защото снегът скърца при всяка моя стъпка. Но иначе е много красиво - хладните лъчи на мътното зимно слънце се разпиляват върху преспите в безброй разноцветни искрици, дърветата се преведени като старци под тежестта на пухкавия сняг, настръхналите синигери чуруликат и се гонят ...
Чудя се , дали дъхът ми спира от студа или прекрасната зимна картина, която е радост за всичките ми сетива.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро !
Вие милост нямате ли ..???
Аз пазя диета, а само за вкусотии ми пишете....
Издеватели !
Айде, от Тнм съм свикнал, но Тракащия ме разочарова....
Коментар