IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
    Бащите обичат да се фръцкат публично с щерките си, но отвътре ги хапе, яде, кой иска да прекара на таткото милите спомени кога ги е чипкал в легенчето като бебенца. Трябва се въведат инициации не само за подрастващите, ми и за родители. Труден е преходът към зрелост на отрочетата.

Сигурно имаш право, но факт е, че не бива да се пропускат моментите заедно, които компенсират много следващи неприятности.

Всеки маха от своя(та) камбанария...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Абе, няма да му е лошо... ("разноглед" може да бъде до време)...

Дори да не бяха близначки... Много е гот, като пораснат - две красиви, дългокоси и дългокраки създания, ако сте заедно - да движат до теб и да си чуруликат...

И, разни пуберчета да те изпращат със завистлив поглед... Да седнете някъде, на по кафе, биричка...

И после са грижовни и готини...

..................

Гледам как се "въоръжавате"... (някои предлагат оръжие, за да се пазят момите......)

Не става с пазене...

Даваш на момите правилното мислене... Виждат как се живее в нормално семейство... Другото си идва по реда... Това е смисълът на нещата.

Тръгнеш ли с пушка да пазиш "момата" - тя се утече. Повече няма и да я видиш...
      Бащите обичат да се фръцкат публично с щерките си, но отвътре ги хапе, яде, кой иска да прекара на таткото милите спомени кога ги е чипкал в легенчето като бебенца. Трябва се въведат инициации не само за подрастващите, ми и за родители. Труден е преходът към зрелост на отрочетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Нерде Кака, нерде Картаген!?

Любознателно ми е някак, кой от тримата ще е смелчагата, който ще ми прекопае мушкатата?
        Наздраве!
        Чичката ми се вижда най-подготвен за това изпитание. Както и за притичването от храстче на храстче. Аз, като скромен функционер по какините въпроси, ще се задоволя с евентуалната почерпушка. Твърде евентуална. На Събев му остана да ни се смее отстрани. Ще го подведа за дребно хулиганство и той да черпи. Със захарен памук за замазване и зацапване на положениието. Идилия!

Коментар

Любознателно ми е някак, кой от тримата ще е смелчагата, който ще ми прекопае мушкатата?
          Наздраве!
          Ти па ся че се морим, ще ги донесеш на място да ги прокопам. И ще донесеш нещо, да полеем прекопването.

Коментар

Наздраве!

Добро утро !
            Тарантул, Тарантул...

Наздраве !

Коментар

Завалията! Ще го направят разноглед. Се едно аз, Чичи и Събев да влезем вероломно в хабитатя, а ти да се чудиш кого да гръмнеш, почерпиш или залъжеш да ти прекопа мушкатата. И все пак Кака трябва да почерпи! Това е новия девиз на мъжката кръчмарска компания.

Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Завалията! Ще го направят разноглед. Се едно аз, Чичи и Събев да влезем вероломно в хабитатя, а ти да се чудиш кого да гръмнеш, почерпиш или залъжеш да ти прекопа мушкатата. И все пак Кака трябва да почерпи! Това е новия девиз на мъжката кръчмарска компания.

Абе, няма да му е лошо... ("разноглед" може да бъде до време)...

Дори да не бяха близначки... Много е гот, като пораснат - две красиви, дългокоси и дългокраки създания, ако сте заедно - да движат до теб и да си чуруликат...

И, разни пуберчета да те изпращат със завистлив поглед... Да седнете някъде, на по кафе, биричка...

И после са грижовни и готини...

..................

Гледам как се "въоръжавате"... (някои предлагат оръжие, за да се пазят момите......)

Не става с пазене...

Даваш на момите правилното мислене... Виждат как се живее в нормално семейство... Другото си идва по реда... Това е смисълът на нещата.

Тръгнеш ли с пушка да пазиш "момата" - тя се утече. Повече няма и да я видиш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

А за дребосъчавите си имахме оръжие - 5,45 Калашник със скъсен приклад и сгъваем - за десантчици уж бил разработван. С него пазехме посолствата из Софията. И заради един такъв утрепаха един колега на Японското - много добро оръжуе беше... Абе спомени, да не отплесвам, че ще развалим кръчмата, като се включи всеки с по една история
                  Помня го случая. Някъв беше решил да се въоръжава и претрепа войничето.

Коментар

тцъ, СВД, но бях добър - от 400 метра свалях гръдна фигура с единичен изстрел и без оптика. Всъщност така и не ни дадоха да простреляме оптиките като хората - служеха основно да се лигавим с тях, особено с нощния режим. Абе весели години бяха
                    Наздраве!
                    Съпругът ми е стрелял с Драгунов. Разказваше, че оптиката не се закрепила кадърно. Наздраве, хаджи!

П.П. Във връзка с тежката домашна обстановка и нуждата да държиш мераклиите на далеко, смятам, че е по-удачно да се оборудваш с един Сумрак

Мечо

Коментар

И затова щото си опитен, искаш да дебнеш с карабината на Кака дребосъчавите свалячи, кои се навъртат около щерка ти? Срещу природата се изправяш ти и тя ще те накаже като дъщеря ти избега с некой мазник. Гледай "Мелъди" и си земай поука.
                      https://www.youtube.com/watch?v=-sMWnJf2izg
                      А за дребосъчавите си имахме оръжие - 5,45 Калашник със скъсен приклад и сгъваем - за десантчици уж бил разработван. С него пазехме посолствата из Софията. И заради един такъв утрепаха един колега на Японското - много добро оръжуе беше... Абе спомени, да не отплесвам, че ще развалим кръчмата, като се включи всеки с по една история
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

СКС !?
                        Наздраве, хаджи!
                        тцъ, СВД, но бях добър - от 400 метра свалях гръдна фигура с единичен изстрел и без оптика. Всъщност така и не ни дадоха да простреляме оптиките като хората - служеха основно да се лигавим с тях, особено с нощния режим. Абе весели години бяха
                        Наздраве!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

При него усилията ще да са двойни. Близначки все пак ще трябва да опазва.

Коментар

И затова щото си опитен, искаш да дебнеш с карабината на Кака дребосъчавите свалячи, кои се навъртат около щерка ти? Срещу природата се изправяш ти и тя ще те накаже като дъщеря ти избега с некой мазник. Гледай "Мелъди" и си земай поука.
                            При него усилията ще да са двойни. Близначки все пак ще трябва да опазва.
                            Мечо

Коментар

Ба, не ми се и мисли, но смятам, вместо следваща екскурзия, която така или иначе няма как да направя, да взема да инвестирам в една снайперова винтовка и да си припомня стажа като снейперист във Вътрешни войски
                              Наздраве!
                              СКС !?
                              Наздраве, хаджи!
                              Мечо

Коментар

Чш, аз съм бил борба с масовите безредици бре - специално тренирахме как се разбива протест пред парламента с три реда войници между бронетранспортьорите, които настъпват с умерено темпо, иликак се смазва от бой футболна агитка, която реши да безчинства. При последната тренировка ни хвърлиха и реален сълзотворен газ, за да усетим истинската ситуация в такъв момент, и в яда си бях счупил три шлема и две палки. Весели години бяха

Коментар

Working...
                                X