If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чш, аз съм бил борба с масовите безредици бре - специално тренирахме как се разбива протест пред парламента с три реда войници между бронетранспортьорите, които настъпват с умерено темпо, иликак се смазва от бой футболна агитка, която реши да безчинства. При последната тренировка ни хвърлиха и реален сълзотворен газ, за да усетим истинската ситуация в такъв момент, и в яда си бях счупил три шлема и две палки. Весели години бяха
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ба, не ми се и мисли, но смятам, вместо следваща екскурзия, която така или иначе няма как да направя, да взема да инвестирам в една снайперова винтовка и да си припомня стажа като снейперист във Вътрешни войски
Наздраве!
Танциорка - трънки! Девойката е майстор по Тай-чич-уан, от школата Ян, в планината Удашан (където се практикуват и джан-джуан и Ба куа джан). На снимката демонстрира форма 18 - "Маймуната чеши коня под опашката".
П.С. Ма верно, нищо не разбирате от изкуство!
П.П.С. Наздраве!
През 70-те момата би трябвало да разбира единствено от пози за заклеймяване на маоизма и Културната революция по комсомолски. Ако пък кадрото е от края на 70-те, може да е потренирала подскачане покрай стената на китайското посолство в подкрепа на Виетнам. Седесарите и тяхното радикално движение "Кой не скача е червен" генетично произхождат от това подскачане покрай къщата на Яблански, която тогава беше я посолство, я резиденция на НР Китай. Нещата отдалеч са оттренирани.
Няма да ти споделям на колко години влизат в пубертет, че да не са шашкаш предварително. Тъкмо реших да открехна племенницата на някои тънкости от вещерството и се оказа, че съм закъсняла с няколко месеца. Сега остана да се надявам на внучка.
Наздраве!
Ба, не ми се и мисли, но смятам, вместо следваща екскурзия, която така или иначе няма как да направя, да взема да инвестирам в една снайперова винтовка и да си припомня стажа като снейперист във Вътрешни войски
Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Танциорка - трънки! Девойката е майстор по Тай-чич-уан, от школата Ян, в планината Удашан (където се практикуват и джан-джуан и Ба куа джан). На снимката демонстрира форма 18 - "Маймуната чеши коня под опашката".
П.П.С. Наздраве!
Мъ, поне знаем позицията "Пеперудка каца върху цвят"
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Те вече са ѝ поникнали, затова се наложи да се извадят млечните, а е само на 5 години и 1 месец - жени, кво да ги правиш, все бързат за някъде
Няма да ти споделям на колко години влизат в пубертет, че да не са шашкаш предварително. Тъкмо реших да открехна племенницата на някои тънкости от вещерството и се оказа, че съм закъсняла с няколко месеца. Сега остана да се надявам на внучка.
Наздраве!
Мечо
А аз имам различно тълкуване: с лявата ръка тя показва среден пръст на човека, който е зад обектива..., същевременно - с дясната си ръка му казва, че отлита и няма да му се отвори парашута... (с толкова символична почерпка)...
Ми мъжете го правиме с дланта нагоре, за да е пределно ясно видима позицията.
Тя, може би несъзнателно, имитира действието на средния пръст на мъжа в една друга ситуация, максимално интимна?
Дамата е танцьорка. Положението на ръцете съответства на четвърта позиция при балета. Лекият наклон на средния пръст към палеца навяват към същото заключение
Наздраве, Мрънкало!
А аз имам различно тълкуване: с лявата ръка тя показва среден пръст на човека, който е зад обектива..., същевременно - с дясната си ръка му казва, че отлита и няма да му се отвори парашута... (с толкова символична почерпка)...
Дамата е танцьорка. Положението на ръцете съответства на четвърта позиция при балета. Лекият наклон на средния пръст към палеца навяват към същото заключение
Наздраве, Мрънкало!
П.П.С. Наздраве!
Наздраве, Мрънкало!
Да, да, танцьорка, танцува по покривки и на чаши и бутилки. Наздраве, Дрънче!
Наздраве и от мен - едното чаве с два извадени зъба днес, а е едва на 5 години и 1 месец, ама жени, какво да ги правиш, все бързат, бързат Наздраве за жените, както казват ингилизите - какво би бил животът ни без жени - literally pain in the ass.
конякът да е на 50, а дамите може и да са две на по 25, за компенсация
Неточно тълкование. Като гледам блузката, герданчето, прическата и позата снимката по-вероятно е от 70-те. Момата е още трезвенка, та мераклиите ще требва изчакат да направи главата. Снимката май е от началото на банкета. Не ми се мисли как след половин бутилка шампанско се е покачила на масата и друска нещо средно между ръченица и туист. Същевременно припява песничка от репортоара на Лили И. "Панаириии, панириии...."
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Съдейки по ниските уискени чаши и по шампанското "Искра", снимката е някъде от 80те години. Също и лимонадената бутилка.
Момата е хваната в пирует, виж гердана.
Купонът е към края, съдовете са празни. Следва секса.
Снимката е изкарана от жена с дълги мигли, виж косъма долу-дясно, лепнал се на негатива.
Неточно тълкование. Като гледам блузката, герданчето, прическата и позата снимката по-вероятно е от 70-те. Момата е още трезвенка, та мераклиите ще требва изчакат да направи главата. Снимката май е от началото на банкета. Не ми се мисли как след половин бутилка шампанско се е покачила на масата и друска нещо средно между ръченица и туист. Същевременно припява песничка от репортоара на Лили И. "Панаириии, панириии...."
Коментар