If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Начии, вече я подготвям,
нооо, на няколко пъти усещах, че Кака се е преработила на полето...Кунките и потреперваха а раменете жадуваха за намесата на виден проф....
Дето се вика - мотиката е издавала тежките метал звуци от разбитите буци....Вибрациите са се предавали от ръцете на прекрасните телесни форми 165/85 и всичко това съвършенство се е тръскало в техно ритъм .....Ручейчетата от пот са давали живителна сила на всите семена и бъдещата реколта е била подготвена..
Наздраве за работливите и свенливите труженички !
Съвсем си зацапал обектива, начи. Тая кака, дето си я снимал , не е Кака. Моето изящество и стройност е 155/73.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Имаш голема, последна почерпка за това реалистично, самопожертвователно описание на комплицираната ситуация и на странния обект, който вероятно бързо ще реагира. Беше ми приятно да се познавам с теб и да те ползвам за жив щит. Сбогом, Чиче!
Туй оръжие как работи , на автоматична или на единична.
Начии, вече я подготвям,
нооо, на няколко пъти усещах, че Кака се е преработила на полето...Кунките и потреперваха а раменете жадуваха за намесата на виден проф....
Дето се вика - мотиката е издавала тежките метал звуци от разбитите буци....Вибрациите са се предавали от ръцете на прекрасните телесни форми 165/85 и всичко това съвършенство се е тръскало в техно ритъм .....Ручейчетата от пот са давали живителна сила на всите семена и бъдещата реколта е била подготвена..
Наздраве за работливите и свенливите труженички !
Имаш голема, последна почерпка за това реалистично, самопожертвователно описание на комплицираната ситуация и на странния обект, който вероятно бързо ще реагира. Беше ми приятно да се познавам с теб и да те ползвам за жив щит. Сбогом, Чиче!
Начии, вече я подготвям,
Ще възложа на Чичи секретна мисия - да те щракне как прекопаваш градинката. Дори Ленински съботник може да организира с тая цел. И ще те закачим на таблото за пияндета в кръчмата. Да се чудят пиена ли си била, за да докопаш мотиката. Наздраве, Дрънча!
Начии, вече я подготвям,
Кака само се подпира на тях, а видният чужденеций щастлив, дето дървото /сап/ завършва с желязо. Инак, корен може да пусне.
Наздраве, Мрънкало!
Ще възложа на Чичи секретна мисия - да те щракне как прекопаваш градинката. Дори Ленински съботник може да организира с тая цел. И ще те закачим на таблото за пияндета в кръчмата. Да се чудят пиена ли си била, за да докопаш мотиката. Наздраве, Дрънча!
Кака омъжена за виден чужденеций, а те, знайно е, се раждат в лявата ръка с мотика, в дясната - права лопата. По този повод всякакви земеделски сечива се намират около бърлогата.
Наздраве!
И Кака ги има за играчки, та си прави закачки като прекопава шикалки. Похвално!
Я, пак.... у вазе имало мотика? Ясно ми е коя кака я върти. Сама се разкри.
Кака омъжена за виден чужденеций, а те, знайно е, се раждат в лявата ръка с мотика, в дясната - права лопата. По този повод всякакви земеделски сечива се намират около бърлогата.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не се фръцкам с дъщеря си, защото съм най-великият, знам го и мнението на останалите просто не може да ме поласкае от толкова далеч долу
Но ми е кеф, когато ходим заедно навън, да виждам понякой път криви сърдити погледи, щото мислят, че сме интимна двойка с голяма разлика в годините.
То, че сме интимна двойка, така е, но не сексуална.
Скромността не е достойнство за фалене, ама и самоизтъкването в трезво състояние си е отклонение от лекотата да си отживяваш присъденото ти. Напъването да се отличиш с натъртване колко си висок е задоволство за душата и срам за родата. Затова понекога и аз го прилагам.
Колкото до това да ти завиждат и корят, че си дръпнал нещо младо и убаво, си е висш пилотаж в тровкането на дървеняците. На самия мен ми е провисвало ченето, дето не съм се уредил. Нека пък се нервят!
Не се фръцкам с дъщеря си, защото съм най-великият, знам го и мнението на останалите просто не може да ме поласкае от толкова далеч долу
Но ми е кеф, когато ходим заедно навън, да виждам понякой път криви сърдити погледи, щото мислят, че сме интимна двойка с голяма разлика в годините.
То, че сме интимна двойка, така е, но не сексуална.
Коментар