IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не Арахна, Сезиф направо.
    Наздраве!

П.П. Каменните реки са в резултат на сферична ветрова ерозия ... и малко водна, в допълнение.
    Миии, не ми харесва професионалното ти мнение...
    По ми допада ТарантуТий да е бутал и теглил камъняка...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аз ли съм бил древен? Ти избухваш като примитивна ерупция от първата ера на формиране на земната кора, ти клокочиш и плювваш като да си заредена с магма, пък аз съм й бил бил римлянин. Е, Везувий не помня, но Витоша е покрай нас и я чакам. Изстинала била? Ама, ако се покачи некоя клокочеща кака на нея и половин Симеоново ще си прави греяна ракия на пирокластичен облак. А другата половина ще им завижда. По български. Наздраве, Дрънкратерче!

Баш тъй - като. Докато ти си точно съвременник на Сфинкса и разни други древни екземпляри.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        По всички рекички и поточета от Витоша се намира злато...
        Витоша никога не е била вулкан. Единственият затихнал вулкан по нашите земи е до Рупите.....От там баба Ванга е черпила сила и познание.

пп И на мен ми е чудно как са се образували тез огромни речни камъни..Все едно са се търкаляли надолу и нагоре по планината, дорде се загладят....Сигурно младия титан Тарантулий ги бутал надолу, нагоре...
        Не Арахна, Сезиф направо.
        Наздраве!

П.П. Каменните реки са в резултат на сферична ветрова ерозия ... и малко водна, в допълнение.
        Мечо

Коментар

• По всички рекички и поточета от Витоша се намира злато...
          Витоша никога не е била вулкан. Единственият затихнал вулкан по нашите земи е до Рупите.....От там баба Ванга е черпила сила и познание.

пп И на мен ми е чудно как са се образували тез огромни речни камъни..Все едно са се търкаляли надолу и нагоре по планината, дорде се загладят....Сигурно младия титан Тарантулий ги бутал надолу, нагоре...

Коментар

Аз ли съм бил древен? Ти избухваш като примитивна ерупция от първата ера на формиране на земната кора, ти клокочиш и плювваш като да си заредена с магма, пък аз съм й бил бил римлянин. Е, Везувий не помня, но Витоша е покрай нас и я чакам. Изстинала била? Ама, ако се покачи некоя клокочеща кака на нея и половин Симеоново ще си прави греяна ракия на пирокластичен облак. А другата половина ще им завижда. По български. Наздраве, Дрънкратерче!

Това, с вулкана Витоша - то нЕкъде, преди повеЧ от 2 милиона годиН, га предполагат по тия места било дъното на океан... Ама кой го е видЕл - не казват...

От "достоверен" източник го зная: една табела, около врЪа "Камен дел"...

А тия камънЕ горе, кой се е качвал - знае как "звънтят", когато се местят... Силикатни и с други минерали...

Как не сме хваналЕ нЕкоя златна жила отдолу? Да звънти на метал - ми е думата...

​​​​​​​

Коментар

• Я, сега да видим, таз обувчица на чие краче приляга?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Не мое да забрави ква работа си е бил намерил.....
                Преподава теория и практика на най - древната професия, документирана и описана по тез места....
                Що ученички е скъсал, само и само да се явят по-добре подготвени за тежката и отговорна работа....

пп Ноооо, след 50-тото прераждане му е останал само мерака....Требва постоянно да го отменям в непосилните за неговото здраве задължения....

Наздраве !
                Благодаря, оценката ти е достойна, дори възхваляваща. Но претенциите ти са смехотворни. С бастончето или с пенснето ще поемеш щафетата. Леж си на стари спомени и дано опазиш и тях. А за Помпей се готви, щото по-близо от Портокалията и само две-три граници са дотам. Щото нещо свалиха самолетите, де.

Коментар

Ти, вярно си много древен. Някакви спомени от преживяното в Помпей да споделиш?
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Не мое да забрави ква работа си е бил намерил.....
                  Преподава теория и практика на най - древната професия, документирана и описана по тез места....
                  Що ученички е скъсал, само и само да се явят по-добре подготвени за тежката и отговорна работа....

пп Ноооо, след 50-тото прераждане му е останал само мерака....Требва постоянно да го отменям в непосилните за неговото здраве задължения....

Наздраве !

Коментар

Наздраве, Мрънкало!

Коментар

Именно! Неука кака какво има да чете. Чекай да се покрия за известно време, че ей сега ще изригне като Стромболи, даже като Кракатау. Наздраве от бункера!
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Мечо

Коментар

• Я поне карам подред, да минем и от тука.

Леля , Кака има ли нещо на тезгяха

майстора да помеси Козунака, да не вземе да превтаса.
                        Last edited by Todor Sabev; 15.03.2021, 17:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение

И чашата е празна даже.
                          Ако беше пълна, макар и с ниво извън кадъра, някак си се познава по изгледа (некви вътрешни отражения, що ли) на крачето.
                          Празна е.

Е кво да се чете тука, освен двете-три капки или петна на покривката - от кръв или доматен сос?

Ако снимката на петната беше с по-високо оптично разрешение, можеше да пробвам по разтичането на петната да позная по принципа на течната хроматография.

Ели е шоколад?
                          Именно! Неука кака какво има да чете. Чекай да се покрия за известно време, че ей сега ще изригне като Стромболи, даже като Кракатау. Наздраве от бункера!

Коментар

Седай да четеш!
                            И чашата е празна даже.
                            Ако беше пълна, макар и с ниво извън кадъра, някак си се познава по изгледа (некви вътрешни отражения, що ли) на крачето.
                            Празна е.

Е кво да се чете тука, освен двете-три капки или петна на покривката - от кръв или доматен сос?

Ако снимката на петната беше с по-високо оптично разрешение, можеше да пробвам по разтичането на петната да позная по принципа на течната хроматография.

Ели е шоколад?
                            Last edited by grisow; 15.03.2021, 15:21.

Коментар

Ха, кат ма знаеш какъв съм любител на ручкането из нетя, дали пък няма да прелиста Ицеклопедията!? Надай се, историк!
                              Наздраве!
                              Седай да четеш!

Коментар

Аз за твое сащисване. Мноо густо ми стаа на душата. Представям си как злата кака разлиства Енциклопедия советика, плюнчи пръсти, мига с мигьли, пелтечи фре-фре-френ и накрая френетрично крясва "Намерих го!" Ех, како, трудно е кога си от старото поколоние и се доверяваш само на папира. Инак пари можеше да направиш от койни. Особено от койните на друга нашенска кака.
                                С достопочитание: Бат Тракчо
                                Ха, кат ма знаеш какъв съм любител на ручкането из нетя, дали пък няма да прелиста Ицеклопедията!? Надай се, историк!
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X