IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дубрутру!

Налейте нещо силно, за да ми стопи камъните, че ми писна, ще го продам тоя бъбрек.....

стент...., екстракорпорална литотрипсия /разбирайте разбиване/, и файда йок......

море и мъка....

Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Дрът, че дрън. Кат го знам кога се е появил този филм, де е класика в жанра за уестърните ...
      Наздраве!

П.П. Ти елински не си ли учил. Петра значи камък. Петрографията е дал от петрологията и изучава строежа на скалите.
      Именно! На петролотърсачките гърдите им бяха като от камък. Земай си урок! Здраве да е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Таа верно била петролотърсачка! Да разкопчава ризката и да се разгърдва. Чичи кат се облещи и ще влети с автомобиля право във фургона със зверовете. И змиите. Ще си играят на криеница и на гоненица.
        Дрът, че дрът. Кат го знам кога се е появил този филм, де е класика в жанра за уестърните ...
        Наздраве!

П.П. Ти елински не си ли учил? Петра значи камък. Петрографията е дял от петрологията и изучава строежа на скалите.
        Last edited by tnm; 15.03.2021, 23:35.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Пък аз ще отида да си накъсам лекциите по петрография, в частност - разделът по ерозия. Не го е срам моят професор такива лъжи да разправя за каменните реки /например Златните мостове/
          Наздраве!
          Таа верно била петролотърсачка! Да разкопчава ризката и да се разгърдва. Чичи кат се облещи и ще влети с автомобиля право във фургона със зверовете. И змиите. Ще си играят на криеница и на гоненица.

Коментар

Баш тъй - като. Докато ти си точно съвременник на Сфинкса и разни други древни екземпляри.
            Наздраве!
            Никой ти не казва колко е стар Котарака. Може пък аз да съм го изваял. По мой образ и подобие. И както знаеш Времето се страхува от Сфинкса. Така че и ти има от какво да се боиш кога разговаряш с мен и през цялото време мълчиш. Здраве да е!

Коментар

Пък аз ще отида да си накъсам лекциите по петрография, в частност - разделът по ерозия. Не го е срам моят професор такива лъжи да разправя за каменните реки /например Златните мостове/
              Наздраве!
              Айде пак да постигнем консенсус....
              Тарантул е учил мадамите от Помпей да духат ( ерозират) камъни.....
              Коя е постигнала нужната ерозия на камъка е влизала в къщата...Ако не, горката.....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Де да знам къв учЕн е писал тази статия ( еваларка..)
                Ако се върне още 200-300 млн години назад, то цялата земя е вряла и кипяла..Вулкан до вулкана мила майно ле....
                Дет се вика, даже Тарантулий не се е бил пръкнал...Това е времето когато кът им станело горещо от изригнал вулкан, рибите са излизали на сушата да поемат хладен въздух и така са дошли на тоз свят земноводните....

Така че, трябва някакъв времеви хоризонт на действащи или не вулкани...Примерно 70- 100 К години...( така съм чувал...)
                Като минат няколко милиона години, не се брои за вулкан..Те континентите не са същите, та камо ли вулканите....

пп Не знам дали е така и дали има нещо с вулканологията, но просто сакам да катализирам един обширен и напоителен коментар от Безименния...
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

По-скоро надолу ги е бутал... За бутането нагоре е гласувал доверие и ползвал дамата на сърцето си, докато той морно е отпускал снага в хамака..
                  Ти да не си Делфийския оракул? Тоз път почти позна.

Коментар

По всички рекички и поточета от Витоша се намира злато...
                    Витоша никога не е била вулкан. Единственият затихнал вулкан по нашите земи е до Рупите.....От там баба Ванга е черпила сила и познание.

пп И на мен ми е чудно как са се образували тез огромни речни камъни..Все едно са се търкаляли надолу и нагоре по планината, дорде се загладят....Сигурно младия титан Тарантулий ги бутал надолу, нагоре...
                    Мда, валирах на Чиче шкембака, че се беше издул като изпъчен рид. Докарах го до нискохълмисто образувание. Требва си ми благодарен.

Коментар

Това, с вулкана Витоша - то нЕкъде, преди повеЧ от 2 милиона годиН, га предполагат по тия места било дъното на океан... Ама кой го е видЕл - не казват...

От "достоверен" източник го зная: една табела, около врЪа "Камен дел"...

А тия камънЕ горе, кой се е качвал - знае как "звънтят", когато се местят... Силикатни и с други минерали...

Как не сме хваналЕ нЕкоя златна жила отдолу? Да звънти на метал - ми е думата...
                      Ти май с честен труд си решил да се зафащаш? Честен и изнурителен. Мен ме не брой.

Коментар

Де да знам къв учЕн е писал тази статия ( еваларка..)
                        Ако се върне още 200-300 млн години назад, то цялата земя е вряла и кипяла..Вулкан до вулкана мила майно ле....
                        Дет се вика, даже Тарантулий не се е бил пръкнал...Това е времето когато кът им станело горещо от изригнал вулкан, рибите са излизали на сушата да поемат хладен въздух и така са дошли на тоз свят земноводните....

Така че, трябва някакъв времеви хоризонт на действащи или не вулкани...Примерно 70- 100 К години...( така съм чувал...)
                        Като минат няколко милиона години, не се брои за вулкан..Те континентите не са същите, та камо ли вулканите....

пп Не знам дали е така и дали има нещо с вулканологията, но просто сакам да катализирам един обширен и напоителен коментар от Безименния...

Коментар

• http://mgu.bg/geosites/vitosha.html

Коментар

Миии, не ми харесва професионалното ти мнение...
                            По ми допада ТарантуТий да е бутал и теглил камъняка...

Наздраве !

Плутонът горе не може да бъде разрязан нито от ветровата ерозия, нито от водната... Справка: Боянският водопад...

Коментар

Миии, не ми харесва професионалното ти мнение...
                              По ми допада ТарантуТий да е бутал и теглил камъняка...

Наздраве !
                              Предлагам като компромисен вариант към геоморфологичните дрейф да добавим и Арахната. Да стане част от природните процеси
                              Наздраве, 4i40!
                              Мечо

Коментар

По всички рекички и поточета от Витоша се намира злато...
                                Витоша никога не е била вулкан. Единственият затихнал вулкан по нашите земи е до Рупите.....От там баба Ванга е черпила сила и познание.

пп И на мен ми е чудно как са се образували тез огромни речни камъни..Все едно са се търкаляли надолу и нагоре по планината, дорде се загладят....Сигурно младия титан Тарантулий ги бутал надолу, нагоре...

По-скоро надолу ги е бутал... За бутането нагоре е гласувал доверие и ползвал дамата на сърцето си, докато той морно е отпускал снага в хамака..

Коментар

Working...
                                X