IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Убавец, рекла съм ти да не използваш непонятни думички, кога пишеш коментар у Кръчмата. Не мое да изпадам в недоумение още преди първото за деня питие. Без грам почитание към особата ти:
    Кака Тянка
    Аз за твое сащисване. Мноо густо ми стаа на душата. Представям си как злата кака разлиства Енциклопедия советика, плюнчи пръсти, мига с мигьли, пелтечи фре-фре-френ и накрая френетрично крясва "Намерих го!" Ех, како, трудно е кога си от старото поколоние и се доверяваш само на папира. Инак пари можеше да направиш от койни. Особено от койните на друга нашенска кака.
    С достопочитание: Бат Тракчо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
      Много съм популярен сред дамите и мадамите. Някави странни инквизиционни импулси се надигат у тях само като се изкажа и са готови заедно да празнуваме кукерските игри, Вси светии и възстановката на двете пражки дефенестрации - изхвърляне през прозореца на висок етаж. Много са любезни, но нека първом многократно потренират с чичета и едва тогава да се гощават с млади, убави, добре възпитани и образовани момчета. С почитание: Млад убавец.
      Думата е позната още от XIX век у нас: "Закрой ла фенетър да не дуа ветър". Фенетър е прозерец на френски и май се пише с едно s вътре.

Значи дефенестрация е обезпрозорчаване.

Изглежда Тракът лош знае френски.

Коментар

Много съм популярен сред дамите и мадамите. Някави странни инквизиционни импулси се надигат у тях само като се изкажа и са готови заедно да празнуваме кукерските игри, Вси светии и възстановката на двете пражки дефенестрации - изхвърляне през прозореца на висок етаж. Много са любезни, но нека първом многократно потренират с чичета и едва тогава да се гощават с млади, убави, добре възпитани и образовани момчета. С почитание: Млад убавец.
        Убавец, рекла съм ти да не използваш непонятни думички, кога пишеш коментар у Кръчмата. Не мое да изпадам в недоумение още преди първото за деня питие. Без грам почитание към особата ти:
        Кака Тянка
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Много съм популярен сред дамите и мадамите. Някави странни инквизиционни импулси се надигат у тях само като се изкажа и са готови заедно да празнуваме кукерските игри, Вси светии и възстановката на двете пражки дефенестрации - изхвърляне през прозореца на висок етаж. Много са любезни, но нека първом многократно потренират с чичета и едва тогава да се гощават с млади, убави, добре възпитани и образовани момчета. С почитание: Млад убавец.

Коментар

• Простете и сипете !

Наздраве !

Коментар

Простено да ви е!
              Благодаря, благодаря! Таз прошка ми дава възможност да преведа в действие определени нецивилизовани желания, които пораждаш в мен.
              Наздраве, Мрънкало!
              Мечо

Коментар

Простено да ви е!
                Понякога ми иде да се протегна към тавана в нашият ъгъл , да те хвана и садистично и с удоволствие да ти откъсна краката.
                Макар да не търсиш, а само да даваш -Простено да ти е !
                И наздраве !

Коментар

• Простено да ви е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Навита , ако ме вземе на стоп , се мятам веднага на метлата. Наздраве !
                    Бе, мани тея му англо-сакски фантазии. При мен ни метли, ни котки.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Провери има ли каналче в него. Ако има, змийски е. Пък отровата е изтекла. Тогава се огледай в некоя локва наблизо и ще установиш, че си обеззъбена кобричка, де само съска. Обезвредена също като онаа Яга, де се кандилка на метлата с бурканче в ръката и си пее "Йо-хо-хо и бутилка ром..." А в бурканчето се поклаща шльокавица и обещава бързи полети до звездите. След удар в некой клон.
                      Та вземи изхвърли зъба, кой ти напомня каква скоросмъртница си била, и си налей скоросмъртница от буркана на Яга, че заедно да летите и после да лечите цицините. Здраве да е!
                      Навита , ако ме вземе на стоп , се мятам веднага на метлата. Наздраве !

Коментар

Ама, аз един си го пазя в нефритена кутийка , та не леж на тая кълка, че е захабен. Остър и дъъълъг е
                        https://youtu.be/uKSxRGggzkU
                        Провери има ли каналче в него. Ако има, змийски е. Пък отровата е изтекла. Тогава се огледай в некоя локва наблизо и ще установиш, че си обеззъбена кобричка, де само съска. Обезвредена също като онаа Яга, де се кандилка на метлата с бурканче в ръката и си пее "Йо-хо-хо и бутилка ром..." А в бурканчето се поклаща шльокавица и обещава бързи полети до звездите. След удар в некой клон.
                        Та вземи изхвърли зъба, кой ти напомня каква скоросмъртница си била, и си налей скоросмъртница от буркана на Яга, че заедно да летите и после да лечите цицините. Здраве да е!

Коментар

Чесъня е за хубавици с дълги зъбки. А ваште с Кака са захабени от оглозгване костите на Чиче. Слаб сорт сте вие.
                          https://www.youtube.com/watch?v=6VDz...&start_radio=1
                          Ама, аз един си го пазя в нефритена кутийка , та не леж на тая кълка, че е захабен. Остър и дъъълъг е
                          https://youtu.be/uKSxRGggzkU

Коментар

А чесъна ?
                            Чесъня е за хубавици с дълги зъбки. А ваште с Кака са захабени от оглозгване костите на Чиче. Слаб сорт сте вие.
                            https://www.youtube.com/watch?v=6VDz...&start_radio=1

Коментар

Нещо те увлича сатанизма, а? Не случайно си близка съдружничка на онаа дърта веща г-жа Кака Яга. Кой знай какви ги замисляте спрямо повседневните пияндета и техните питиета? Ще трябва ви изпитаме, докато си кажете. И ще ви възпрем!
                              А чесъна ?

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3730852[/ATTACH]Добро утро !

https://m.youtube.com/watch?v=koax9cr9uzo
                                Нещо те увлича сатанизма, а? Не случайно си близка съдружничка на онаа дърта веща г-жа Кака Яга. Кой знай какви ги замисляте спрямо повседневните пияндета и техните питиета? Ще трябва ви изпитаме, докато си кажете. И ще ви възпрем!

Коментар

Working...
                                X