If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро !
Бях два дни на вилата и съм доволно уморен...Голяма суша, голямо нещо....
Върнах шумата около дърветата и започнах да го трупам окосеното върху ѝ...Трябва да се запазва влагата, че всичко така прекрасно е цъфнало...
Снощи се събудих от някакъв кошмарен със своята реалност сън...Бяха замесени поне 3 видни форумци.... За да съм ясен - нямаше никакъв еротичен момент !!!
Наздраве !
пп Един неуместен въпрос :
Днес пие ли се ...?
И що така?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро !
Върнах шумата около дърветата и започнах да го трупам окосеното върху ѝ...Трябва да се запазва влагата, че всичко така прекрасно е цъфнало...
Снощи се събудих от някакъв кошмарен със своята реалност сън...Бяха замесени поне 3 видни форумци....
За да съм ясен - нямаше никакъв еротичен момент !!!
Наздраве !
пп Един неуместен въпрос :
Днес пие ли се ...?
Да разбира се, от Мъка
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Добро утро !
Снощи се събудих от някакъв кошмарен със своята реалност сън...Бяха замесени поне 3 видни форумци....
За да съм ясен - нямаше никакъв еротичен момент !!!
Добро утро ! Аз пък половин нощ се гледах с Луната през прозорецът и сънувах с отворени очи .
Добре е, че не сме от категорията на т.нар. "страхотни мъже", които подаряват песнички на скучаещите нощем дами /които понякога дори си пият сами/...
Ей на: половин нощ тия дами разглеждат страхотния мъж през прозореца, но мислят, че това е луната... Половин нощ не смеят да му отворят прозореца и... сънуват с отворени очи!... Добре е, че сме си най-обикновени, а не сме от страхотните /мъже/!
Да не е бил 4и4а-та /зад "облачето бяло на пердето"/? Хммм, Луната-4и4а! Много романтично ми прозвуча!
Lelq[/B];n3188099]Ми като ме зарязахте сама да си пия , ще се приспя с песничка , подарена ми от страхотен мъж https://m.youtube.com/watch?v=VJ5mPzdfV14
Топла нощ , Кръчма !
Lelq, извинявам се, дето не мога ти правя компания по нощите, ама аз съм компилация между "бухал" и "чучулига" - рано лягам да спя, но в замяна на това ставам късно. Мързелът изисква определено отношение към физиологичните процеси.
Наздраве!
П.П. Сова и чучулига съм мислила да напиша, ама поради ранни час и не дотам доброто разсънване, рязко съм се объркала.
Да, бе, сбърках. За щипци ми беше мисълта, ма много бърза и избега. А може с машата си ги вадила.
С ръка ги вадих, не ми твърде пареше. Според родовото поверие, ако горещото не ти пречи, означава, че няма да те е страх от свекървата/тъщата.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар