Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тези мушката преди сто години, бре!!! Вече не помня кога успях да им видя сметката.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Завивай се под юргана и кротувай, че днес освен сняг, Господ пуска и змиите от дупките. Па и някоя самодива мое те награби в движение. Предвид деликатния ти физически и ментален здравен статус, таковата въздействие може ти се отрази отрицателно
Честит празник на кръчмата! Баш от Благовещение нещата май ще тръгнат на добро. Времето се оправя. Ще рече, време е и борсата да тръгне нагоре. Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ама, аз така си ги редя за авторитет, бе, за самочувствие. Ти намери за кво да се вържеш. Нима поверва, че Кака е пресаждала некогаш си мушката. Просто зема кофичката с цвекята и я слага в по-голема. Това е то грижа и усърдие. Така чееее.... бъди далновиден и не се връзвай на сека лакърдия.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Завивай се под юргана и кротувай, че днес освен сняг, Господ пуска и змиите от дупките. Па и някоя самодива мое те награби в движение. Предвид деликатния ти физически и ментален здравен статус, таковата въздействие може ти се отрази отрицателноПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Па Габрово отдавна не е голям град, без да искам да те обиждам, а и по принцип е сбирщайн от села, релано градът, в градската му част сигурно е към 20 000 жители? Или греша? Търново е по-голям град, а няма обход, да не говорим, че е и в пъти по-натоварен? Пловдив няма източен обход, Варна няма никакъв обход, на Бургас сега строят северния обход, а южен няма и т.н. Затова питам - освен кривоглавия (сигурно ще му направите паметник до рачо ковача, и с право), има ли друга причина да се прави обход на Габрово и тунел под Шипка, а не да се мине през Прохода на Републиката. ЧИсто като топография ме интересува, местната селска чест кой е по-по-най (всеизвестно, е че от Витоша по-висока немЪ) не ме вълнува особено
Наздраве, тнм
За другите градове не мога да правя коментари. Когато набутат някои по високите стъпала на властта, с условието да продължи в душата и сърцето си да е местен, и на тяхната улица ще изгрее слънце.
Виждала съм цялото трасе на подхода към тунела на артия, но за съжаление не помня котите. По спомен надморската височина на тръбата ще е някъде около 1100- 1200 м надморска височина /мисля/. Проходът е висок около 1300 м. надморска височина. За сто метра толку напъни не са ми оправдани, ама найсе. Вярно, самият тунел ще е дълъг около 4 км, но докато се стигне до него през зимата, пак ще са едни снегове и виелици. Важното в случая обаче е, че на търновци им е зле
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ако беше метеоролог щях да ти честитя професионалния празник днес, ама сега като се справяш по-добре от тях за снега, само едно наздраве мога да ти кажа
Коментар
-
Ше ти дойде и на теб акълът в главата, поне когато не си я отрезал у кръчмата. От работа доволстват само работохолиците. Нека им я оставим да я свършат. За останалите рахатът е у кревата.
Коментар
-
Нахитрял е тарантулчоМързелът двигател на прогреса. Ай надраве, да отблъснем вируса.
Коментар
-
Аа, снегът го оставих вчера да си лежи кротко и напоително. Що да го гона като сам ще избега до неколко дена.Мързелът двигател на прогреса. Ай надраве, да отблъснем вируса.
Коментар
-
Нека изчисти снега, че с тия много крака да не се пързаля понеЗдрав дух в драво тяло дет се казва
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Суууус, спри се бре !
Шъ земеш да се преработиш, шъ ти се секне кръстчето и разтупа сърчицето....
пп Здрав да си !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Всеки по-голям град трябва да има обходен път. Не е практично големи камиони да се разхождат през цялото населено място.
За тунелът тактично ще си замълча, щото Арахната ще рече, че съм заинтересована страна с конкурентен бизнес
Наздраве !
Наздраве, тнмNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЯ един въпрос към тнм - за чий го направиха този обход на Габрово и най-вече - защо се напъват за този тунел под Шипка? Не че съм запознат с топографията, ама няма ли да е по-правилно да мине през прохода на Републиката и да е по-евтино и по-кратко и бързо? Освен че кривоглавия е от Габрово, друга причина за този път оттам не виждам - или греша?
Наздраве!
За тунелът тактично ще си замълча, щото Арахната ще рече, че съм заинтересована страна с конкурентен бизнес
Наздраве !
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Я един въпрос към тнм - за чий го направиха този обход на Габрово и най-вече - защо се напъват за този тунел под Шипка? Не че съм запознат с топографията, ама няма ли да е по-правилно да мине през прохода на Републиката и да е по-евтино и по-кратко и бързо? Освен че кривоглавия е от Габрово, друга причина за този път оттам не виждам - или греша?
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Суууус, спри се бре !
пп Здрав да си !Здрав дух в драво тяло дет се казва
Коментар
-
Белът в мойте ръце играе. По два квадрата на ден. Мотичката не ми е любимка. Оставям я на Кака, щото обича да се подпира и да гледа назидателно. Здраве да е!
пп Здрав да си !
Коментар
Коментар