Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кат го гледам този торлюгювеч, който е в каната и чашите, дините и пъпешите, още и макът, който цъфти къде юни месец, ти вече си у летния сезон. Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Кафе може, но с млякото по-умерено...
Чайче всяка сутрин, а вече и вечер....Ламбрев, Тошков, но като прочетеш баба Ванга виждаш, че всички от нея ( щях да напиша преписват ) се учат....
пп Айде да просветне това слънце, да запеят птичките, да зажумят пчеличките, да тръгнат с къси поли момичките,
та да се отвори душата на Тарантул...
Да фане мотиката и да копа, копа...
Наздраве !
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЧестито отваргане на пролетно-летния сезон! И замирисва на градина! Под мокрия сняг е напъпила пролетта.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Кафе може, но с млякото по-умерено...
Чайче всяка сутрин, а вече и вечер....Ламбрев, Тошков, но като прочетеш баба Ванга виждаш, че всички от нея ( щях да напиша преписват ) се учат....
пп Айде да просветне това слънце, да запеят птичките, да зажумят пчеличките, да тръгнат с къси поли момичките,
та да се отвори душата на Тарантул...
Да фане мотиката и да копа, копа...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЗа живи миди, елате ми на гости
п.п. след локдауна
Чая който пих за камъчета беше билков чай на д-р Ламбрев, - сега се сетих.
Мойте изглежда бяха дребни камъчета, но 2 месеца ме въртяха и си боляха доста, та обезболявах с ибупрофен. Не знам дали от чая се махнаха, но основно него пиех, беше през тоталната картина точно преди година и отлагах доктора заради кпп-тата. Надявам се, да помага чая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Диктатура! Продънена женска саморазправа с гладното народонаселение. Продънена, що тиганът без дъно и нема кво се яде. Как се вика "Наздраве" на гладно?
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Вие Била нямате ли ? Там продават живи, та не пречи и твойта супа да се получи , щом това ти е проблема . Само трябва да си купиш . Почти без пари са
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЗа живи миди, елате ми на гости
п.п. след локдауна
Коментар
-
Аман, чир аман от твойте капризи! Ядеш каквото има на масата или спиш гладен.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Рупай печен ляб тогаз....
Леля ти поднася миди в чеснов сос с девесил, а ти се мръщиш...Искаш боб с наденица, люта чушка и силна ракия....
Булгар, булгар...
пп Бахти времето навън..Тоя сняг ме изнерви...както писа Лелчето - ние от чистотата най - страдаме при такова време....
МЪКА...
Даже оная кукла на конци - кметицата, ни носи топъл чай с ром..( щот на ромите кво да се даде...?)
Наздраве !
Коментар
-
Братчедът от Варна прави страхотна супа от миди. Аз все не мога да докарам като него. Вероятно, защото той я прави от пресни миди, а мойте са от консерва. Знам ли!?
Наздраве!
, та не пречи и твойта супа да се получи , щом това ти е проблема . Само трябва да си купиш . Почти без пари са
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Рупай печен ляб тогаз....
Леля ти поднася миди в чеснов сос с девесил, а ти се мръщиш...Искаш боб с наденица, люта чушка и силна ракия....
Булгар, булгар...
пп Бахти времето навън..Тоя сняг ме изнерви...както писа Лелчето - ние от чистотата най - страдаме при такова време....
МЪКА...
Даже оная кукла на конци - кметицата, ни носи топъл чай с ром..( щот на ромите кво да се даде...?)
Наздраве !
Наздраве!
Мечо
Коментар
Коментар