IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Лелеееее....
    Сипете, че ми изгорЕ душата.....

Виде ли как те подлъгахме, да траеш сега до довечера за да ти се презареди днес и душата

Добрютро на всички,
    да видим накъде ще тръгне деня

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

И в нашта кръчма ли тайни зидари ще чертаят с пергеля? Явно не случайно споменах преди малко за Всевиждащото око.
      Илюминатииииии.....
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Наздраве
        Щом не пише "изгоре ми душата", значи поводът май е добър ?!
        Лелеееее....
        Сипете, че ми изгорЕ душата.....
        Life won't wait for you.

Коментар

Че зидаме....зидаме... ама не .... друго ше се сИпе....
          И в нашта кръчма ли тайни зидари ще чертаят с пергеля? Явно не случайно споменах преди малко за Всевиждащото око.

Коментар

Сипете......
            Наздраве
            Щом не пише "изгоре ми душата", значи поводът май е добър ?!

Коментар

Какво да изсипем - чакъл, пясък, бетон? Да нема нещо плоча да се прави?
              Че зидаме....зидаме... ама не .... друго ше се сИпе....
              Life won't wait for you.

Коментар

Сипете......
                Какво да изсипем - чакъл, пясък, бетон? Да нема нещо плоча да се прави?

Коментар

• Сипете......
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Постите ли, постите ли, достопочитаеми? Постете, постете, но знайте, че Той гледа... и вижда, така че не си режете сланинка в килера на тъмно, ами си хапнете една голема пържола на показ. И без това ще цвърчите в Пъклото задето сте се черпили без да почерпите. Наздраве за черпещите!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Добра ви вечер добри хора, (както би казал и самия дон Емилио)
                      Тарантулчо, с това блюдо добре ме издокара да ми се прияде риба. Ама то било и рибен ден все пак, та ще се разходя, да видя какво ще скочи в торбата, (до магазина де, няма да я ловя с голи ръце)
                      Риба, която не си уловил с ръцете си, те прави сух, Но пък да си сух, ще рече да си жаден. Затова бегом до Перловската рЕка и може да си заслужиш малка ракийка, Перловка. Наздраве!

Коментар

Престанете с това езичество! Огън ше ми прескачат. Да не сте в пионерски лагер? Днеска с рибка се блажи. Чиче до ушите ше се омажи. Па Леля ше хрупа без килца да трупа. Славен ден!

П.п. Може пък Чиче с тенджера и черпак да полопа малце, че да прогони пепелянките.

Добра ви вечер добри хора, (както би казал и самия дон Емилио)
                        Тарантулчо, с това блюдо добре ме издокара да ми се прияде риба. Ама то било и рибен ден все пак, та ще се разходя, да видя какво ще скочи в торбата, (до магазина де, няма да я ловя с голи ръце)

Коментар

Престанете с това езичество! Огън ше ми прескачат. Да не сте в пионерски лагер? Днеска с рибка се блажи. Чиче до ушите ше се омажи. Па Леля ше хрупа без килца да трупа. Славен ден!

П.п. Може пък Чиче с тенджера и черпак да полопа малце, че да прогони пепелянките.

Ден на водолаза, начи. На пъстърва в керемида мое се прежаля.
                          Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Вземеш да нацепиш дърва, че да накладеш огън. Ще вземат да дойдат 4i40, Lelq, Прецито, сър Събев и Грую, пък няма да имат какво да прескачат.
                            Наздраве, Мрънкало!

Коментар

В целия град само две успоредни улици ли имат тея стиски. То бива стипци бива, ама чак пък толкоз? Вземем от кръчмата им подарим една прека. Прашна или кална, но с коловози. Да затъват из нея кога не им се ходи на работа.
                              Вземеш да нацепиш дърва, че да накладеш огън. Ще вземат да дойдат 4i40, Lelq, Прецито, сър Събев и Грую, пък няма да имат какво да прескачат.
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ся, ако искаме да сме прецизни, сбирщината е от махали и колиби, а не от села. Така е, ама пак ти казвам, че не е удачно да се влачат разни камиони в 30 км градска част по две успоредни улици.

За другите градове не мога да правя коментари. Когато набутат някои по високите стъпала на властта, с условието да продължи в душата и сърцето си да е местен, и на тяхната улица ще изгрее слънце.

Виждала съм цялото трасе на подхода към тунела на артия, но за съжаление не помня котите. По спомен надморската височина на тръбата ще е някъде около 1100- 1200 м надморска височина /мисля/. Проходът е висок около 1300 м. надморска височина. За сто метра толку напъни не са ми оправдани, ама найсе. Вярно, самият тунел ще е дълъг около 4 км, но докато се стигне до него през зимата, пак ще са едни снегове и виелици. Важното в случая обаче е, че на търновци им е зле

Наздраве!
                                Мерси, тнм, трасето и аз съм го гледал по карти - има един форум на скайскрейпърсити и там дават доста добро инфо за какво ли не в строителството. Интересно ми беше дали такова трасе през прохода на републиката не е по-логичното и правилното. Иначе всяка инвестиция в инфраструктура си е супер, а за цената си този тунел наистина е много добра инвестиция (удивен съм колко е евтин, сигурно нещо от габровци ги е прихванало )
                                Да не отплесвам де - наздраве с квото там ви е благо на душата!
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X