Първоначално изпратено от grisow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ам не сче.
Но е не "ам", а "ама" е от турския "но". Е, не е от турския, щото турски език няма.
То е "но".
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
У Португалията ще искат ваксини. Пък ти малко антиваксър го даваш. Не можем се плицика и тая година в океана.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ко да прая...Тя, възрастта не прощава....
Доверчив и наивен си бях и си останах...Важното е да има за ляб с масълце и ... червен хайвер...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Чакам, чакам, но тез тъпанари от Лисабон, са затворили летището....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Вчера смота нещо за пчеличките и птичките, а днес се потопи в Марианската падина. Срама няма!
Наздраве!
П.П. Може да чака из навалицата в някой зелен коридор.
Коментар
-
Може да е разбрал за онаа група, де обещавала печалби на чуждите борси, пък такива не давала, а завличала, докато той й се бил доверил. Та сега горкичкият брои загубите. И ги оплаква. Като същински скъперник. Здраве да е!
Доверчив и наивен си бях и си останах...Важното е да има за ляб с масълце и ... червен хайвер...
Коментар
-
Вчера смота нещо за пчеличките и птичките, а днес се потопи в Марианската падина. Срама няма!
Наздраве!
П.П. Може да чака из навалицата в някой зелен коридор.
Коментар
-
Тук нещо ми се изплъзва. Да не би вехтото чиченце да има повод да почерпи, е се измъква и скатава. Позорно дело! Предлагам да го съди другарският съд на пияндетата и спешно да го осъди. Стига габровски номера!
Наздраве!
П.П. Може да чака из навалицата в някой зелен коридор.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНи кафета, ни торти ... Дано поне пържола, обилно полята с червено вино да получим.
Да е жив и здрав 4i40!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Най - после ми се отвори душичката..
Грейна едно убаво слънце, дръвчетата са напъпили , птичките и пчеличките се преследват....красота...
Айде да почерпя всеки с каквото му се пие и похапва...( по 30 гр, но по няколко пъти....)
Наздраве !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
... пчеличките се преследват....красота...
При тях само царицата прави секс. С търтеите.
Коментар
Коментар