Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Aко може едно отлежало в крафт бирени буренца джеймисънче за мен, щом ще черпаваш Наздраве
Дядото на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието беше занаятчия - бъчвар. Леля ми /чумата да я тръшне/ взе, че му дари майсторското свидетелство в музея в Добрич, наместо да го пази в семейния архив, ама да не се отклонявам от темата.
Та значи къщата на дядо беше пълна с бурета, каци, кадуси, бъчви и прочие дървении, на които не им помня името. Аз, като типично градско момиче, което е виждало питие само в чаша, трудно се справях с предназначението на всеки един съд.
Имаше едно около 50 литрово, което много ми харесваше и исках дядо него да ми напълни с вино. Човекът, лека му пръст не знаеш как да ми откаже, добре се включи по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, за да ми обясни, че бурето е за бира и ако се налее вино в него, ич няма да става за пиене. Чак тогава разбрах, че дядо освен вино и ракия, е правел и бира.
НаздравеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Хич няма и да те гоня, ако щеш у Огнена земя да идеш. Карабината до там не мери, ама думите настигат.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqСрядата мина прилично. Та сега се чудя сладолед ли да ям, да пия ли или да си легна, по препоръка на tnm. За начало - музика
https://m.youtube.com/watch?v=jZhQOvvV45w
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Пу, пу, плюх си на петите, отивам в Патагония. Павтарям, не ме търси, в Патагония съм. Червения конец май ме подвеждаш го вържа по-добре може се прицелиш.
Ще направи детето белята и шти викаме бабичка. Наздраве за зелените бабички!!!
Айдееее, пак се налага да поемам на околосветско.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Aко може едно отлежало в крафт бирени буренца джеймисънче за мен, щом ще черпаваш Наздраве
Гледам зелената бутилка и се чудя, но нее....
Прибирам се да дремна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСпоко бре....Не те касае....
Нито си ми круша, нито съм моди, нито подскачам на всеки твой пост....
Пий една бира и си глей кефа !
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Зарко се поправи....Преди списваше само загрявка по 1000 знака.....После ставяше неудържим......Той си пишеше а ние подскачахме...
Наздраве !
Ако постът ти касае мен, грешиш. Не съм Зарко.
Какво съм правел преди - едва ли касае някого тук, но виждам, че лично теб силно те тревожи. "Вие сте подскачали", защото някой е писал нещо, което не сте проумявали, или сте го знаели, а ви е било безинтересно?
Толкова е елементарно: ако нещо ми е безинтересно - аз просто не го чета.
Ако, обаче ти пречи /за пореден път/ моето присъствие и поради това "подскачаш" - нямай грижа, лесно ще те освободя от присъствието си, но не забравяй, че има други хора, които следят за смисъла на написаното и за броят на знаците, които пишем. Не изземвай задълженията на модераторите, но очевидно го правиш, защото за теб съм удобната боксова круша? Ай сиктир!
Коментар
-
Бягай си земи една връзка чесан за врата и немедлено си вържи червен конец на лявата китка. За по-сигурно плюй три пъти и през дясното рамо.
Наздраве!
П.П. Случва се деца на приятелски семейства да израснат заедно, близки като брат и сестра. Ама после проявлението на някои фторични полови белези и физиология си казват тежката дума.
Ще направи детето белята и шти викаме бабичка. Наздраве за зелените бабички!!!
Айдееее, пак се налага да поемам на околосветско.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Три пъти се прекръстих! То верно, че дервентджиите са откъсната, дива общност, ама и със сестричките ли? Поне бравчедки да бяха.
П.п. Затвърждавам уверено първо място в списъка за фотоулов. Фото... какво?
Наздраве за фотографките!
Наздраве!
П.П. Случва се деца на приятелски семейства да израснат заедно, близки като брат и сестра. Ама после проявлението на някои фторични полови белези и физиология си казват тежката дума.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
"Сестрата" на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието натурална блондинка с очи като притихнало море. До преди една година някои работи не му правеха впечатление, ама напоследък май започнаха да му текат лигите. Та сега го усещам, че е в тежка дилема... "сестра" ли му или страотна мадама.
Наздраве!
П.п. Затвърждавам уверено първо място в списъка за фотоулов. Фото... какво?
Наздраве за фотографките!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеhttps://dariknews.bg/novini/obshtest...-video-2026965
Един истински празник за мъжките възприятия.....
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Да не ти пиша, че е срамно на моята възраст да си помисля за таквиз работи....
Разпределих 3-4 задачи и сега с кеф наблюдавам за изпълнението им....
Наздраве!
П.П. Ич не ги харесвам тез емотикони, ама вземеш пък да помислиш, че съм сериозна, кога пиша горните думи.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар