Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Идеално подрязана им беше тревичката,чак ти иде да зарупаш.
Ходих тръшнах се в един парк,много добре,ама не мога се отпусна нещо,не знам що,те спът кат такоа на таз поляна аз броях мохите.
Препичат се кат странжанки на туй оскъно слънце,че им е кът и го тачат много.
Изпече ли и се наъръшкват по тревите,щото не знаят кога после пак ще има.
Ей го- минлата година лятото се паднало в четвъртъгАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Твърде добре. Ти ще косиш тревата, 4i40 ще копа. От време на време ща си разменяте оръдията на труда, че да не ви омръзва.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Мноо съм изнервен...
Свири сирена и на пътя хората спрели....Две патки продължават да ходят и си говорят на високо...
" Госпооци, имали нещо свято за вас ? " - им казвам като стигат до мен ....
Никаква реакция ( сигурно не са чували за кво става реч).....
- Тъпи и прости ....( да не пиша какво им рекох на висок глас...)
Едната се обърна и ме погледна учудено, почти обидена....
Хванах се за главата....офффффф....
Пие ми се.....
Наздраве !
Наздраве и от мен
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!
.........
Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЧестит 2-ри юни.Ходих до паметника на Ботев в 12:00 ,обидно малко хора имаше,виж в кафенетата няма места.
Топим се духовно....Last edited by Trakatrak'; 02.06.2017, 20:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Мноо съм изнервен...
Свири сирена и на пътя хората спрели....Две патки продължават да ходят и си говорят на високо...
Пие ми се.....
Наздраве !
Коментар
-
Добро утро !
Мноо съм изнервен...
Пие ми се.....
Наздраве !
Коментар
-
Освен окъсняла Леля и сънен кръчмар Колчо, никво друго движение. Жегата ли ви залупи? Преди три дена тамън да открия с пререзване на лентичка на Кръчмата Градината и се оказа, че слаботелесен и не мога кача фотото на градинката. Нищо. Връщам се в цивилизация и довечера мога пробвам пак. Да има къде да пиете на ладина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqКолчо трябва да смаже пантите на вратата, че като се опитвам да се вмъкна тихо посред нощ в тъмното, така скърцат , че сигурно будя и умрелите.
Та, масата в ъгъла, до прозорецът .. Голямо кехлибарено и тиха музика. И шоколад ! https://m.youtube.com/watch?v=6EA-MIYY1bg Не мога да заспя , заради усещане, че нещо е отпътувало . За краткоНаздраве !
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqКолчо трябва да смаже пантите на вратата, че като се опитвам да се вмъкна тихо посред нощ в тъмното, така скърцат , че сигурно будя и умрелите.
Та, масата в ъгъла, до прозорецът .. Голямо кехлибарено и тиха музика. И шоколад ! https://m.youtube.com/watch?v=6EA-MIYY1bg Не мога да заспя , заради усещане, че нещо е отпътувало . За краткоНаздраве !
ТОВА, НЕ Е случайно...
Панта, с такъв тембър се намира МНОГО трудно.. Но пък заменя дзвънчето на вратата. Ноо ме дразнат здвЪнци на врата.
Само в аптека, евентоално..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар