IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Драга Како, народът е рекъл, по-добре млада баба отколкото дърта бабичка. За успокоение бих те черпил сом с ром (щото не си отиват), ама ми слаба връзката. Пък и съм почнал да ставам циция като теб. С квито се събереш, такъв и ставаш.
    Убаво, ама да си знаеш кога свие стомаха, поради что ти се случават тез неприятности.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Aко може едно отлежало в крафт бирени буренца джеймисънче за мен, щом ще черпаваш Наздраве

Дядото на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието беше занаятчия - бъчвар. Леля ми /чумата да я тръшне/ взе, че му дари майсторското свидетелство в музея в Добрич, наместо да го пази в семейния архив, ама да не се отклонявам от темата.
      Та значи къщата на дядо беше пълна с бурета, каци, кадуси, бъчви и прочие дървении, на които не им помня името. Аз, като типично градско момиче, което е виждало питие само в чаша, трудно се справях с предназначението на всеки един съд.
      Имаше едно около 50 литрово, което много ми харесваше и исках дядо него да ми напълни с вино. Човекът, лека му пръст не знаеш как да ми откаже, добре се включи по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, за да ми обясни, че бурето е за бира и ако се налее вино в него, ич няма да става за пиене. Чак тогава разбрах, че дядо освен вино и ракия, е правел и бира.
      Наздраве
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Хич няма и да те гоня, ако щеш у Огнена земя да идеш. Карабината до там не мери, ама думите настигат.
        Наздраве!
        Драга Како, народът е рекъл, по-добре млада баба отколкото дърта бабичка. За успокоение бих те черпил сом с ром (щото не си отиват), ама ми слаба връзката. Пък и съм почнал да ставам циция като теб. С квито се събереш, такъв и ставаш.

Коментар

• Дремнах му 2 часа, пих един джин с тоник, хапнах нещо вкусно, което жената успя да приготви набързо като се върна от работа и сега мисля пак да му полегна...Труден, отруден живот....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
            Срядата мина прилично. Та сега се чудя сладолед ли да ям, да пия ли или да си легна, по препоръка на tnm. За начало - музика
            https://m.youtube.com/watch?v=jZhQOvvV45w
            Малко трудно се пие в полуизлегнало положение /личен опит/, обаче си заслужава усилието.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

Пу, пу, плюх си на петите, отивам в Патагония. Павтарям, не ме търси, в Патагония съм. Червения конец май ме подвеждаш го вържа по-добре може се прицелиш.
              Ще направи детето белята и шти викаме бабичка. Наздраве за зелените бабички!!!
              Айдееее, пак се налага да поемам на околосветско.
              Хич няма и да те гоня, ако щеш у Огнена земя да идеш. Карабината до там не мери, ама думите настигат.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Aко може едно отлежало в крафт бирени буренца джеймисънче за мен, щом ще черпаваш Наздраве
                Не е за пиене в това тежко време....Довечера на хладинка..
                Гледам зелената бутилка и се чудя, но нее....
                Прибирам се да дремна...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Споко бре....Не те касае....
                  Нито си ми круша, нито съм моди, нито подскачам на всеки твой пост....

Пий една бира и си глей кефа !
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Споко бре....Не те касае....
                    Нито си ми круша, нито съм моди, нито подскачам на всеки твой пост....

Пий една бира и си глей кефа !
                    Last edited by 4i40; 31.05.2017, 16:20.

Коментар

Добро утро !

Зарко се поправи....Преди списваше само загрявка по 1000 знака.....После ставяше неудържим......Той си пишеше а ние подскачахме...

Наздраве !

Ако постът ти касае мен, грешиш. Не съм Зарко.

Какво съм правел преди - едва ли касае някого тук, но виждам, че лично теб силно те тревожи. "Вие сте подскачали", защото някой е писал нещо, което не сте проумявали, или сте го знаели, а ви е било безинтересно?

Толкова е елементарно: ако нещо ми е безинтересно - аз просто не го чета.

Ако, обаче ти пречи /за пореден път/ моето присъствие и поради това "подскачаш" - нямай грижа, лесно ще те освободя от присъствието си, но не забравяй, че има други хора, които следят за смисъла на написаното и за броят на знаците, които пишем. Не изземвай задълженията на модераторите, но очевидно го правиш, защото за теб съм удобната боксова круша? Ай сиктир!

Коментар

Бягай си земи една връзка чесан за врата и немедлено си вържи червен конец на лявата китка. За по-сигурно плюй три пъти и през дясното рамо.
                        Наздраве!

П.П. Случва се деца на приятелски семейства да израснат заедно, близки като брат и сестра. Ама после проявлението на някои фторични полови белези и физиология си казват тежката дума.
                        Пу, пу, плюх си на петите, отивам в Патагония. Павтарям, не ме търси, в Патагония съм. Червения конец май ме подвеждаш го вържа по-добре може се прицелиш.
                        Ще направи детето белята и шти викаме бабичка. Наздраве за зелените бабички!!!
                        Айдееее, пак се налага да поемам на околосветско.

Коментар

Три пъти се прекръстих! То верно, че дервентджиите са откъсната, дива общност, ама и със сестричките ли? Поне бравчедки да бяха.
                          П.п. Затвърждавам уверено първо място в списъка за фотоулов. Фото... какво?
                          Наздраве за фотографките!
                          Бягай си земи една връзка чесан за врата и немедлено си вържи червен конец на лявата китка. За по-сигурно плюй три пъти и през дясното рамо.
                          Наздраве!

П.П. Случва се деца на приятелски семейства да израснат заедно, близки като брат и сестра. Ама после проявлението на някои фторични полови белези и физиология си казват тежката дума.
                          Мечо

Коментар

"Сестрата" на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието натурална блондинка с очи като притихнало море. До преди една година някои работи не му правеха впечатление, ама напоследък май започнаха да му текат лигите. Та сега го усещам, че е в тежка дилема... "сестра" ли му или страотна мадама.
                            Наздраве!
                            Три пъти се прекръстих! То верно, че дервентджиите са откъсната, дива общност, ама и със сестричките ли? Поне бравчедки да бяха.
                            П.п. Затвърждавам уверено първо място в списъка за фотоулов. Фото... какво?
                            Наздраве за фотографките!

Коментар

https://dariknews.bg/novini/obshtest...-video-2026965
                              Един истински празник за мъжките възприятия.....
                              "Сестрата" на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието натурална блондинка с очи като притихнало море. До преди една година някои работи не му правеха впечатление, ама напоследък май започнаха да му текат лигите. Та сега го усещам, че е в тежка дилема... "сестра" ли му или страотна мадама.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Да не ти пиша, че е срамно на моята възраст да си помисля за таквиз работи....

Разпределих 3-4 задачи и сега с кеф наблюдавам за изпълнението им....
                                Мдъ ..., то сигурно баш заради възрастта смяташ някои удоволствия за работа.
                                Наздраве!

П.П. Ич не ги харесвам тез емотикони, ама вземеш пък да помислиш, че съм сериозна, кога пиша горните думи.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X