Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Last edited by Trakatrak'; 02.06.2017, 20:14.
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Мноо съм изнервен...
Свири сирена и на пътя хората спрели....Две патки продължават да ходят и си говорят на високо...
" Госпооци, имали нещо свято за вас ? " - им казвам като стигат до мен ....
Никаква реакция ( сигурно не са чували за кво става реч).....
- Тъпи и прости ....( да не пиша какво им рекох на висок глас...)
Едната се обърна и ме погледна учудено, почти обидена....
Хванах се за главата....офффффф....
Пие ми се.....
Наздраве !
Коментар
-
Добро утро !
Мноо съм изнервен...
Свири сирена и на пътя хората спрели....Две патки продължават да ходят и си говорят на високо...
" Госпооци, имали нещо свято за вас ? " - им казвам като стигат до мен ....
Никаква реакция ( сигурно не са чували за кво става реч).....
- Тъпи и прости ....( да не пиша какво им рекох на висок глас...)
Едната се обърна и ме погледна учудено, почти обидена....
Хванах се за главата....офффффф....
Пие ми се.....
Наздраве !
Коментар
-
Освен окъсняла Леля и сънен кръчмар Колчо, никво друго движение. Жегата ли ви залупи? Преди три дена тамън да открия с пререзване на лентичка на Кръчмата Градината и се оказа, че слаботелесен и не мога кача фотото на градинката. Нищо. Връщам се в цивилизация и довечера мога пробвам пак. Да има къде да пиете на ладина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqКолчо трябва да смаже пантите на вратата, че като се опитвам да се вмъкна тихо посред нощ в тъмното, така скърцат , че сигурно будя и умрелите.
Та, масата в ъгъла, до прозорецът .. Голямо кехлибарено и тиха музика. И шоколад ! https://m.youtube.com/watch?v=6EA-MIYY1bg Не мога да заспя , заради усещане, че нещо е отпътувало . За кратко Наздраве !
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqКолчо трябва да смаже пантите на вратата, че като се опитвам да се вмъкна тихо посред нощ в тъмното, така скърцат , че сигурно будя и умрелите.
Та, масата в ъгъла, до прозорецът .. Голямо кехлибарено и тиха музика. И шоколад ! https://m.youtube.com/watch?v=6EA-MIYY1bg Не мога да заспя , заради усещане, че нещо е отпътувало . За кратко Наздраве !
ТОВА, НЕ Е случайно...
Панта, с такъв тембър се намира МНОГО трудно.. Но пък заменя дзвънчето на вратата. Ноо ме дразнат здвЪнци на врата.
Само в аптека, евентоално..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Убаво, ама да си знаеш кога свие стомаха, поради что ти се случават тез неприятности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Дядото на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието беше занаятчия - бъчвар. Леля ми /чумата да я тръшне/ взе, че му дари майсторското свидетелство в музея в Добрич, наместо да го пази в семейния архив, ама да не се отклонявам от темата.
Та значи къщата на дядо беше пълна с бурета, каци, кадуси, бъчви и прочие дървении, на които не им помня името. Аз, като типично градско момиче, което е виждало питие само в чаша, трудно се справях с предназначението на всеки един съд.
Имаше едно около 50 литрово, което много ми харесваше и исках дядо него да ми напълни с вино. Човекът, лека му пръст не знаеш как да ми откаже, добре се включи по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, за да ми обясни, че бурето е за бира и ако се налее вино в него, ич няма да става за пиене. Чак тогава разбрах, че дядо освен вино и ракия, е правел и бира.
Наздраве
Наздраве за най-хубавите спомени - детските, аз в умственото си развитие съм си останал там де Не е нашенско, но пак Наздраве
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДремнах му 2 часа, пих един джин с тоник, хапнах нещо вкусно, което жената успя да приготви набързо като се върна от работа и сега мисля пак да му полегна...Труден, отруден живот....
Наздраве !
П.С. много.е жега бре,или имам сланинка да ме топли,или.стана жега вече,с едно розе тука се потя......Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар