Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ще ти се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
У неделата на Паметника на Червената армия (до 1946 г. тя така се води, а монументът е за ВСВ) имаше изложение на хранителни добавки и лечебни продукти. Открих мастиха от о, Хиос, която била против киселини. Още там ме черпиха една. После ударих наливна Каменица с кюфтенца като очаквах след два часа да ме почне. Но не, кич не се обади стомахчето. Сега имам 20 таблети мастиха и мога си къркам биричка, дори винце да пробвам. Голям пробиф. Трофкай се!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Айде, сега ... И това ми го казва човек, де получава киселини от виното и му се "обажда" подаграта, кога прекали с мезето.
Наздраве!!Last edited by Trakatrak'; 05.06.2017, 22:02.
Коментар
-
А, не, тя ще избега още на тема Женоря.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Купи му тамагочи.
У кръчмата за политика се говори.
После почваме за жени.
Сато почнем за казармата, мое ни гониш, ако моем ходим.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Как.. как.. какви пиячи? Сериозне ле? Добра шега, само че във Вицове я пусни.
Наздраве!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Купи му тамагочи.
После почваме за жени.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЯ, да ви видя какво прайте!? За съвсем кратко време сериозните пиячи се оттеглихме от Кръчмата и вий веднага вкарахте полит вкус към питието.
Не може така, а и не бива. Сега ще ви натопя на Колето!
Наздраве!
П.П Хубавият ми лафтоп нещо се повреди, та сега пиша на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието от устройството. След малко ще рече да си храни добитъка, ама за ще му кажа, че у Кръчмата е нужен контрол и не мога да му отстъпя монитора.
После почваме за жени.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЯ, да ви видя какво прайте!? За съвсем кратко време сериозните пиячи се оттеглихме от Кръчмата и вий веднага вкарахте полит вкус към питието.
Наздраве!
П.П Хубавият ми лафтоп нещо се повреди, та сега пиша на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието от устройството. След малко ще рече да си храни добитъка, ама за ще му кажа, че у Кръчмата е нужен контрол и не мога да му отстъпя монитора.
Коментар
-
Я, да ви видя какво прайте!? За съвсем кратко време сериозните пиячи се оттеглихме от Кръчмата и вий веднага вкарахте полит вкус към питието.
Наздраве!
П.П Хубавият ми лафтоп нещо се повреди, та сега пиша на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието от устройството. След малко ще рече да си храни добитъка, ама за ще му кажа, че у Кръчмата е нужен контрол и не мога да му отстъпя монитора.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Трябва само воля,виж как отлюспиха Катар
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Трябва само воля,виж как отлюспиха Катар
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Абе ти хубаво хортуваш чиче , ама като как ше се спре далаверата на запада произвеждащ оръжие от една страна и Саудитска Арабия от друга , дето плаща с петрол и прави каквото си ще в Европа ?!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар