If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобразявайки се с дамския вкус, току-що взех тази бълвоч. Дано става за леки почерпки в почивките кратки. А нашите труженички ударнички черпа с по литро всека.
Става - да го ползваш кат топинг за сладоледа.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
То днес малко като проклятие стана, а целта беше друга
Айде нещо по-морско да е, пък и жената се е наканали да готви единствената останала ни от последната екскурзия до Италия паста - ще взема май пак да ида, че свършиха запасите
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Съобразявайки се с дамския вкус, току-що взех тази бълвоч. Дано става за леки почерпки в почивките кратки. А нашите труженички ударнички черпа с по литро всека.
Аааа, тая дума "ватафин" не е от нашия край. Дай разяснения се посмеем пълноценно.
Чиче, Чиче, пак изпусна кьоравото. Тамън кьоравото се беше нагласило пред огледалото и пресметаше коя бемка да падне в тъмното от чужди остри зъби и се появи ти на светло с големите си зъби, с големите си уши, с големия нос, размахващ опашка (не чак толкоз голяма) и фрапира, и панира Кьоравото. Денем недей наобикаля гората и къщята покрай букака. Вълчи принцип!
Тартор на русалиите - носи им байрака и командва парада.
Наздраве!
Мечо
Знам, знам ... Той малко ватафин го раздава, ама тя русалската седмица мина. Изпущи момента, с една дума.
Наздраве!
Аааа, тая дума "ватафин" не е от нашия край. Дай разяснения се посмеем пълноценно.
Чиче, Чиче, пак изпусна кьоравото. Тамън кьоравото се беше нагласило пред огледалото и пресметаше коя бемка да падне в тъмното от чужди остри зъби и се появи ти на светло с големите си зъби, с големите си уши, с големия нос, размахващ опашка (не чак толкоз голяма) и фрапира, и панира Кьоравото. Денем недей наобикаля гората и къщята покрай букака. Вълчи принцип!
Не е самарянин, а врач. Сродни души сте, Защото и врачките трябва някой да ги лечи. Само ми се струва, че способите и техниките са различни. Да пием за разнообразието във вещото врачуване и лекуване!
Знам, знам ... Той малко ватафин го раздава, ама тя русалската седмица мина. Изпущи момента, с една дума.
Наздраве!
Мечо
Самарянинът той ... Само преглед ли ще направиш или ще намериш сили и за някоя друга манипулация!?
Наздраве!
Не е самарянин, а врач. Сродни души сте, Защото и врачките трябва някой да ги лечи. Само ми се струва, че способите и техниките са различни. Да пием за разнообразието във вещото врачуване и лекуване!
Добра нощ, само това с цвят - лимонов кварц намерих в Склада. Наздраве ,tnm!
Добро утро, Lelq и благодаря за питието. Вчера претърпях лек инцидент с колата, та в интерес на истината, имах нужда точно от това, което си ми наляла.
П.П. Време е Колето да зареди склада с нещо с цвят на блед лимонов кварц - шардоне, траминер, ризлинг ...
Мечо
В 4:30 започваха да пеят чучулигите, в 5:30 мисля, че беше славеят. Чудя се, от къде толкова пойни птици се пръкнаха у Голямо село, та смущават биологичний часовник 4i40f !?
Наздраве!
"Моите" славеи подкарват трелите си, поне час по-рано, което е доста преди 5:30... Страхотен хор правят сутрин! Но сега е абсолютно тихо - набират сили за след няколко часа. Откъде го вземат тоя глас? Нищо и никакви птички...
Коментар