If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Намекваш ли нещо или просто ти се изплъзна из клавиатурата?
Защо смяташ, че съм аз? Твърде си мнителна. И улики нямаш, и доказателства нету. В интернету всякакви спекулации са възможни. Наздраве за потвърдените подозрения!
Баш добре си е 4i40. Вече не мое си спомня броя на годините, през които търпи виртуалните ми шегички.
Наздраве!
Хммм! Все съм мислил, че тийнеджърството е един хубав период от живота /ни/... Все пак, предполага се, че тук тийнейджър/к/и няма. Ако това твърдение е вярно, наистина съм много озадачен.
Една дама /с тийнейджърско мислене/ - показва, че не знае за различията между един мъж и друг мъж...
Друга дама /цитираната/ - пък не знае за различията между жена и мъж...
Странно! Не, че има нещо лошо в това - да контактуваме с тийнове, но не и с такива, които си остават такива за цял живот.
Накрая - в какво да съм сигурен вече? Ми - сигурен съм, ПОНЕ в това, че 4и4О е мъж, защото сега би трябвало да "защити" тийнейджърките /пардон - дамите тук/. Нали разсъждавам правилно?
Ходих да ровя у генеалогията на родата. Споменава се нещо за далечен праотец, дето бил рицар на Ордена на Дракона, ама не конкретизира кой точно е бил.
Наздраве!
П.П. Остави го Бужо. Той в момента зает с едно аполонско разклонение на родата.
Нема поверваш, преди петнадесетина години в НБКМ си бех поръчал основното му съчинение от средата на 60-те. Почти нищо не разбрах. Като видя формули и се изприщвам.
Не мога го оставя Бужо, щото требва те освидетелстваме като вампира и обуздаем кат сложим в клетка подобно на височкия главен герои от "Уилоу". А отстрани разни джуджета като меня шти кривят палците на краката и ше те замеряме с огризки. Също ще водим децата от село гледат кви не трябва да стават. Наздраве за нагледните примери!
П.п. Набучих последните колове, но ме домързя да връзвам доматето. До август има време.
Тоя Пенроуз не беше ли нещо по квантовата механика? На толкова микро ниво не участвам. А според мен, с мен се бъзикаш с кръвожадни намерения. Трябва викнем Бужо те провери да не си вампира. Малеййй, тръпки ме побиха!
Ходих да ровя у генеалогията на родата. Споменава се нещо за далечен праотец, дето бил рицар на Ордена на Дракона, ама не конкретизира кой точно е бил.
Наздраве!
П.П. Остави го Бужо. Той в момента зает с едно аполонско разклонение на родата.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ми ..., напоследък и теб не те пропускам с бъзиците. Заформя се тук някакъв триъгълник на Пенроуз
Наздраве!
Тоя Пенроуз не беше ли нещо по квантовата механика? На толкова микро ниво не участвам. А според мен, с мен се бъзикаш с кръвожадни намерения. Трябва викнем Бужо те провери да не си вампира. Малеййй, тръпки ме побиха!
Твоите бъзици за подкана ги взема. Ама, подкана за какво, не знам. Или не смея да кажа. Или даже не мога си помисля. Или съвсем не съм го писал това тук.
Ми ..., напоследък и теб не те пропускам с бъзиците. Заформя се тук някакъв триъгълник на Пенроуз
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар