If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Дъртьо" , аз туй го знам,даже и с формули мога да ти го напиша.
Въпро са е кому е нужно???? Иди в Чужбината,и да ти е задрава гърбината,ако по тоя начин я караш
Свато, не бъркай работата с удоволствията.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ехх, младо , младо....
За да влиза по - бавно бре...И по - продължително....
"Дъртьо" , аз туй го знам,даже и с формули мога да ти го напиша.
Въпро са е кому е нужно????
Иди в Чужбината,и да ти е задрава гърбината,ако по тоя начин я караш
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Беше споделила, че горкия едър 1/3 човек ( а другото е машина за работа..), прави палачинки с два тигана....
Щот трудно се храни едно семейство, кога само един работи.....Мнооого генерали, мнооого.....
Наздраве !
Чел съм аз, чел съм, но съзнанието само игнорира или затрива противните факти. Иначе ще сънувам кошмари как некоя старшинка ме командори в кухнята.
Да, дори изказах горещи благодарности на БНА, дет го научила като захване една работа, да я свършва докрай - от направата на палачинките и подреждане на всички използване съдове у съдомиялната.
Наздраве!
Чудех се аз кой награди БНА за провежданото примерно готварско обучение с нов добре закръглен министър, а то Кака била изказвала благодарности. Те габровчани така се отблагодаряват. Не пестат кога е за некой друг.
Защо възпрепятствате преминаването на алкохола в кръвта бре,вие луди ли сте?
Мани ги, само хабят материала и времето. Това като оня сърбин от "Горещ вятър", де изобрети алкохол от който не се напиваш, ама хич не се харчеше. Масълцето обаче не възпрепятства, а само забавя.
Беше споделила, че горкия едър 1/3 човек ( а другото е машина за работа..), прави палачинки с два тигана....
Щот трудно се храни едно семейство, кога само един работи.....Мнооого генерали, мнооого.....
Наздраве !
Да, дори изказах горещи благодарности на БНА, дет го научила като захване една работа, да я свършва докрай - от направата на палачинките и подреждане на всички използване съдове у съдомиялната.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не ме четеш, бре!!! Или не ти е направило фпечатление.
Аз отдавна съм декларирала, че направата на палачинките у пещерата са задължение и удоволствие за по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Другите 2/3-ти пълноправни и единият непълноправен член на домочадието ги хапваме, щото винаги трябва да се търси баланс у битовите взаимоотношения.
Наздраве!
Той чите, чите, но не помни....
Аз щот малко чета, помня....
Не ме четеш, бре!!! Или не ти е направило фпечатление.
Аз отдавна съм декларирала, че направата на палачинките у пещерата са задължение и удоволствие за по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Другите 2/3-ти пълноправни и единият непълноправен член на домочадието ги хапваме, щото винаги трябва да се търси баланс у битовите взаимоотношения.
Наздраве!
Именно, именно, никога не е късно се научи човек, макар и от излегнато положение.
Коментар