а шоколад яде ли се в кръчмата на трезвено !?)))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Наздраве!За нашите Рождени дни!
Защо пък за "нашите"? Как да го обясня по-разбираемо?
Нашите са, де - ония, които се опитваме да не забелязваме през годините - и с които ние самите ставаме с една година по-хубави... Защо "се опитваме да не ги забелязваме"? Защото вече забелязваме ония - годините - на нашите деца, внуци... Живеем чрез поколението, след нас, ако и да се променя отношението към нас самите нас през годините... Е, не сме егоисти и си даваме сметка за промените, които се извършват във времето..., ако и ТЕ да не са ония, малките, които доверчиво търсеха през годините нашата ръка, която ги водеше, но и, която им даваше надеждата и вярата..., за да открият по-късно и любовта /на живота си/... , но това е новата и различната любов - любовта на големите..., която ги отдели постепенно от нас, ако и да продължават да ни обичат..., някъде..., във времето и пространството..., в Безкрая - където обичат - също така силно и други, създадени или предстоящи за създаване хора, които ще носят и нашият ген и, които идват след нас и след тях... и които все така доверчиво стискат тяхната ръка на родители...
Наздраве!)) С още една година по-хубави! Без никакво съмнение!
))
Мммм, една сельодка в компанията на дежурното узо и една съвсем българска шопска салата...))
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ся та разбрах, ва!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Имах на предвид,че щи излезе солено навън на заведение да искаш да се замаеш,пък да блажиш дън та хване, ва
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ей Паяк в грешка си за мен
Алкохол сръбвам у дома по 35-45гр. За адет на саладката.
Бира и газирано не пия.
Кафе може и да не кусвам със седмици,няма драма,не се сещам,ама като съм в компания и други пият ,да прищява ми се.
Марково се напивам 2-3 пъти в годината
Имам много(поне 15) питиета у дома постоянно за гости,компаньон съм.
Наздраве.
П.п. Обещаното си е обещано, но само водата за теб. Да не пипаш гаджето:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Какво си имал сутрин? Че ти без кафенце себе не може изправиш, да не говорим за други работи. В Кръчмата се говори изпод масата, че ти добавяли към кафенцето мурсалски чай, дано заприличаш на изправен индивид след среднощни запои. Но аз не вярвам на тези подмолни слухове. Не, не вярвам, щото не съм те виждал изправен. Всяка сутрин хленчиш "Дайте кафенце!" Демек, помогнете на алкашката. Воробянинов от "Дванадесетте стола" така просеше "Помогнете на бившия...." не помня къф. От утре наместо кафенце шти сервирам чаша студена вода. Дано помогне да излезеш от затворения кръг кафенце-биричка-виски. Вода и туй-то!
Алкохол сръбвам у дома по 35-45гр. За адет на саладката.
Бира и газирано не пия.
Кафе може и да не кусвам със седмици,няма драма,не се сещам,ама като съм в компания и други пият ,да прищява ми се.
Марково се напивам 2-3 пъти в годината
Имам много(поне 15) питиета у дома постоянно за гости,компаньон съм.
Наздраве.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не, ва ... Ти намекна нещо за яката гърбина у странство, че затуй.
Наздраве!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Ни та разбрах Кака,ти по работа ли кат си внимаваш да ни са напийш?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Виж,на мен не ми е необходима сутрешната ерекция,мога да си еректирам когато поискам все още,затуй си сакам.кавето първо
Пък за туй,че съм младо и зелено мога да се радвам само,дет се вика,аз на вашия ше дойда,ама вие на моя.не можете
Наздраве.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Както ти рекоха вчера - младо и зелено си, с тенденция към пожълтяване и кафевеене. Първо са другите неща, после кафенцето, що за него мерак и навик все се намират.
Пък за туй,че съм младо и зелено мога да се радвам само,дет се вика,аз на вашия ше дойда,ама вие на моя.не можете
Наздраве.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеСигурно се вдетинявам , ама и аз искам кафе. Двойно. Добро утро Кръчма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру
Кафенцето е много хубаво нещо,после другите неща
Хубав ден.
Коментар
-
Мдаааа, половината кръчма изпадна в депресия при напомнянето за разликите в стила на пиене, произлизащи от възрастовата диференциация. Наместо да са гордее с помъдряването, половината кръчма веси нос и други работи. Чекайте, бе! Рано е още, дал Бог, има още неколко десетилетия весело пиене. Айде, утешителна почерпка си мислите в дъждовния ден за Космоса и Отвъдното.
Коментар
Коментар