If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро ! Аз се прибрах от Дивото тотално амортизиран....Снощи поработих до 12.....Тая сутрин се събуждам към 6 без нещо от необичаен за последния месец хлад, мрак и мъглив дъжд.( направо ме втресе ), Косих 15 мин и се окъпах в росата кът Тянка на Еньовден ...Беше ми ладно да се разсъблеча като самодив и затова се прибрах, завих се с китеника и му дремнах още 1 час....
Дано да не излезне нещо спешно тая седмица, за да си пусна малко отпуска и да поработя на спокойствие...
Наивник, с колите е така..Уж има много а като започнеш да търсиш се отчайваш....Иска си време и късмет....
Последните ми 2 коли са японски и смятам да продължа с пробването на марките им......
Аз давам само един съвет - колата да е голяма.....Хем се учи по трудния начин, хем е по- безопасно за начинаеш.....
Връщам се от вилата и на пътя двойна колана ...Аз карам с 110 ( повече след счупената полуоска не вдигам...) До мен турците се изнизват с около 120 - 130....Наш драгомански бабаит изпреварва в насрещното с незнам колко км/ч.....Пълен идиот.....
Чета, че пиенето на 40 гр твърд алкохол на ден и секс два пъти на седмица увеличават живота средно с 4г ....
Дали ако пием по 80 гр на ден ефекта ще е същия...?
Наздраве !
Това, зодия Уфтсъ сте големи ентусиасти. Човек ви връчва некое оръжие на труда, па си посядва кротко на страни, та да ви гледа сеира.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро !
Аз се прибрах от Дивото тотално амортизиран....Снощи поработих до 12.....Тая сутрин се събуждам към 6 без нещо от необичаен за последния месец хлад, мрак и мъглив дъжд.( направо ме втресе ), Косих 15 мин и се окъпах в росата кът Тянка на Еньовден ...Беше ми ладно да се разсъблеча като самодив и затова се прибрах, завих се с китеника и му дремнах още 1 час....
Дано да не излезне нещо спешно тая седмица, за да си пусна малко отпуска и да поработя на спокойствие...
Наивник, с колите е така..Уж има много а като започнеш да търсиш се отчайваш....Иска си време и късмет....
Последните ми 2 коли са японски и смятам да продължа с пробването на марките им......
Аз давам само един съвет - колата да е голяма.....Хем се учи по трудния начин, хем е по- безопасно за начинаеш.....
Връщам се от вилата и на пътя двойна колана ...Аз карам с 110 ( повече след счупената полуоска не вдигам...) До мен турците се изнизват с около 120 - 130....Наш драгомански бабаит изпреварва в насрещното с незнам колко км/ч.....Пълен идиот.....
Чета, че пиенето на 40 гр твърд алкохол на ден и секс два пъти на седмица увеличават живота средно с 4г ....
Дали ако пием по 80 гр на ден ефекта ще е същия...?
Добро утро и Наздраве, Кръчмата ))
Къде ще плажувате )) лятоска)
Имам един естетически проблем, като човек лудо влюбен в морето, използвам всяка възможност да поплувам.
Напоследък ходя само надвечер....даже след 7 часа, но вече имам латиноамерикански тен.... с това темпо....да не го докарам до африкански Ползвате ли мазила? Аз ги изхвърлих козметиките и дадох предимство на природата )) даже си забърках сама ала-бала балканско-тропически коктейл)
Наивник, една дребна кола ... може и Тойота, или пък Корола ) супер си е...на 10на години....да си я кара на воля из града и да не се пъчи с колата, а да я ползва
Ползвам медицинска козметика, 50 + фактор. От години при мен се наблюдават резки разногласия с природното светило. Подходът му към мен изключително некоректен, чумата да го тръшне.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
не знам с какъв акъл купувате коли на вчерашни .....После като стане беля
Сега са луди-млади -много много не му мислят
Миналата година купих гараж от комшията и той
веднага половината пари даде за кола на отрочето
след това ремонти-добре ,че са само ламарини...
А дубрютру и от мен - от час пече здраво...
Едно съвсем неангажиращо мнение и от мен.... Включих се в дискусията с идеята, че момчето вече е избрало марката и модела, защото на тия години подобна тема ги интересува най-много. Това присъства в ежедневните им разговори. Тойота Аурис зная, че Наивник няма да му купи, а по-скоро търси нещо, което да може да се изчуква за по-малко пари... Колегата, цитиран от мен го казва в прав текст горе. Ще го подкрепя с малко инфо...
Значи, младежът трябва да бъде възможно най-добре защитен /ако е възможно/ - а това струва някакви пари, които не бива да спестяваме, за да му ги дадем, например за цигари и пиене /образно казано - това е разбира се малко грубичко, защото нашите са най-добри, най-разсъдливи, най-..., най.../
Да де, ама нашите, ако и да са най-най-... на пътя ТЕ зависят от разни джигити..., както и зависят от променливи пътни условия, но и от постоянни промени в наклона на пътя /трасето/. Ако си даваме сметка за това, то /щом сме решили да купим автомобил/ - няма да е кой-знае колко трудно от финансова гледна точка, ако се погрижим той да е с тракшън-контрол, за да му се помогне на момчето да овладява автомобила при подхлъзване, дължащо се на лошо сцепление на гумите с пътя, лоша настилка... На него няма да му се налага САМ да овладява колата при пълна газ /а той ще опита това!!!/, както и няма да се грижи за правилното потегляне на автомобила при лошо сцепление на пътя. Най-общо /няма да се впускам в подробности/ - компютърът осъществява електронния контрол на силата върху педала, с която момчето ще свиква постепенно... Същата система ще предпазва гумите от подхлъзване, като ще наложи контрол върху ускорението при неблагоприятни условия, независимо колко той ще натиска газта... /например, ако все още няма навика за ускоряване на автомобила или пък - да преценява натоварването /например, при преодоляване на различни наклони и пътища с различна настилка/.
Много голяма стана "лекцията", но ще приключа с това, че добрата система с тракшън ползва сигналите на датчиците за движението на колелата, както при ABS - за спирачната система, като компютърът преценява разликите в оборотите на всяко колело за хилядни части от секундата, при което преценява дали някое от колелата не е изгубило контрол с пътя /при хлъзгав участък/ - и компютърът взема решението си за скоростта на автомобила, както и, дали да намали подаването на гориво в цилиндрите на двигателя, при което пък се намалява скоростта и се избягват нежелани ситуации....
АдИ стига толкова... Малко неразбираемо го написах, ама - общо-взето, когато системата за тракшън засече, че някое от колелата се върти по-бързо от другите - тя автоматично включва спирачните челюсти на това колело, намалява оборотите му и овладява подхлъзването, което момчето няма как да усети, нито пък да изпълни...
Със здраве и успешна покупка! /и да почерпите във виртуалната кръчма/ ))
Не знам. Млади, нямат опит... Е като не кара, как ще придобие опит? Аз карам от как мога. 18г и 1 ден. В Щатите карат от 16.
От друга страна, като знам ние какво сме правили с ладите.....рИве ми се.
Иначе, пълна греда с покупката. Обикаляхме като замаяни и нищо не ни хвана окото. Само 3-4 А4-ки аудита.
Наздраве на кръчмата.
Даже ме домързя да отида да пия бира след работа.
Разни пързалки и морски пейзажи сте напускали, но за мен май почивка скоро няма да има....
Занимавам се с нещо, дет не ми е работа. Търся за синковеца кола. Гледам обявите и се коркам. Уникати, Реални километри, лукс, швейцарка....
Бах мааа му, да взема да напиша аз една обява.
"Незнаещ от къде се отваря капака на колата и неговия също файтонджия син, търсят кола, убава, уникатна, ко може без пари, и то веднага"
Дайте акъл ко да зема и от къде? Пари за нова - не давам
Коментар