IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

По добре на младите
    Хапсолютно верно....
    По-добре на младите, отколкото на старите....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

А, яко, Металика не бях слушал от студентскитв години. Респект, както казват младите, ма няма да им се даваме и на тях, я
      По добре на младите

Коментар

Благодаря! Наздраве!
        https://m.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ
        А, яко, Металика не бях слушал от студентскитв години. Респект, както казват младите, ма няма да им се даваме и на тях, я
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Aз лично го харесвам, а и последно ме чершиха едно такова за спечелен бас на тема политика
          Наздраве, Леля!
          Благодаря! Наздраве!
          https://m.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ

Коментар

Добро утро с ирландско кафе! Грую, една консултация, като ценител да ми дадеш? Хубаво ли е това?
            Aз лично го харесвам, а и последно ме чершиха едно такова за спечелен бас на тема политика
            Наздраве, Леля!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Добро утро с ирландско кафе! Грую, една консултация, като ценител да ми дадеш? Хубаво ли е това?
              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Класика
                Зелеви сарми и секс в колата
                Кой не е правил тези две неща?
                Как ми липсват тези две неща...

Доктора не ми дава кисело зеле да ручам
                Второто Съпругата ми го забрани

Много тихо тук бре,а наздраве,белким Леля се появи,тя бухал сериозен
                Аз не съм, а и не се кефя особено - твърде ми е тясно, така да се каже едното (ние с големите възможности сме така ), а за другото - аз никога не съм правил, иначе съм попадал и на вкусотии, но не особено често, освен ако не са мини и не са с доста препържена кайма, за да ми убие киселият вкус на зелето и блудкавия на ориза. Айде наздраве по повода, пък който както го кефи и те така

Коментар

• Класика
                  Зелеви сарми и секс в колата
                  Кой не е правил тези две неща?
                  Как ми липсват тези две неща...

Доктора не ми дава кисело зеле да ручам
                  Второто Съпругата ми го забрани

Много тихо тук бре,а наздраве,белким Леля се появи,тя бухал сериозен
                  Last edited by hemilio; 09.10.2017, 01:08.
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Не си далеч от истината за сАрмите (тва чудо с А се пишело), иначе зеле отдавна не вкисвам, купувам си. Откак се бях изнесъл за 3 години от къщи и зелето си ме чакаше на тавана. (Не знам по каква причина, но зелето след 2-та година явно спира да мирише ). Ще почна да си вкисвам пак, когато си купя село. Кога ще стане това? - не знам.
                    Миналата година сложих 5-6 зелки в бидончето...
                    За да не ми умирисва вилата го оставих навън, завит с одеало и найлон....Нямам спомен дали извадих и една зелка до студа...Като го отворих беше замръзнало отгоре...Оставих го така до март ...Нито се беше развалило, нито вмирисало, само станало като жила...Нито се вари, нито пече..Не можеш го сдъвка .. За проба завих някаква мръвка в тенджерата под налягане в огнището - 4-5 ч стоя, месото се беше разкапало, но зелето не....
                    Хвърлих го в гората под вилата и някаква гладна твар го изяде !?
                    Купувай вила на село и бягай събота и неделя, че младежа трябва да има къде да рути мацки.....Колата не е за тез работи !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Имам чувството, че сутрин, обед и вечер да ядеш сърми с кисело зеле ( да се чуди човек кога го вкисна..), пак няма да ти омръзнат....

Наздраве !
                      Не си далеч от истината за сАрмите (тва чудо с А се пишело), иначе зеле отдавна не вкисвам, купувам си. Откак се бях изнесъл за 3 години от къщи и зелето си ме чакаше на тавана. (Не знам по каква причина, но зелето след 2-та година явно спира да мирише ). Ще почна да си вкисвам пак, когато си купя село. Кога ще стане това? - не знам.

Коментар

..............

пп Абе, ти откъде знаеш за тез неосъществими мераци на жената....???

Тва психолозите сте голяма работа....

Ти па - сЯ - на средната възраст - и на ревнив се правиш... Не ти подхожда! Дамите от целия форум те свалят и то /виж и причина!/ - заради ранчото. Всяка иска да отиде сред природата, на спокойствие и чист въздух... и някой цял ден да... копа край нея...

Иначе - по същество на въпроса ти. ПрипомнИ си оная лакърдия: "Чуждата кокошка - патка!" Значи - става ти ясно.

Последното ти изречение няма да коментирам. Ироничните забележки не подхождат на човек с такава... жена /като твоята/! Толкова качества...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Воайор!
                          Да, бе. И никъв контрол от страна на леля. Това му действие си плаче за един удар с точилката.
                          Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Тъмно кафява, леко горчива с нежен червеникъв оттенък, със запазени вкусови качества....
                            Има неподозиращ ефект върху телесни болки и душевни страдания...

Наздраве !
                            Едно от имената на билката е "христова кръв". Пресните цветове и малка част от стръковете се заливат със студено пресован зехтин. Сместа е задължително в стъклен буркан и се държи на пряка слънчева светлина 40 дни. Когато цветът й стане кърваво червен - готова е.
                            ​​​Приготвила съм и аз една доза за бебешки крем. Чакам братчедката да стане баба и се заемам с направата му.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Четири пъти да се облича и съблича....
                              Направо се замечтах.....

Наздраве !
                              Воайор!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

ЧичА - психолог! Набито око има. Леко неточен, ама - прав!

Не, че не ми е силата в дипломатичността, а направо тя /дипломатичността/ - си е трудно приложима... Може това да е повод за съжаление.

На чичата - когато остарее.... пожелавам /дипломатично/ една подобна Жулиета /61 г./ - и да не забрави да ѝ купи жадуваната от нея бяла вила на брега на Средиземно море...

https://www.youtube.com/watch?v=N3t9-Kp20vk

Тц, не ми допадат дами, дето изявите по телевизията са последната им надежда......

Но в едно си прав...Жената само ми мрънка - "сам си купи таз вила в Дивото без да ме питаш и тя не е за мен....
                                Аз искам вила до голяма вода ... "

пп Абе, ти откъде знаеш за тез неосъществими мераци на жената....???

Тва психолозите сте голяма работа....

Коментар

Working...
                                X