Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от цар Калоян Великолепни Разгледай мнение
Винаги е по-добре със виночерпец!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеХубаво,мога и сам да наливам,стига да има пълни стъкленици.
Някакъв Цар искал да пийне,ми да заповяда....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Умно куче! Умно куче! Заслужава бифтек.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобра вечер.
Налейте нещо,ако имате на сърце...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Да де..., обясних си..., разни неща...
Например: ето сега - на теб ти се пие... Викаш "налейте". Пускам стюардесата. Хубавица. Не налива!
Нашите - тук - във форума - също не наливат...
Защо хубавите жени някак нямат навика да наливат, когато ги помолиш?
Това не мога да си обясня...
Тук има узо. Има и една лятна диня. Учудех се, че е толкова свежа.
Наздраве..., ама сам си наливай... Хубавиците /поне тая вечер/ - не искат да наливат...
п.п. Някой да не се засегне с тия наднормени килограми - говоря за около 100-те...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Предлагам стюардесата да ти налее...
Да попитам: защо в рекламите изглеждат така, а в самолетите вземат дори и такива, с /някак си - на пръв поглед/ наднормено тегло? Просто си разсъждавам, но без грам дискриминационен уклон... Казано с половин уста: все ми е тая, но някак заблуждават...СЯ пък Ше кажете, че каква реклама ще е, ако не те заблуждава...
Cathay PacificАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Предлагам стюардесата да ти налее...
Да попитам: защо в рекламите изглеждат така, а в самолетите вземат дори и такива, с /някак си - на пръв поглед/ наднормено тегло? Просто си разсъждавам, но без грам дискриминационен уклон... Казано с половин уста: все ми е тая, но някак заблуждават...СЯ пък Ше кажете, че каква реклама ще е, ако не те заблуждава...
Коментар
-
Пак сложни думички. Рет-и-арий!? Верно фонитиката ти сбъркана, ама ликсиката съвсем. Много кратко пишеш нещо? Мъчи те некво затруднение, а? Наздраве за изпитанията!
Да не се намеся в диалога ви неканен... /често го правя/, ама мисля, че правилното изписване на думата "рет" е с "д" накрая /"д" - потъмнява/, ама и с "Д"-то като че ли нищо не се получава, или по-скоро /Космо би го определил/ като дефекационни варианти...
ВЕрно, де се изгуби тоА "Космонавт"? Щеше да направи точен семантичен анализ на използваната чуждица /дума/...))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мъчи ме, я! Добре, че е дебелото псе да ми търси буквите из клавиатурата. Инак съвсем телеграфен щеше да ми стане стила.
Наздраве!
Коментар
-
Пак сложни думички. Рет-и-арий!? Верно фонитиката ти сбъркана, ама ликсиката съвсем. Много кратко пишеш нещо? Мъчи те некво затруднение, а? Наздраве за изпитанията!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това с мрежата направо ме втрещи. Малей, ти си бил досущ ретиарий същ.
Коментар
Коментар