Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
хммм, ако пръстът ѝ е върху спусъка - не зная кой ще бъде по-бРъз...))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Мозе, мозе, посещение на добра воля с бутилка в едната ръка и кошничка с мезета в другата. Почти като Червената шапчица. И ще ме питаш, дядо, защо ти е толкова голям носа. За да подуша опасността, Шапчице, тъй като под пелерината носиш карабина, ще отговоря аз и ще хвърля отгоре ти мрежа те омотая. После..., после ще седна да пренапиша приказката. Чиче тук ще рече, че съм будала и изпускам авантата, но аз съм писател, а не читател на чужди приказки. Графоман!
хммм, ако пръстът ѝ е върху спусъка - не зная кой ще бъде по-бРъз...))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Друго ще зачуруликаш, кога ти направя посещение на добра воля!
Хмм, да. Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Не щЪ да описвам усещането, щото ще се задейства Големата гума ....
Психолози и разни други "...лози".... са установили, след обработване на резултатите от изследване на голяма група, която била представителна извадка, че съвременният човек, дори без реално съществуващи приятели или връзки - е достатъчно ангажиран емоционално, за да не се чувства самотен - и то - САМО от участието си в дискусии в нета...
А, дали "тоя форум станА карикатура повсеместно и фундаментално..." - мен - такъв смЕх ме напушва като чета някои теми, че наистина се разтоварвам - и това е почти ежедневно...))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Фонитиката ти много вързана. Кеф, кеф, кеф! И не се надевай много на дофторите. Нови вируси налитат.
Хмм, да. Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ще видиш ти един кеф, като си дойде лаФтопа от дофтур, че сега ме гняф
да пиша на фонитика.
Коментар
-
А който не обича и моркови, може да пие гроздов сок /ферментирал/, че му време вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБаш такова не пия, но щом е за почерпка - може - на харизан кон зъбите не се гледат
Само глей и теб те не нарисуват така:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеКойто не обича пъпеш, ще пие моркови. Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЩе напече. Затова едно бързо сутрешно. Смути за душевно смущение. Некой не обичаше пъпеш, май? И не може се почерпи. Кеф, кеф, кеф!
П.п. Не може му се подобри зрението, значи.
да пиша на фонитика.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТракащия, да не си се бъгнал нещо - какво дири тая чия у това квалитетно заведение? Веднага да се оправиш с нещо пълнолетно и над 40 обемни процента
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
По кафе ...?
Приятен ден даже и за хората, дето не са получили душевно спокойствие след действието на смути - тути от пъпеш или сини сливи !!!
Наздраве !
Коментар
Коментар