Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Ами,не благодаря,сакам си човешкото отношение,кво ще си говоря с тая машина?
+ туй искам да е на пясък,тя Кака знае как
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Ами,не благодаря,сакам си човешкото отношение,кво ще си говоря с тая машина?
+ туй искам да е на пясък,тя Кака знае как
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Мърда!
+ туй искам да е на пясък,тя Кака знае какАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Аз съм добронамерен и позитивен човек...Такива несгоди само на себе си заръчвам и поменавам...
За такива кът Тракащия само три неща му пожелавам....Третото го подминава, но защо са другарите поД маса - да помагат ...
Наздраве с кайсиевата дет ще чепиш.....ама друг път....!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ти изглежда си забравил, ама кога Trakatrak реши да стане част от постоянната клиентела на Кръчмата, ние му гласувахме доверието на първо време, дърва да цепи за камината.
Наздраве!
За такива кът Тракащия само три неща му пожелавам....Третото го подминава, но защо са другарите по маса - да помагат ...
Наздраве с кайсиевата дет ще чепиш.....ама друг път....!
Коментар
-
Ти изглежда си забравил, ама кога Trakatrak реши да стане част от постоянната клиентела на Кръчмата, ние му гласувахме доверието на първо време, дърва да цепи за камината.
Наздраве!
Коментар
-
Коо ?.... Неее !....
Тракащия дърва не цепи.....Възрастничак е вече....Вика млади дръвосекачки....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Коо ?.... Неее !....
Наздраве !
Коментар
-
Малейй, не знаеш колку си праф. Къде се ската оня с паяжината, да го пратим да нацепи дърва за камината и да сложим едно джезве благородна течност, да стане още по-благородна!?
Наздраве!
Паяжинко отморява преди бегло наторяване дръвчета с компост. Дребна, но вредна работа. Ще рече, полезна и отегчителна дейност. После май ме чака почерпка.
Коментар
-
Малейй, не знаеш колку си праф. Къде се ската оня с паяжината, да го пратим да нацепи дърва за камината и да сложим едно джезве благородна течност, да стане още по-благородна!?
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
-
Тянка пак с чувство за хумор, примесен с тънка ирония...
Наздраве !
пп Като гледам времето, става и за греяна ракия...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Като махнеш орехите и индришето, вероятно напитката ще си я бива.
Наздраве!
Тянка пак с чувство за хумор, примесен с тънка ирония...
Наздраве !
пп Като гледам времето, става и за греяна ракия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
И аз го харесвам и го слагам в сладката. Поне си намирам повод да ми вдигнат скандал - "всичките сладка все на едно и също миришели"....( няма угодия, все мрънкане...)
За начални форми на повишена захар - 20 пресни счукани ореха с черупките, 20 листа индрише се киснат в ракия 20 дни на тъмно , като се разбърква периодично.
Сутрин по лъжичка !
Наздраве!Last edited by tnm; 15.11.2017, 14:53.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОбаче ме впечатли с онази комбинация на индришето с ореха ... трябва да я споделиш тази рецепта, хубаво ухае това индрише... харесва ми
За начални форми на повишена захар - 20 пресни счукани ореха с черупките, 20 листа индрише се киснат в ракия 20 дни на тъмно , като се разбърква периодично.
Сутрин по лъжичка !Last edited by 4i40; 15.11.2017, 14:49.
Коментар
Коментар