Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМного работа днес,ама има защо
ша черпя,наливайте.
мерси за кайвето кака,пих го против бръчки днес.
паяк,таквиз малки инсталациики въобще не мож ма трогна,аз с какви колони се занимавам по 50 метра
тва абсорбция,десорбция, ректификация....
туй ми е работата пич
На един казан като бях,само при работата с оросяването като си поиграх и казаха,тва не е истина,нашия казан не е вадил толкоз ракия
ама като им пофилософствах по инженерно му преди това,взеха да ме гледат накриво,че реших и да покажа на практика,понеже само казанджията имал право да пипа охлаждането,викам му пич дай аз да пипна,и те така.....
после им подарих алко и захаромери от али баба,и от тогава големи дружки
Коментар
-
Много работа днес,ама има защо
ша черпя,наливайте.
мерси за кайвето кака,пих го против бръчки днес.
паяк,таквиз малки инсталациики въобще не мож ма трогна,аз с какви колони се занимавам по 50 метра
тва абсорбция,десорбция, ректификация....
туй ми е работата пич
На един казан като бях,само при работата с оросяването като си поиграх и казаха,тва не е истина,нашия казан не е вадил толкоз ракия
ама като им пофилософствах по инженерно му преди това,взеха да ме гледат накриво,че реших и да покажа на практика,понеже само казанджията имал право да пипа охлаждането,викам му пич дай аз да пипна,и те така.....
после им подарих алко и захаромери от али баба,и от тогава големи дружкиLast edited by hemilio; 16.11.2017, 17:54.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Добре, че си паметлива, щот ако беше злопаметна...... !
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ми, не помниш, щот не ти изнася. Беше в края на 2015 или началото на 2016 година. Банкет щяхме да правим и на теб се падна честа да подпотвиш дърва за скарата. Ние със Съкровището щяхме да изядем и изпием сичкото, дето другите го приготвиха и щяхме да изтанцуваме един танц на музика, дето я пускаше Lelq.
Наздраве!
Добре, че си паметлива, щот ако беше злопаметна...... !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Чеса се по главата. Такъв спомен неам. При такова условие отивам в съседната кръчма. Заедно с дебелия пес с кървясали очи, що Тянка и него би накарала да й нацепи зимнината.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеО,рано е още за Никулден, ама май него чакаме вече(празник на града ни)
Кака,сабалям ставам рано и ще си чакам кавенцето на пясък.
Тракащия да намери такава машинка,ама за ракойка
Лека вечер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеО,рано е още за Никулден, ама май него чакаме вече(празник на града ни)
Кака,сабалям ставам рано и ще си чакам кавенцето на пясък.
Тракащия да намери такава машинка,ама за ракойка
Лека вечер.
Ето ти кафето на пясък, сипано във филджан.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Kak да нямам, та баща ми беше от в Бургас.готино е там, едно от готините места на света
А мой чичо имаше лодка за разходка по ропотамо и като деца ни даваше да държим руля, та веднъж щяхме да оплакнем туристите из водата
щото се бяхме харесали с едни морски костенурки и искахме първо тях да спасяваме
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНа черния пясък ли дон Емилио !? Там намерих златен кръст. А каква черноморска скумрия имаше печена зад плажа....ама беше. Минало-незабравимо, както се казва
Ела ,на никулден,ще има рибена чорба и риба на коремАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Хей банда, защо така тихо !? Идва Никулден!!! а той е половин Дядо Коледа!.. Стегнете се моля! Изпозаспали сте като уморени динозаври. Добре, де и те са допринесли за историята! Имало едно време една хипария, и дори пеещи динозаври - Да си спомним ли за тях?!, и искрящите скрижали ?!https://www.youtube.com/watch?v=58VHgiZEGbE
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ти за какво си помисли, бре дървосекач..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Ами,не благодаря,сакам си човешкото отношение,кво ще си говоря с тая машина?
+ туй искам да е на пясък,тя Кака знае как
Мечо
Коментар
Коментар